Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (871. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.509
Cevap
314
Favori
791.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 869870871872873
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Sende apple.com al orda 3 taksit
  • Dalette kullanıcısına yanıt
    Niye böyle bir öneride bulunduğunuzu anlamadım. Gürgençler olmasa bile vade farksız 6 taksit ile alabileceğim bir yer varken (eğer taksitle alacaksam tabi) niye apple'dan 3 taksitle alayım ki?

    Apple'dan almanın ilk alışveriş esnasında sorun yaşanınca, kutudan çıkan üründen sorun olunca servise göndermeden değişim verebilmesi haricinde bir artısı yok. Apple watch saatimi vatan bilgisayardan alıp boş pil ile gelince apple müşteri hizmetleri eğer apple'dan alsaydınız hemen yenisiyle değişim yapabilirdik ancak şu an servise gönderip cihaz incelendikten sonra değişim/tamir işlemi yapabiliriz demişti. Bunun haricinde başka bir artısı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 4 Mayıs 2024; 0:33:1 >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Sorun alamıyorsun 6 taksit o yüzden öneri verdim
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Peşin geçiyorsun 1 gün sonra kendin bankacılık uygulamasından taksitlendiriyorsun . Vadeli veya vadesiz. Ozaman bu taksit işleri bazı bankalarda var veya yok, bana olmayanlar denk geldi . Tabi herkes başına geldiği zaman görüyor . Dediğim gibi her bankada farklı bir durum var .

  • Şimdi VihHub’a baktım da eskiden yüklemiş olan kullanıcılara ömür boyu lisansı 499tl yapmışlar. (Mesela İPhone’a sonradan yüklemiştim orada 999 görünüyor mac’te 499)
    Sormak istediğim soru şu. Bu programın pro versiyonunu alınca zaten paralı olmadan önceki haline mi kavuşmuş olacağız. Yoksa yeni özellikler kazanacak mı? (HDR, kare hızı eşleme vs gibi) açıklamalarında pek bir şey yazmıyor çünkü.
    Bilen var mı?
  • Apple tv programından satın aldığınız bir filmin lisans hakkı bittiğinde kütüphannizden film kalkıyor mu yoksa dvd bluray gibi ömür boyu izleyebiliyormıyuz
  • ULYSES kullanıcısına yanıt
    Sony HW-700DS vardı bende ve çok memnundum, 5-6 sene kullandım. Sonra arıza yaptı maalesef ve parça/servis bulamadım, arızalı şekilde sattım.

    O kulaklıkla aldığım sesi hala unutamıyorum, çok iyiydi. AirPods Max tabi ki onun kadar iyi değil ama bana yetiyor şu an. Gürültü engelleme özelliğinin çok iyi olması da benim için önemli unsurlardan, o yüzden memnunum.

    Tabi ki daha iyi kulaklıklar var, 4K aktaran vs. Ama şu an yetiyor bana.
  • one a day O kullanıcısına yanıt
    Satın aldığınız film ömür boyu sizin olur
  • w00t. kullanıcısına yanıt
    Ben aylardır deneme amacıyla kullanıyordum zaten ama ücretli sürüme geçtiğimde uygulama açılmadı.Kaldırıp tekrar kurdum , normale döndü ama şimdi bana da 999 TL çıkartıyor.

    Firmaya mail atacağım , bakalım ne cevap verecekler…:)))
  • Arkadaslar siz apple tv nin kendi uygulamasindan hic film aldiniz mi ? Ben filmi aldim ama 4k kaliteyi alamiyor gibiyim ? Yuzuklerin efendisinde denemistim. Acaba ayar nasil olmali ? Goruntu ayarlarim ilk sayfadakiler gibi , yuzuklerin efendisinde izliyorum renkler soluk gibi , 4k ya da daha yuksek kalite degil gibi geldi bana , acaba hangi ayari yanlis yapiyor olabilirim ?
  • oksiladoo O kullanıcısına yanıt
    Ayarları kurcalayın hocam. Orada belki çözünürlüğü kısıtlamışsınızdır. Satın alınanları oynatmada çözünürlük ayarı vardı.Yoksa görüntü gayet güzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 4 Mayıs 2024; 19:25:36 >
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Cozunurluk nerden kisilmis olabilir hocam , cok uzmani degilin 4k yeni nesil olandan , ilk defa film aldim da , ama bekledigim gibi degil gibi , ayarlarim da ana sayfadaki gibi ayni daha once yazmistim , ama gozden kacirdigim baska bir ayar olabilir mi acaba ?
  • oksiladoo O kullanıcısına yanıt
    Hocam Appletv, ayarlardan bölümünde, filmler uygulaması falan olması lazım. Satın alınan filmleri sd, hd, yüksek çözünürlüklü oynat diye ayar var. Şuan evde olmadığımdan bakamıyorum. Oradan kontrol ediniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 4 Mayıs 2024; 20:39:53 >
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Sanirim buldum hocam , Kullanilabilir en iyi , daha iyi , iyi secenekleri var .

    Buradaki en kaliteli izleme secenegi daha iyi mi oluyor arkadaslar ?
  • Sırf dizilerde intro geçme ve üst menü de bölüm seçebilme özelliği yüzünden almayı düşünüyorum. @Papirus hocam deneme yaptığınız dönem için ne dersiniz ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aichera -- 4 Mayıs 2024; 22:13:33 >
  • Selam arkadaşlar homepod mini ile uyumlu ses komutuyla çalışabilecek ampul veya akıllı priz öneriniz var mı bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim

  • Aichera kullanıcısına yanıt
    Açık konuşmak gerekirse ben bu tür kopya uygulamaları pek sevmem.Çünkü Çinliler ; resmen Infuse’u açmışlar ve birebir kopyalamışlar gibi birşey olmuş VidHub.Yani bir emek hırsızlığı var ortada ama Çinliler bu konuda mimli zaten , şaşırmadım.Fakat uygulama kalitesi olarak Infuse ile arasında dağlar kadar fark var.

    VidHub benim kullandığım dönemde bedava oluşu sebebiyle alternatif bir uygulamaydı OK ama artık ücretli olması sebebiyle Infuse varken tercih edilir mi tartışılır.Bence ; kalite olarak zaten tartışılamaz ama fiyatı yüzünden bana yeter diyenler tabii ki olacaktır.

    Burada kararı siz vereceksiniz.

    Ucuz etin yahnisi mi , yoksa aldığı parayı sonuna kadar hakeden yılların uygulaması mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 5 Mayıs 2024; 0:2:51 >
  • Windows 10 üzerinden apple tv uygulamasını kullanıp videolarda donma takılma sorunu yasayan varmı

  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Ben bir yıldır infuse kullanıyorum. Dün kullandığım sürem bitmiş 299 TL 1 yıllık ücretiydi satın aldım fakat 99 TL çekti . Nasıl oldu anlamadım
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

    İlk abone olurken ödediğiniz tutardan devam eder.

  • 
Sayfa: önceki 869870871872873
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.