Şimdi Ara

Araç İçin Sticker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben bu araba işinde falan yeniyim nerede ne yapılır bilmiyom. Şimdi size soracağım şey komik bile gelebilir ama ben aracıma avatrımda gördüğünüz türkiye yazısını yapıştırmak istiyorum. Hani aracın iç camından yapıyolar ya ondan.Nerede nasıl yapılır yaptırılır yardım edebilecek olan var mı?



  • Reklamcı ve aksesuarcılarda 2-3 milyona bulabilirsin.Büyütülecek birşey değil.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cargo3230C

    Reklamcı ve aksesuarcılarda 2-3 milyona bulabilirsin.Büyütülecek birşey değil.



    da ben diyarbakırda kalıyorum ve pek bulabileceğimi sanmıyorum açıkçası :(
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fuzzylife

    arkadaşlar ben bu araba işinde falan yeniyim nerede ne yapılır bilmiyom. Şimdi size soracağım şey komik bile gelebilir ama ben aracıma avatrımda gördüğünüz türkiye yazısını yapıştırmak istiyorum. Hani aracın iç camından yapıyolar ya ondan.Nerede nasıl yapılır yaptırılır yardım edebilecek olan var mı?



    ya arkadaşlar ben burada bulamadım allah aşkına bulabilen varsa elinde olan varsa bana iki adet yollayabilir mi? ücreti tarafımdan karşılanmak üzere?
  • konu eski bulup bulmadığını bilmiyorum ama istediğin çıkartma sırf Türkiye çıkartması olduğu için 5 sene bile geçse aradan yinede ayzardım.umarım bulmuşsundur ama isteyenler içinhttp://www.hepsiburada.com/svs-turkiye-logosu-cikartma/productDetails.aspx?categoryid=260625&productid=otso10717 adresinde her çeşidi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.