Şimdi Ara

Arabamı köpek ısırdı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Gel bakam yap o yaptiginida arbanin altina nasil aliyorum seni gör. Acirsam serefsizim bak acirsam
    Ittapar seni tum kopeklerin cani cehenneme

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Sen önce gel malima zarar ver ondan sonra konuş.
    Denersen görürsün

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zeen kullanıcısına yanıt

    ben kimsenin malına zarar vermem kardeş ama önce yazdıgına bakacaksın ve büyük konuşmayacaksın heran herşey gelir başına teneke parçası için başına neler geliyor acı bir tecrübe olur

  • Hocam benimde başıma geldi 2 gün önce ,yoldan geçerken yanlarından yavaşca geçmem ragmen havlayıp saldırmaya başladı bitane köpek sonra arkadan katır kutur bir ses geldi sanki çamurluğa taş sıçramış gibi, arka tambonda seninki gibi çizikler var bide köpek dişlerini saplamış anasını .. hayvanı ,delik deşik etmiş arka tamponu ..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 20 Temmuz 2022; 23:8:48 >
  • bir arkadaşın 3 günlük arabasını park halinde ısırmışlardı :(

  • Moueson kullanıcısına yanıt

    itin tohumuna para mı saydık reyis?

  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

    peco aslan pençesi falan ya tehdit olarak algılamışlardır.

  • bu kızın baba ölmek istemiyorum diye bağırdığını unutamıyorum ve malesef öldü


    başlarım itine köpeğine varsa silah yanımda üstüme doğru geldiği an sıkarım gerisi çok umurumda değil



    milliyet
    Köpekten kaçarken kamyonun altında kalan küçük kızın sağ bacağı kesildi
    https://www.milliyet.com.tr/milliyet-tv/kopekten-kacarken-kamyonun-altinda-kalan-kucuk-kizin-sag-bacagi-kesildi-video-6714055
  • TheJudgé kullanıcısına yanıt

    Ben kaskodan yaptırdım mini onarım karşıladı bilginiz olsun kaskl varsa ordan yaptırın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu boş boş ağızlarının salyalarıyla hayvanseverlik taslayanlar gerçekten insanları çileden çıkarmaya başladılar Emin olun bu güruh bir çocuk ya da insan aynı muamele ile ölse üzülmezler.Ama hayvana üzülürler.İçlerindeki insan düşmanlığını hayvan sevgisi ile dışa vurarak güya siz insanların bizim yanımızda hayvan kadar değeri yok diyorlar.

    Vallahi konu sahibi baştan sona haklı.Daha dün gördüm;16-17 yaşındaki çocuğa bir köpek saldırıp omzunu yaralamıştı.Bir küçük çocuk olsa kim bilir ne olur.Acilen bu itlere bir çare bulup bunlara el vurdurmayanlarla beraber toplanıp barınaklara kapatılmalı,kısırlaştırılmalıdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 21 Temmuz 2022; 10:40:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon ve Kopege Silah Sikmak isteyen surucu.

    Sasirtmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    İste öyle herşeye havlayan kadınları eline alıp evire çevire döveceksin. Böyle kadınlar dayağın alasını hakediyorlar.Gerçi bunların evde tasmayla dolaştırdıkları iki ayaklı erkek buldogları vardır.Onları üzerine salarlar hemen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirlim21 kullanıcısına yanıt

    anlamıyorlar hocam. bu olayı görüp halen "çocuklarınıza köpekten doğru kaçmayı öğretin" diye saçmalıyorlar. beyin vücudu terk etmiş, anlatamazsın.

  • Yahu ben Kıbrıs'ta yaşıyorum.Her yer sokak köpeği.Bu hayvanlardan bir tanesinin bile senelerdir bırakın saldırdığını,insanlara havladığını dahi görmedim.Hatta bir tanesi var bazen markete yürüyerek gittiğim vakit görüyor benle birlikte geliyor kapıda beni bekleyip tekrar eve gidene kadar bana escortluk yapıyor.Sokakta koloni gibiler çocuklarla top oynuyorlar falan.Yani burda bir durup düşünmek lazım Türkiye'deki köpekler neden saldırgan acaba.Sen hayvana bak adı üstünde hayvan! Bilinç yok arabanın tamponu ısırdı diye sıkmaya yelteniyorsan,bu şekilde davranış sergiliyorsan o hayvanda arabanı da ısırır senide kusura bakma


    Edit:Sizin özelinizde veya yaşadığınız olay özelinde bahsetmiyorum bu arada.Düşünce yapısı üzerinden belirtmek istedim.Bu hayvanların yaratılışı itaat üzerine.Biz bozuğuz hayvanlar değil.Hayvan ne görürse onu yapar.Anlatmak istediğim buydu.Geçmiş olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 22 Temmuz 2022; 12:2:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    İçlerindeki insan düşmanlığını hayvan sevgisi ile dışa vurarak güya siz insanların bizim yanımızda hayvan kadar değeri yok diyorlar.


    Böyle bir şey mümkün değil. Sevgi evrensel ve temel bir duygu. Ya vardır ya yoktur. Az veya çok olabilir, araçsal olamaz.


    Hayvan sevgisini (veya insan sevgisini) böyle kullanmaya çalışan birisi zaten sevgi veremez, belli olur. Hayvan bile anlıyor. Bunlar sevdiklerini iddia eder ama hayvanlara kolay yaklaşamazlar, insanlarala da sohbetleri yoktur veya sığdır.


    Sigortaların kazada kaybedilen uzva Ferrari tamponuna ödediğinden daha az ödediği yerde hayvan yaşamına tabii ki değer verilmeyecek. Bu normal, sıradan ve aciz olanı. Daha güçlü olanlar pusulasını biraz doğrultabiliyor. Birisi bir tampon diğeri aşağı da görülse bir yaşam formu. Kendi yaşamının değerine bak denebilir.





  • Köpek yemeyi seven ülkelere toplama ve taşıma ücreti karşılığında verilebilirler. Yazık değil mi demeyin bunu inek, koyun, tavuk ve hindilere anlatın. Et yemeyen arkadaşlar birkilerin canlı sınıfında olduğunu da unutmasın. Bu durumun tüm insanlığa en iyi faydayla sonuçlanmasını sağlayacak yol bu bence.

    Ayrıca evcil hayvan işi de kayıt altında olacak ve öldüğünde kayıttan düşülecek. Öyle "kızım istedi, şimdi sıkıldı" falan olmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.