Şimdi Ara

Arabalara bir yılda %150 zam gelmesine sesi çıkmayanların. İBB Ekmeğine sesi çıkarmaları. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
15.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
521 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maaşı ekmek ile mı alıyorsunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • araba zammı içselleşti yanlız.kimse ses çıkarmadı.daha da artmasın modunda herkes.

  • Keşke anadol hala üretimde olsaydı, o zaman ekmek niyetine kemirebilirlerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

    birisi lüks öbürü temel gıda maddesi


    şu gif atan elemanları bloklamanın zamanı da geldi

    geberesice!

  • Kesinlikle haklısınız milyon ürüne zam zam zam, adam mini bi zam yaptı, hurra herkes ürüne, samimi değilsiniz, bazıları araba lüx demiş, maybach lüx, ferrari lüx, tamam da, her araç lüx olabilirmi, milletin çoluğu çoçuğu var hasta ebeveyni var biraz geniş düşünün, honda civic lüxmü güya burda üretiliyor, egea da burda nakliye ücreti dahil, almanya fiyatına bakın burdan çok çok ucuz, samimi değiller kardeşim, hepsine en iyisi halka, kendi ülkesinde üretilen araçta bilr %60-80 ötv ile ver, bu ne kardeşim, yazık değilmi halka, üzülüyorum ülkeme, binsin herkez binsin, madem samimisiniz, siz neden binmiyorsunu,z clio ya, bütün devlet arabaları neden burda üretilen araçlar değil, malcom x in dediği gibi, bütün uyuyanları uyandırmaya bir tek uyanık yeter.. bu arada ötv %220 den fazladır. Bazı modellerde çok daha fazla.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Ecevit koalisyonun da dolar 2 katına çıkınca ülke bitti battı. Bunların iktidarında dolar 7 katına çıkmış ekonomi çoh eyi. Demek ki zam devalüasyon kavramları chp dsp iktidarında geçerli. Bu kafa ile gidilirse dolar 20 tl olur akp ye de sesimiz çıkmaz. O zaman boşuna ağlamayın müstehaksınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berat albayrak aciklama yapti.

    Arabaya zam geldi diye şikayet edenler bizim vatandasimiz degil. Bizim vatandaşimizin öyle bi sorunu yok. O sorun onlarin sorunu dedi.

    Ekmek alanlar onlarin vatandaşi yani.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen araba zamlandıysa bırakın Ekonun hakkıdır ekmeğe de zam gelsin, benzine zam geldi mi bırakın eko daha çok araba ihalesine girsin,maske takmama cezası varsa bırakın eko suya ota boka her seye zam versin eleştiremezsiniz. Çünkü hakkıdır.Eko bağımsızdır eko zam yapma özgürlüğüne sahiptir. Lakin eleştirmeye hakkınız yoktur, gidin araba zammını eleştirin fiyatını ötvsiz kdvsin yaptırın sonra elektrik zammını düşürün o da düşerse yine eleştiremezsiniz...

  • Bugün kafalarına çay fırlatan yarın oyuncak araba fırlatır oda onlara yeter. Napsın bunlar normal arabayı :)) Oyna devam ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    imamoğlu'na oy vermişmiş. güldürdün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İNŞAAT MOLOZLARI



    Arabalara bir yılda %150 zam gelmesine sesi çıkmayanların. İBB Ekmeğine sesi çıkarmaları.
  • 25 kuruşluk zam konusu 4.sayfaya girmiş. imamoğlu'nun belediye başkanlığını alması aktrolleri nasıl kudurtuyorsa artık...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 kuruşa ekmek mi olur? kardeşim. Matematiğe ayrıkırı

  • Çok ilginç, imamoğlu zam yapınca ne var bunda.


    Akp zam yapınca tüh reziller, mahvettiniz ülkeyi..


    Nasıl bişey bu ya, ne içiyonuz?


