Şimdi Ara

Araç Seçimi İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Yakın bir zamanda nasipse aracımı satıp başka bir araç alacağım. Hali hazırda Alfa Romeo 147 kullanıyorum ve çok memnunum. Ancak eşimin de kullanabileceği otomatik bir araç arayışındayım bir süredir. 2010 ve üzeri, maks. 37000 TL. otomatik düşük kilometreli (25.000'e kadar) araçlara yöneldim. Şöyle bir liste çıkardım beğendiğim alabileceğim araçlar olarak. Sizlerin de fikirlerini almak isterim kararımın olgunlaşması adına. Araçların hepsi aynı sınıfta değil farkındayım. Ancak bu düşündüklerim görsel olarak ve kağıt üstünde kafama yatıyor.

    1- Honda City 2010 ve üzeri, cvt
    2- Citroen C1 2014 ve üzeri, robotize
    3- Mitsubishi Space Star 2013 ve üzeri, cvt
    4- Kia Picanto 2011 ve üzeri, tork konvertörlü

    Bunların dışında Peugeot 208(2012+), Citroen c3 (2012), Mitsubishi Colt (2010+), Suzuki Swift (2010+), Skoda Citigo(2012+), Opel Corsa, Punto Evo gibi araçları da düşünmekteyim. Yakıt tüketimi, sağlamlık, sorunsuzluk, donanım ve bu liste arasında ne kadar olursa performans açısından ideal bir araç almak istiyorum. Bu araçların hiçbirini kullanmadım sadece Attrage ile test sürüşü yaptım, yakıt ekonomisine şahidim o motorun. Bir de eski arabam 2005 Corsa idi. Uzun süre satmadan kullanacağız. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim :)







  • ford fiesta yı göz ardı etmeyin yeni kasası hoş araç.
  • Teşekkür ederim ona da bakayım
  • Otomatikte japondan şaşmayın
  • Bence piyasada tutulan araçlardan şaşmamalı, malum bayan kullanacağından arıza, yedek parça, yakıt gibi konularda göz önünde olmalı. En ideal seçimler; opel corsa, ford fiesta ve fiat punto olabilir.
  • Easytronic hakkında çok fazla şikayet duyduğum için o riske girmek istemiyorum hocam. Fiesta güzel ancak bütçemi aşıyor. Son olarak listeyi şöyle şekillendirdim:

    1-Mitsubishi Space Star 1.2 Invite CVT (2013) / bakım maliyetleri, sorunsuz şanzıman, güvenli ve listenin en az yakanı.
    2- Suzuki Swift 1.2 GL (2012) / klasik tork konvertörlü olmasına rağmen yakıtı iyi.
    3- Hyundai i10 D-CVVT / bu da yanılmıyorsam tork konvertörlü ve yakıtı picanto'dan daha iyi.

    Punto modelleri aslında kağıt üstünde en iyi donanımı sunuyor ama dualogic endişe veriyor. Easytronic de kullandım daha önce, çok hoşuma gitmedi. Robotize şanzıman taraftarı değilim ama önerilerinize açığım. Bu sıralamaya ek yapabilirim, yaklaşık bir hafta kadar sürem var.
  • Opel Corsa yı unutmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.