Şimdi Ara

ARABA SATMAK NEFRET ETTİRDİ [İNSANLAR CİDDEN TUHAF] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
12
Favori
29.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengizhan66

    ben suanki aracimin kacinci sahibi oldugumu bilmiyorum kafayada takmiyorum acikcasi.

    Benim okudugum bana yardimci olan seyleri yazayim

    Birincisi ilk motor yagina bakiyorum arac bakimli ise zaten direk burda kendini belli ediyor zaten ilk koyuldugunda zeytin yagi gibi olan yag her ay renk degistiriyor en sondada siyaha donuyor.Acik ise arac bana motor olarak guven veriyor...
    Kaporta ne kadar degissin boyansin onemli degil pas varmi curuk varmi onemli olan o bakiyorum ne kadar cizik var yapilmasi gereken boyama islemi varmi yani bana cikartacak masrafi varmi yokmu...Bide kaportalar arasindaki acikliga bakiyorum bazi araclar 0 km de bile ciddi aciklik var giderken islik caliyor o isliga tam gicigim...
    Bir ufak surup denge kontrolu ediyorum ,gaza tepkisine bakiyorum ,firenlerine ve alttakimlardan ses geliyomu diye bakiyorum.Bu kadar...
    Simdi ben 7000kmde bir yag degistiriyorum bu bile araca olan tutumumu gosteriyor.Alir almaz direk kayislari degistiriyorum.

    Bu gibi seyler internetten tuyo alip arac bakarken piratige cevirilen seyler.Yok boyasizmis yok degisensizmis millet buna bakip araca direk emin oluyor sonra basina birsey geldimi birdaha araba almicam diyor ahahahaha
    sadece kaportanin orjinaligine odaklaniyolar sanki ucan hali (motoru ve alttakimlari yok)
    yok hocam ben direk kaportaya bakarım güvenemem
    kaza yapıp hava yastığı açıp hava yastıklarını para gitmesin diye değiştirmeyen birine denk gelirsek de hava yastığını gerek olur da açmazsa o zaman durum vahim
    yoksa sadece boyanmış boyanmamış meselesi değil

    adam araçla kaza yapmış diyelim ki
    radyatör su kaçırıyor motor susuz kalıp hararet yapıyor 12 bin lira masraf
    ee ne anladın bu işten




  • En alta şunları ekle hocam

    Keyfe keder satıyorum. Pazarlık , takas yok. Son ederi ne olur diye sormayın.

    Boş muhabbet yazanlara cevap bile verme.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARABA SATMAK NEFRET ETTİRDİ [İNSANLAR CİDDEN TUHAF]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Derman-

    Valla arkadaşlar nacizane tecrübem 2. el arabada fazla kusur aranmaz adı üzerinde 2. el
    eğer arabayı çok didikleyen olursa sıfır araba almıyon abi diyecen bu kadar basit...
    Haklısın, fakat piyasada araca hakkını isteyen nadir insan var. 2. el araca bile ederinin çok üzerinde istiyorlar. Doğal olarak para kolay kazanılmıyor, kolay kazanan adam 2. elle uğraşmaz sonuçta. 2. el aran alınırken bile bu kadar çok sahtekarlığın döndüğü piyasada arabayı incelemek gayet normal. Sonuçta bakkaldan ekmek almıyoruz. Yıllarca biriktirilen emeği bir kaç saat içinde verip karşılığında araba alıyoruz. Yeri geliyor kendimizden kısıyoruz. Aldığımızı arabayı güzelce incelemezsek yediğimiz kazığı çıkarmak için yıllarca tekrardan birikim yapmamız gerekebilir.
  • DoomBringer kullanıcısına yanıt
    Oluculuk başka pazarlık başka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar artık alım satımda 2 ye ayrıldı. ölücüler ve ultra ölücüler :)

    sık sık araç alıp satıyorum, ticaretini yapmıyorum araç değiştirmeyi seviyorum, basta sinir bozuluyor ama zamanla ilandaki yazı dilin bile erozyona ugramak zorunda kalıyor bunlardan kaynaklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freemangroovy

    Zorla satmadım hocam, ucuza diye aldı gitti, bizim insanımız ucuz gördü mü kaçırmaz .. Kazayı da unutmadım, sadece ilana yazmadım..

    Daha da fiyat düşürmek için konu etti, yoksa araç serviste yenisi gibi yapılmıştı..

