Şimdi Ara

Araç muayeneyle alakalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 206 var 2001 model araçta da az biraz modifiye var acaba muayeneye nasıl götürmeli?

    1. Egzos var
    2. Hava filitresi var
    3. Spor yay var 5 cm
    4. araçta karlık var ön arka yan (yay ve bunla araç yere baya yakın)

    Extra olarak bunlar var hangileri sorun yaratır. Bide muayenede acaba nelere bakarlar gitmeden önce baktırayımda sorunsuz geçelim :)



  • egzosu söktürürler kesin
  • egsoz,far ayarları,yangın tüpü, sağlık çantası,lastik diş derinliği fln bu gibi şeylere dikkat ediyorlarmış, ancak hiç akla gelmeyen nedenden geçemeyende var, birisi mesela magane rs ile geçememiş, adam meganelerde 16 inç jant var buna 17 takmışsın sen olmaz demiş dünyadan haberi yok tabi adamın napsın tam bir muamma şu muayene olayı bide bazı yerler daha az sorun çıkartıyormuş muayenede, giderebileceğin eksiklikleri gider, güzel bir muayene istasyonu bul az sorunlusundan bu iş çözülsün bendede bir çok eksik ve fazla var muayeneye 6 ay kala rüyalarıma girmeye başladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammersertac -- 14 Mayıs 2011; 20:04:07 >




  • Arkadasin dediklerine ek olarak Frenlerin esit ve yeterli kriterde tutuyosa, tekerleklerde bosluk yoksa, aracin alt kisminda curuk yoksa ve fren hortumlarinda catlak yoksa araca sonradan takilan malzemeleri agir kusur sayicaklarini sanmiyorum.
  • Egzos, hava filitresi, bide karlıkları söktürüp bi gidicez bakalım geçecek mi? Geçmessede artık ne kusurluysa düzeltip öyle gidicez :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.