Şimdi Ara

Araç Yağ Sıkıntısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Foruma uzun süredir üyeyim ama hiç konu açmayıp, mesaj yazmamıştım ama sık sık girerim ve araçlarla ilgili şeyleri takip ederim. Öncelikle ben İstanbul'dan Aytunç.
    Bende bir Vw hastası olarak 1999 model Polo 1.4 Classic aldım. Araç yurt dışından gelme. Sunroof'u hoşuma gitmişti. Aklımda yokken arabayı beğendim ve aldım. Performans ve yakıt olarak cidden memnunum herhangi bir sıkıntı yok o konularda.
    Mühim konuya gelecek olursak;
    Arkadaşlar araç şu an 161.000 km'de ancak yağ eksiltiyor. Yani aşırı derecede değil esasen. Daha dün 1 lt 10 40 ince yağ koydum. Ancak ondan 2 ay önce kadar yağını serviste full olarak doldurtmuştum. Araçla o zamandan beri 2000'e yakın km yaptım. Dün araçla uğraşırken egzostan yine aşırı olmamak kaydı ile su geliyordu ayrıca az da olsa yağ geliyordu. Yağ eksiltmesinin sebebi nedir? Arabaya hararet yaptırdın mı diye sordular ama yaptırmadım hiç. Devirli de kullanıyorum. Conta yakmış olabilirsin diye söyledir. Boşuna götürüp motoru kurcalatmak istemiyorum. İyi bir usta anlar mı? Sizce nedir sebebi? Şimdiden teşekkürler yardım için...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytuncc -- 22 Eylül 2014; 17:27:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.