Şimdi Ara

Arac tavsiyesi karar veremedim golf auris c4 hangisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acil araba almam lazım arabamı sattım yaris kullanıyordum çokta memnundum yarisin yerden yüksek oluşu ve tabiri caizse kedi gibi bir arabaya alıştım ancak son zamanlarda çok sık şehirler arası yolculuk yapma mecburiyetim doğduğundan uzun yolda yaris gitmiyor.Birde bagaj sıkıntısı yaşadığımdan dolayı aracımı sattım. ilanı verdim 2 gün araç satıldı.Satışıda meğerse çok kolaymış. dizelde değildi üstelik 1.3 sol..

    Asıl sıkıntı kararsız kaldım..ilk başta 2011 c4 almaya karar vermiştim.Az benzin yakma özelliği yüzünden..Birde yeni karası hoşuma gitmişti. İçine binince çok fazla ısınamadım yarise alıştığım için biraz alçak geldi..Fransız arabası alınmaz satamassın elinde kalır dediler vazgeçtim.

    Sonra toyotaya yöneldim..Auris ile Corolla arasında kaldım..Ama fiyatlarda oldukça yüksek geldi..Oğlumda toyotadan nefret ediyor nedense.Sedan araçta İstanbulda kullanım için pek rahat değil gibi.Aurisler tutulmadı dendi ondanda vazgeçtim..fiyatlarda 50.000 tl lerden başlıyor..

    Tüm maddi sınırlarımı zorlayarak Golf a yçneldim..Golf 1.6 dizel otomatik..Fiyatıda 57.000 tl..neyse..bu üçü arasında acil karar vermem gerek..Golf konusunda tereddütlerim var.C4 e göre daha fazlamı yakar ? Çünkü c4 ün en az yakan araç olduğu söyleniyor.C4 ün fiyatıda 51.000.arada 6.000 tl fark var.Demek istediğim golf alırım birde çok yakarsa batarım.Mümkünse biri kararıma yardımcı olurlarsa sevinirim fenalık geldi çünkü kararsızlıktan.Otomatik dizel olması şart..Bekliyorum tavsiyelerinizi..(bayan olduğum için araba işlerinden anlamıyorum sadece iyi bir kullanıcıyım)







  • Golf fazla falan yakmaz. Alıp rahatça binebilirsiniz. Ben 5 yıllık bir c4 kullanıcısı olarak C4 ü tek geçerim. Golften ucuz olduğu gibi 6bin lira pahalı olan golften daha donanımlı ve teknolojik olacağı da kesin. Lakin bu golf kötü araba demek değil elbet. Kendi segmentine damgasını vurmuş bir araç. Seçim sizin zevkinize kalmış. Not : Auris ten uzak durun.
  • bende bugün forumdaki diğer yorumlara güvenerek golf 15.dizel confortline aldım..depoyu 205 tl ye fulleyip km sıfırladım.Bakalım kaç km götürecek paylaşırım.Aurisden uzak durun diyen ilk değilsiniz.nedenini tam bilmiyorum ama yaristen ben çok memnundum.Auris için fiyatları bana yüksel geldi corollada aynı şekilde..neredeyse golf fiyatına yakın.Ancak yine forumlardan golf e yakın dizel bir araçta megane oldu..c4 içinde kullanan memnun kullanmayan uzak dur aman elinde kalır diyor..Bu fransız antipatisimi c4 mü anlayamadım.Yeni motorun start stop özelliği yüzünden çok az yaktığının garantisini veriyor bayiler..dizellerde ort 4.5 iddaalı bir ortalama..umarım oda tutulur yeni kasası çok hoş bana göre..

    kazasız belasız günler..
  • Hayırlı olsun güzel bir seçim yapmışsınız. Güle güle kullanın. Şunu da ekleyim; hiç bir araç elinizde kalmaz. Tata da alsanız chery de alsanız mutlaka satılır. Çünkü her malın bir alıcısı vardır.
    Fransız antipatisi alman sevdalısı japon hayranı kore düşmanı vs.... bunlar geride kaldı :) Artık her firma güzel araç yapıyor. Kötü araba yok, iş zevke kalmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.