Şimdi Ara

ARABA SATMAK NEFRET ETTİRDİ [İNSANLAR CİDDEN TUHAF] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
12
Favori
29.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • endofthegame E kullanıcısına yanıt
    md. yrd mı oldun şimdi pek anlaşılmadı yazdığından. bir de arabayı ona mı sattın?
  • Sıfır aracımın üçüncü gününde sitenin kör köpeği köpek besleyen komşu teyzenin vuruk kırık aynı renk dacia dusteriyla karistirip sol camurluga komple pati geçirdi. O üç gün ben otoyoldan damlayan suyun altından geçmiyordum sözde. Ikinci hafta komşunun hanımı sol tampon ucunu güzelce sıyırdı. Hastaneye yetişirken sağ tampon ucunu da kaldırıma ben sürtünce kayış koptu bende. Araba zaten siyah. Bazen yapacak bisey olmuyor.


    ARABA SATMAK NEFRET ETTİRDİ [İNSANLAR CİDDEN TUHAF]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: stylerbb

    Daha dur bir de noterde son an pazarlığı var. Artık orda döver misin söver misin.
    Ahahahahah.
    Bugün benim başıma geldi.
    Güya Perşembe günü arabanın satışını alacaktı. Bugun (cuma günü) aradi. Öğleden sonra satış alalim, bankadan parayı aldım dedi. Tamam dedim.
    Arabayi almaya bir geldiler, babasi, amcasi, dayisi gelmiş.
    Biz bununla son fiyat dedik el sikistik.
    Arabaya bineceğiz bunlar arabaya bakıyorlar. Amcasi el sıkıştığımiz fiyatin 5 bin TL altı rakam dedi. Babası dayısı da atladı hemen. Bu fiyat olsun gibisinden rakam dediler. Biz seninle fiyatla anlaştık, elde sıkıştık. Bundan sonra fiyat indirmek olmaz dedim. Bunlar ısrarcı olunca benim son fiyatim bu. Bu rakamda da el sıkışıldi, bunun altına 1 kuruş inmem dedim. Onlarda olmaz dediler.
    Böyle komedi bişey görmedim. hanımda alacaklar arabayı benim iş yerinin otoparkina bırakalım, demişti. Araba 5 gundur orada yatıyordu birde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 16 Mart 2019; 1:15:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Iyi ki satmamışsın. Öyle tipler bir de aldıktan sonra dakkabaşı arıyor. Araba öksürdü tıksırdı vs.. diye bişey bulur mutlaka. Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda çok ilginç bak ülke cahil kaynıyor

    Arabada 3 değişen var , sağ sol çamurluk sacı ve bir kapı sacı , çok düşük hız ile gelmiş adam çarpmış otoparkta vs

    Bunları orjinal serviste yaptırdım tabi bir çamurluk 1500-2000tl şuanda orjinal boyası işçilik vs 3000-4000tl yazıyorlar kaskoda

    Adama böyle değişen ve hasar kaydını söylüyorsun yüzü ekşiyor

    Burası önemli , ben araba alacağım zaman bakıyorum bazan adam degisensiz yazmış ama arabanın gönyesi kaymış , ön far ile kaput arasina parmak giriyor , çamurluk ile kaput birleşme noktaları 8 çiziyor çünkü ne kaza yapmış ise gidip sacı duzelttirmis bastırmış macunu ne oldu degisensiz hasar kayıtsız araba bizim milletin en sevdiği

    Yahu sac değişse ne olur kapı değişse ne olur sen şaselere bak işlem tamir düzeltme varsa kaç git

    Sanıyor ki kaza anında o 3mm sac bunun hayatını kurtaracak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brother ToLGa -- 17 Haziran 2019; 4:2:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: false6

    Sıfır aracımın üçüncü gününde sitenin kör köpeği köpek besleyen komşu teyzenin vuruk kırık aynı renk dacia dusteriyla karistirip sol camurluga komple pati geçirdi. O üç gün ben otoyoldan damlayan suyun altından geçmiyordum sözde. Ikinci hafta komşunun hanımı sol tampon ucunu güzelce sıyırdı. Hastaneye yetişirken sağ tampon ucunu da kaldırıma ben sürtünce kayış koptu bende. Araba zaten siyah. Bazen yapacak bisey olmuyor.


