Şimdi Ara

Araç Yıkama için Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç yıkamak için kullandığınız ürünlerden tavsiyeler verebilir misiniz markaları ile beraber; bez, oto şampuan, jant parlatıcı,lastik parlatıcı vs ne kullanıyor iseniz.




  • Merhaba;

    Ön yıkama için aracın kir durumuna göre şampuan seçip Foam Lance’e dolduruyorum; ağır kirli araçlarım için Innovacar Scale, hafif kirli araçlarım için ise Valet Pro PH Neutral kullanıyorum.

    Çift kova yıkamada Gyeon Bathe+ seramik içerikli şampuanını kullanıyorum köpük yapısı pek kaygan değil ama çok güzel parlaklık veriyor. Bu arada eldiven olarak yine Gyeon marka eldiveni kullanıyorum, çok yumuşak bir dokusu var ve temizlemesi diğer eldivenlere göre daha rahat olduğu için aracı çizme ihtimali minimum düzeyde.

    Jant temizliği için uzun süredir Valet Pro Bilberry kullanıyordum son alışverişimde Gyeon Tire Cleaner kullanmaya başladım ama Valet bence daha işlevsel ve kokusu daha güzel.

    Bez olarak genel kurulama için Autofinesse Aqua Deluxe ve Gyeon Silk Dryer kullanıyorum ikisi de çok başarılı bezler tavsiye ederim.

    Lastik parlatıcı konusuna gelince ben aşırı parlamış lastikleri sevmiyorum, o yüzden lastiklerde mat görüntü oluşturan AutoFinesse Satin’i kullanıyorum.

    Bu arada hızlı cila olarak mutlaka Gyeon Wet Coat’ı tavsiye ederim. Çift kova yöntemiyle aracı yıkayıp duruladıktan sonra bu cilayı direkt olarak ıslak panellere sıkıp su ile durulama yaptıktan sonra maximum derecede boncuklanma ve parlama etkisi görüyorsunuz. Üstelik Sonax BSD gibi toz çekme durumu da olmuyor bu üründe.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.