Şimdi Ara

Arabada sacın zarar görmesinin dezavantajları nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öndeki iki çamurlukta hasar gördü bu zamana kadar ikisini de boyattık, aracımız 2.yılına girecek. Arabayı çok ciddi maddi sıkınıtı olmadığı sürece satmayı düşünmüyoruz fakat bazı insanlar sacı hasar gören araçtan hayır gelmez artık bitmiştir diyor. Sac zarar görünce araba erken mi çürüyor neler oluyor?



  • Bir şey olmaz onu dert eden adama satmayın aracı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece saç hasar gördüyse birşey olmaz. Ama Türkiye araç piyasasında, aracın değer kaybetmesine neden olur. Acaba çarpmadan yapısal hasar mı oldu diye düşünülüyor. Aslında yapısal hasar durumu kontrol edilebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de aracın stepnesinin kullanılmış olması %5 değer kaybettirir.
  • hocam bakmayın milletin ağzına. Biz ailecek arabanın perti çıkmadan 10 yaşına gelmeden araç değiştirmiyoruz. Hiç birinin çamurluğu sürtüldu bagajı boyandı diye problem çıkmıyor. Kaldı ki bu denli eskitip eşek gibi bindikten sonra veriyoruz galerici bir tanıdığa, aracı görüp tanıyan biri 1 ay geçmeden alıyor. Demek istediğim uzun süre kullanırsınız sahibindenden alıcı bulmak onların ağız kokusunu çekmek yerine ederinin 3-5 altına galeriye verirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bizim millet 3 kuruş para kırmak için arabaya kusur buluyor, öyle çamurlukla şunla bunla hiçbirşey olmaz, motor-şanzıman-yürüyen-elektronik aksam bunlar daha önemlidir kaporta o kadar önemli değil, şasi sağlam olsun yeter.

    Benim kullandığım aracı arkadaşım yağmurda kaydırıp devirdi, sağ taraf komple boyandı, tavana camlara vs birşey de olmadı şansımıza, üstünden 30binkm geçti araba saat gibi çalışıyor hiçbir sıkıntısı da yok. Satmaya kalksak 4 parça boyalı diye öldürecekler mezara gömecekler...
  • Direkler şasi motor sağlam olsun yeter isterse tüm heryeri değişsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.