    Götür boyat işte ne olmuş ki? 2-3mm sac lan o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt
    O arabanın anası ağladı cizikten kardeş, o halde de alici çıkınca sattım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satanların kafaları çok mu iyi ?
    Araba alacagimda bir focus beğenmiştim. 86.750 yazmış.Fav'a ekledim.Ileti geldi fiyat güncellemiş 86.750 çizilmiş 86.700 olmuş.
    121.500 yazıyor adam mesela .
    Bu ikinci el arkadaşım.Sen doğuş holding felan misin da kusuratlari hayatının merkezine koyuyorsun.121.500 yazan adama 120 bin olsun denir .Bu işin en normaldir. Adam 121 bin olur son diyor .Bu da bir öluculuk işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl aracımı satmaya niyetlendim. Araç 12 yaşında 300.000 km'ye merdiven dayamış, Türkiye'de sadece 2006 modeli bulunan, malum sitede toplam 20 civarı satılığı olan bir araç, kısacası alemde KUPON diye tabir edilenlerden. Alırken satılmasının zor olacağını bildiğimden son sahibi olmayı göze alarak almıştım, hiç motor arızası vermedi ama, kayış -rulman- balata - diferansiyel keçesi - debriyaj- akü- dinamo vs... basit sorunlarını sanayi esnafının dangalaklığı yüzünden defalarca gidip gelip masraf edip yenilemiştim, motor arızası verirse ne olacağını hayal bile edemediğimden satmaya karar verdim. Sahibindendeki ilanlarda hepsi aynı yıl-model olmasına rağmen en ucuzu ile en pahalısı arasında 14.000 lira gibi bir fark vardı, adı üstünde kupon araba, aralarındaki fark hasar kaydı ve en pahalı olanın km'si biraz düşük sadece. Benim araçta kaza - boya değişen yoktu sadece EGR si arızalı, yan sanayisi bulunmayan serviste fiyatı 500 dolar bir parça olduğundan yurtdışından sipariş bekliyordum. İlandaki araçların en ucuzundan 2000 TL düşük fiyat yazdım, satıp kurtulmak için. Şaşırtıcı şekilde telefonlar yağmaya başladı, genelde başka şehirlerden ve araçtaki yenilenen parçaların listesini okuyunca bu kadar masraf edip niye sattığımı sordu hepsi de. Araçta halihazırda hiçbir sorun olmadığına ikna olduktan sonra da piyasadaki hasar kayıtlı muadillerinden bile 2000 aşağı istememe rağmen benim fiyattan 5000 daha aşağı teklif ettiler. Sadece bir kişi bulunduğum şehirden aradı ve hemen ustası ile arabayı görmeye geldi, pazarlıkla 1500 lira daha aşağı indim. Parası yokmuş 1 hafta süre istedi, zaten başka alıcı olmadığından kapora felan almadan kabul ettim. Para hazırlanana kadar EGR geldi takıldı, son gün araba ekspertize girdi, sonradan bir ustaya daha gösterildi, en son notere gidebildik. Alıcı arkadaş Almancı, ilk pazarlık ettiğimizdekendi kafasında benim istediğim fiyatı euro'ya çevirmiş. Arada geçen bir haftada euroda ciddi bir düşüş olunca Almancı Abi bana 600 lira eksik vermeye kalktı, kabul etmedim ama yine euro olarak ödeme yapınca 100 lira tırtıkladı. Aracı görmeye geldiğinde navigasyon niyetine ön cama vantuzla taktığım tablet vardı, kesinlikle araca monte değil ve ilan açıklamasında geçmemesine rağmen aracı satın alırken tableti göremeyince onu da istedi, tabi vermedim. Ani satma kararı aldığım için tamircilerin gereksiz yere aldırdığı monte edilmemiş birkaç sıfır parça vardı, düzgün biri olsa onları verecektim ama bu hareketlerden sonra vazgeçtim. Aracı aldıktan 4-5 saat sonr arayıp aracın son hızının yetersiz olduğunu felan söyledi. Arazi aracı olduğundan orjinalden %8 büyük ebad lastik takılıydı, zaten test sürüşü yaparken ayrıntılı olarak anlatmıştım, 1800 kilo 2.0 , 110 beygir araba ama anlat anlatabilirsen. Benim macera da böyle.