    Akp yi savunan aktrol, savunmayan, eleştiren aslan kaplan beyefendi. Beyin bedava.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp nin ibb başkanlığı döneminde her ilçeye açılan ismekler, yine her ilçeye yapılan kültür merkezleri, şehiriçinin en uygun yerlerine yapılan büyük park alanları vardı.. Hani nerde ekrem beyefendinin icraatları? Adam boş boş oturuyor resmen, hala nesini destekliyorsunuz? Komik de değil artık bu durum. Başka bişey.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplumumuzda genel olarak ahlak veya erdem problemi var. Yani bu erkler çıkarları doğrultusunda işler yaparak ülkerine zarar vermektedirler ve bunu doğru bulmaktadırlar. Bir diğer ifade ile cehaletin hareketliliği de diyebiliriz. Enflasyonun yüksek olduğu bir ülkede halkın 17 yıldır aynı partiye oy vermesi zaten akıl tutulmasının en güzide örneğidir. Burada muhalefette aynı erdemsizliğe sahip olduğundan sonuç pek değişmemektedir.

  • "TÜİK'ten yapılan son dakika açıklamasına göre geçen yılın bu dönemine göre elektrik yüzde 32.3, doğalgaz ise yüzde 34.7 oranında zamlandı.

    Kaynak Yeniçağ: Flaş... TÜİK doğalgaz ve elektriğe gelen zam oranlarını açıkladı"



    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/flas-tuik-dogalgaz-ve-elektrige-gelen-zam-oranlarini-acikladi-303427h.htm



    Arabalara bir yılda %150 zam gelmesine sesi çıkmayanların. İBB Ekmeğine sesi çıkarmaları.




  • Nthows kullanıcısına yanıt

    Kimse oyunu enflasyona göre vermez, her partinin seçmeni vardır. Bilinçli bir CHP li yada MHP li oyunu kolay kolay değiştirmez. Maaş alamasa da, açlıktan ölse de gider yine desteklediği partiye atar oyunu. Sosyal medyada oy moy yok diye ortalığı karıştıranlar vardı, asıl onların desteklediği partiye oy moy yok daha onun farkında değiller. İktidardaki parti beğen yada beğenme çatır çatır oy alıyor, seçim kazanıyor. Neymiş kömür, makarna, kek vs. Sen de ver abi o zaman kömür, makarna, bakalım oy verecekler mi? Hayatta vermezler. Partinin başında adam yok, içinde adam yok, alt kadrolarda, gençlik kollarında adam yok.. Siyaset emek ister, halkı tanımak ister, proje ister, hedef ister, insan odaklılık ister.. İçelim, gezelim tozalım eğlenelim, laf salatasının kralını yapalım, millet de bize oy versin, oldu canım. Chp kemik seçmeninin haricinde oy alamaz, o da yüzde 25. Ne zaman milletinin dertleriyle hemhal olur, ülke için projeler üretir o zaman bişeyler olur, ama şu andaki haliyle sadece patinaj yapar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ekmekte ÖTV yok çünkü o yüzden zam az geliyor. KDV oranı da düşük. KDV üstüne ÖTV eklenemediği için ucuz yiyoruz. Ayrıca kendi ekmeğimizi kendimiz üretiyoruz, dış minnaklardan bazen buğday alsak da birleşimi yurtiçinde oluyor. O yüzden made in Türkiye olarak kayıtlara geçiyor. Biraz saçmalamış olabiliriz ama trajikomik halimizin açıklaması da bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, UKOME kararıyla aktarma alır hale gelerek fiyatı ucuzlayan Marmaray’da, uygulamanın devam etmesi yönünde karar verdi. Mahkeme, bu konuda yerel mahkemenin aldığı yürütmeyi durdurma kararını bozdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ayrıca taksicilik ve turizm taşımacılığını da birbirinden ayırdı.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), 6 Şubat 2020 tarihinde aldığı kararla, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün işlettiği Marmaray’ın İstanbulkart aktarma sistemine dahil edilmesine karar verdi. Böylece aktarma alır hale gelen Marmaray’a, bir toplu ulaşım aracının ardından binen tam biletli yolcu 7,75 lira yerine 3,50 lira, öğrenciler ise 3,50 lira yerine 1,70 lira ödemeye başladı."

    bunu da gör aktrol.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.