    Alıntıları Göster
    Yaptığın marifet gibi anlatabiliyorsun yazık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soulcalibur053

    Gecen sene bende arabayi satarken ilana koydum , yemin ederim 10 gun dayanabildim ondan sonra gittim arabayi bayide takasa verdim. O kadar salak insanlar , o kadar sacma sorular soruyor ki anlatamam. Hayatini anlatan adam var ya inanilir gibi degil. Gitip 2-3 bin zarar ederim yine de insanlarin egosunu tatmin etmek icin yaptigi konusmalari cekmem arkadas.
    Hayatını anlatanı geçtim bir tanesi zamanında bana ne yapıyorsun dedi iyi siz dedim. Bende yatağımda uzanıyorum işte ne yapayım şöyle de böyle de diyor ulan araba satıyoruz başka bişey değil. Herif günde 3 5 defa arıyordu zor kurtuldum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Suppordle

    Burada sorsan herkes mağdur zaten. Alıcı rolündeyken bir de bu arkadaşların triplerine bakmak lazım.

    Burada ık pık edenlerin yüzde 95 i, alıcı konumudayken kendinden tiksindirecek insan değilse ben de bir şey bilmiyorum. Ha kendileri de hep %5 te olduklarını iddia ederler.

    Alıntıları Göster
    aynen öyle. lafta herkes entel,herkesin allah korkusu var ,helal-haram falan filan. yersen...

    iş icraata gelince çingene bunların yanında bey kalır.
  • Alakasız ama yazım bulunsun.Dün araba bakıyordum.Arap ne bakıyorsun dedi 😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde şuanda satmak istediğim bir aracım var... Ama bir konuda size danışmak istiyorum...Aracım kia 2012 model ceed 1.6crdi motion (dizel) manuel viteslidir. Aracım 89 bin km dedir.. Tramer sorgusunda 1240 TL lik sadece park halinde çarpmadan oluşan hasar var. Sağ arka kapı en alt kısmında ufak bir lokal boya var onun dışında aracım temiz Tuvturk muayenisini 2-3 ay oldu yapalı ve 2020 aralık ayına kadar süresi var muayene için. Sizce arkadaşlar bu aracımın ederi nedir ona göre internete koymak istiyorum. Millet kandırmasın bizi.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    sabah sabah iyi güldüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İmkansız

    Yaptığın marifet gibi anlatabiliyorsun yazık

    Alıntıları Göster
    Hocam selam.. Avatardaki fotoğrafa olan ciddi sevgi ve saygımdan dolayı kibarca açıklamaya çalışacağım..

    Hayatımda birçok araç aldım sattım, hiç ikinci el almadım, hep sıfır aldım, ya aracımı kendim sattım, ya da takasa verdim..

    Örneğin dizel i30 aldım, octavia ile takasa verdim, octaviayı internetten sattım vs,vs..

    Sattığım araçlardan sadece iki tanesinde kaza hasarı vardı, birini (fabia rs) bakım için götürdüğüm özel servis istedi sattım, hasarını herşeyini biliyordu..

    Diğer hasarlı sattığım aracı internette satarken hasarını yazmayı unuttum, daha doğrusu ilk kez hasarlı araç sattığım için hiç üstünde durmadım, önemsemedim..

    Gelip pişkince anlatma yok, kazıklama yok.. Zaten alan kişiler de hasarı hiç önemsemedi bile..

    Kendimi savunmuyorum, böyle unutkanlıklar da olabilir diye paylaşım yapıyorum..

    Herşey üçkağıtçılık değil, üçkağıtçılar yıllardır belli ve tepkinizi forumda yaşadığını paylaşanlara değil ülkeyi bu hale getirenlere daha gerçekçi ve yapıcı yollarla gösterin..

    Öteki türlü bandana takan ergen tarzı tepkiden öte gitmez..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freemangroovy -- 5 Mart 2019; 11:16:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: proteo

