Şimdi Ara

Araba yıkatmayla ilgili birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba


    Sorularım basit gelebilir lütfen cahilliğime verin zira bilmediğim için yanlış yönlendirilmeye müsaitim .


    1. Nissan Micra aldım gün ışığında baktık içine koltuklar tertemiz görünüyordu ama satın aldıktan sonra eve geldiğinde lekeler ve aracın ne kadar pis olduğu gözüme batmaya başladı. koltuklarda su lekesi gibi lekeler, şoför koltuğunun arkasında çocuk ayak izi lekesi vs var. koltuklar açık renk oto yıkamacı bu lekeleri temizleyebiliyor mu + açık renk olduğu için koltuk yıkamada daha sonrasında problem yaşanır mı?
    2. Pasta cila denen işlemle çizikler(boydan boya çizikler değil minik minik kapı vurmaları) biraz azaltılabilir mi?


    Teşekkürler




    1. Aracınızı kaliteli bir yere, "Detaylı İç Temizlik" uygulamasına verirseniz, ilk günkü haline döndürürler, bundan şüpheniz olmasın, ama araç bir kaç gün orada kalır.
    2. Pasta Cila ve Boya koruma işlemlerinde özellikle yüzeysel çizik ve hare ler giderilir, daha derin çizikler gitmez, bunu da kaliteli veya kurumsal yerlerde yaptırmanızı tavsiye ederim.
  • koltuklar geçer max 200-250 tl civarı alırlar. pasta cila için ise bu işlerle kafayı kırmış birilerini bulun nedense bilindik kurumsal firmalardan çok daha iyi işçilikleri oluyor.

  • İyi bir yıkamacı bulursanız koltukları da tırnak girmeyen çizikleri de tertemiz yapar. Önemli olan ustanın da kullandığı malzemenin de iyi olması.


    İşlem bittikten sonra da koltuklara kılıf takmanızı öneririm, açık renk ne kadar özenli kullanılsa da kirleniyor.

  • Detaylı tavan, taban ve koltuk temizliği için bir oto yıkamacıyla anlaşın. En fazla 1 hafta da temizleyip teslim ederler. Dış yüzey için boyasız göçük düzeltme ustalarından yardım alabilirsiniz. Çok güzel iş çıkarıyorlar. En son da pasta cila işinde adı duyulmuş bir yerde pasta cila yaptırırsanız sanıyorum aracınız istediğiniz hale gelecektir. Tüm bunların maliyeti ortalama 2000 lira olabilir. Fiyat değişkenlik gösterebilir.

  • Merhaba;


    nerede yaşıyorsunuz

  • 1.Evet detaylı temizlik ile lekeler çıkar fakat aracınızı kuru bir şekilde teslim alın. Islak verirlerse kusma olduğunda sorun oluşur.

    2.Aracınızda tırnağınızla üzerinden geçtiğinizde hissetmediğiniz çizikler(tırnağınınızın girdiği değil) çıkarılabilir. Tabiki bu işlem için aracınızın boya kalınlığı önemlidir. Doğru usta+doğru malzeme ile bir çok şey düzeltilebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.