  • TR'de araç almakta satmakta zor. Bizim ülke de orta gelirli bir insan için 30 bin TL'nin üstünde araç aldığın zaman o lüks'e kaçmış oluyor ve ister istemez beklentileri oluyor.
    Maalesef ülkemizde araç satıcılarına da güven olmuyor km düşüreni mi ararsın, hasar kaydını saklayanı mı ararsın normal yani
  • Güzel kardeşim şimdi adam 2700 vermiş sen 27500 demilsin 500 lira için sen adama almıyorsan alma demişsin ya e sen niye vermedin 500 lira için e değermiydi 500 lira için kendini bukadar yıpratmaya
    Birde şunu unutma sen satıcısın o adam alıcı para onda patron o fiyatı çarşı belirler sen değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Allizzwell27

    Satanların kafaları çok mu iyi ?
    Araba alacagimda bir focus beğenmiştim. 86.750 yazmış.Fav'a ekledim.Ileti geldi fiyat güncellemiş 86.750 çizilmiş 86.700 olmuş.
    121.500 yazıyor adam mesela .
    Bu ikinci el arkadaşım.Sen doğuş holding felan misin da kusuratlari hayatının merkezine koyuyorsun.121.500 yazan adama 120 bin olsun denir .Bu işin en normaldir. Adam 121 bin olur son diyor .Bu da bir öluculuk işte
    Sıfırı 125000 oşan aracın 2017 modeline 128000 isteyen hayvanlar var birde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • false6 kullanıcısına yanıt
    hocam kafama birşey takıldı kör köpek aracın rengini nası karıştırdı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim gibi davranan var mi acaba

    butun eksikliklerini soyluyorum ilanda

    fiyatta da asla pazarlik payi koymuyorum. fiyat su kadar ister al ister alma diyorum.

    adamlar geliyor hakkaten eksiklikler var. zira ne göçuk ne cizik ne kirik hic yaptirmam oyle kullanirim. arabam benim afedersiniz kopegimdir. fiyat da kirdirtamiyorlar.

    cok eskiden bi polo satiyodum 25k ya. 24.999 olmaz mi dedi olmaz kardes dedim. adamin tek motivasyonu fiyat indirtmek. oylece aldi gitti.

    gencler vicdaniniz rahatsa sizden iyisi yok. yataga huzurla giriyorum. kaziklansam da kaziklamayacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Demek ki az da olsa görüyordu kerata

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilana lpg yok ,hiç takılmadı yazıyorum

    her arayanın ilk sorusu lpg var mı oluyor
    ya bunlar kasten yapıyor yada beyinlerinin bir bölümünü kullanmıyor olmalı :)

    yok deyince
    olsa iyiydi ,o zaman bu fiyat fazla diyor

    ya kardeşim lpg olsaydı onun parasını da ekler öyle satardım diyorum ,yok lpg deyip duruyorlar

    madem illa lpg. olacak diyorsunuz o zaman alın kendiniz taktırın çok mu sanki diyorum
    lpg lpg vır vır vır

    tabi ayıp olmasın diye yüzlerine söylemiyorum , ulan sen bir ilanı okumayı bile beceremeyen birisin ,senin gibi birine araba satmaya kalkıp başıma bela alır mıyım ,demiyorum :)

    dünyada acaba bu kadar lpg aşkı yaşayan başka ülke var mı ,tüpü her gece söküp yatağa götürecek gibi davrananlar var cidden :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.