    Sekiz sene önce ilk sahibi olduğum aracımı satmak için hayatım da ilk kez oto pazarına gittim, içeri girer girmez 10 dakika için de araca bir kaç talip çıktı ve birisi ile anlaşıp pazardan ayrılıp ertesi gün kendi boyacısı ve motor tamircisine gitmek için sözleştik. Araç 14 yaşın da, kapalı garajda tutuluyordu, her 6 ay da bir kendim cilasını yaparak bakımını yapıyordum. Son ana kadar servis bakımlıydı. Neyse sözleştiğimiz gün buluşup önce motorcusuna gittik sorun yok, sonra boyacısına işte orada kıyamet koptu. Boya ustası orasına burasına baktı, kapılar da ve motor bölümün de orjinal çıkartmaları hala ilk günkü gibi duruyordu. Herif bu araba komple boyalı demesin mi, neymiş hiç güneş yanığı ve solması yokmuş. Kafa göz girecektim çocuk engel oldu, bir de iddia ediyor. Neyse talipli arkadaşı aldım, önce vw servisine, sonra reno en son toyota servisine götürdüm, üçün de de boya tespit aletleri ile ölçüm yapıldı orjinal olduğu kanıtlandı. Çocuk bunca sıkıntımın üzerine indirim istedi, araçla çarşıya bırakıp işin gücün rast gelsin dedim ve hiç uzatmadan alacağım aracın bayisine takasla verdim. Hiç uğraşmayın, eş dosta verirsiniz bir yerin de aksilik sıkıntı çıkar dostluğunuz da bozulur adınız da çıkar. Diret takasa verin çıkın.
    benim kafadan bi arkadaş 2bintl aşağısına verdim sıfır aldım.




  • Sadece Araba ilanlarinda mi? Her konuda aynıyız....

    Gecen kullandigim telefonu satisa koydum, saz-baglama teklif eden bile oldu

    Ekonomik kriz, insanimizi vampir yapmiş!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 5 Mart 2019; 11:21:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    Haklısın, fakat piyasada araca hakkını isteyen nadir insan var. 2. el araca bile ederinin çok üzerinde istiyorlar. Doğal olarak para kolay kazanılmıyor, kolay kazanan adam 2. elle uğraşmaz sonuçta. 2. el aran alınırken bile bu kadar çok sahtekarlığın döndüğü piyasada arabayı incelemek gayet normal. Sonuçta bakkaldan ekmek almıyoruz. Yıllarca biriktirilen emeği bir kaç saat içinde verip karşılığında araba alıyoruz. Yeri geliyor kendimizden kısıyoruz. Aldığımızı arabayı güzelce incelemezsek yediğimiz kazığı çıkarmak için yıllarca tekrardan birikim yapmamız gerekebilir.

    Alıntıları Göster
    eyvallah sende haklısın ... öyle adamlar var ki 2. el arabaya nerdeyse sıfır araba parası istiyor yada üzerine 3 -5 bin daha koysan sıfır araç alıyon nerdeyse
    kazık olayına gelince de belli yerlerden belli adamlardan araba alacan usta misal biz 2 sefer araç aldık ikisini de opel bayisinden aldık sahibi pederin arkadasıydı gittim adam başladı anlatmaya şu adamı doktor getirdi bıraktı şunu mühendis getrdi bıraktı bunu akademisyen getirdi bıraktı yani o tarz yerlere elit kesim dediğimiz insanlar gidiyor onlarda arabanın km ile oynamaz herhalde ???




  • Herkes komisyonculuk oynuyor ters cevap verince ekmek yiyoruz biz bu işten oluyor ülkede keriz olmasa bu adamların soyu tükenir araba konusunda asla tolerans tanımayın kimseye 2012 model corsa 1.3 83.xxx arabaya tanıdık 35bin vereyim diyor o arabanın ederi o abi bla bla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor satmak daha baslı basına işkencedir çunku kullanıcısı hep gariban takılır fiyat kırmaya calısır da calısır sizden motosiklete yapılmıs olan en ufak bir mudehaleyi bilmenizi bekler bi kere denedim agzımın payını aldım sonrasında cok yakın bi arkadasıma ilana sen koy sen sat sana 500lira vereyim demiştim oyle sattım.
  • Milletin ne kadar okuma anlama özürlü olduğunu, ne kadar kolpacı boş bir millet olduğumuzu anlamak için araba satmanızı öneririm :)

    Senin araban 30 bin TL mi kardeşim! 20 bin TL yaz, 17.500 TL'ye pazarlık etmezlerse gel burda ana avrat söv bana! Bunu denedim ha gerçekten! Aracın piyasasını bile bile bunu yaparlar, hiç sormazlar bir kazası bir kusuru mu var neden bu kadar ucuz yazdın demezler! Piyasa galericiden çok, hobi olarak boş zamanlarında araba alım satımı yapanlarla dolu çünkü! Hep derim bunu, Allah özellikle araba-ev alıp satarken iyi insanlarla karşılaştırsın... Bu iki emtianın piyasası çok sahipsiz çok laçka çünkü!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.