Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (870. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.552
Cevap
316
Favori
793.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • portrey P kullanıcısına yanıt

    gerçek bir deneyim istiyorsanız 2 adet almanınızı öneririm

  • iskender86 kullanıcısına yanıt

    Bonus karta taksitte vade farkı alıyor hocam. Yoksa 500 tl bonus iyiymiş. Tek çekim almak isteyenler için mantıklı

  • 2 adet Homepod Mini Uzay Grisi ön sipariş ile aldım. Umarım Apple Tv de herhangi bir senkronize sorunu olmadan kullanırım. Alan arkadaşlara da hayırlı olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberbrkk -- 2 Mayıs 2024; 14:22:34 >
  • İyi bari, HomePodların tanıtılmasıyla konuya da bi canlılık geldi.

    Benim de kafamda deli sorular var şu an.

    Aslında TV'yi yeni aldım ve alırken özellikle dahili Subwooferlı falan olmasına dikkat ederek üst seviye bi Samsung aldım.

    Dolby Atmos vs hepsini destekliyor. Hatta korku filmleri izlerken çok kez yerimden zıpladım ses yüzünden.


    Hiç aklımda yokken bu meretler tanıtılınca ufaktan bi kaşıntı başladı tabii.

    1 adet HomePod mini televizyonun kendi hoparlöründen bile kötü olacağını düşünüyorum. Hayır zaten 1 tane HomePod mini bağlayacaksam niye daha fazla verip üst seviye Tv aldım o zaman diye düşünüyorum.Aslında AirPlay ile Hem HomePod hem de TV hoparlöründen aynı anda ses alınabiliyor birisi geçici ses çıkışı oluyor sanırım ve seste ufak senkron sorunları olduğu ve yankı gibi geldiği söyleniyor bir çok yerde okudum.


    Sonra 2 adet mini mi alsam yoksa bir adet HomePod 2 mi alsak handikabı başlıyor. Belki sonra ikinci bir HomePod2 ile stereo yaparım. Burda da şöyle yorumlar var. Müzik için alacaksanız kesinlikle HomePod2'ler ama daha çok Apple TV ile Film izlemek içinse 2 Mini öneriyorlar. Minilerin Diyalogları daha iyiymiş. Yanlışım varsa düzeltin.


    İş buraya kadar gelince; Madem o kadar para vericem Samsung QC990 Soundbar al hem de Tv'nin hoparlörlerini de kullanabiliyor aynı zamanda çok daha zengin bi ses elde edebilirsin diyorum.

    Sonra apartman dairesinde gerek var mı böyle bi sisteme, komşuların uyarılarından sesini açamayacağım bir sisteme para vermek ne kadar mantıklı olur acaba diyorum.

    Kafamda deli sorular.





  • w00t. kullanıcısına yanıt

    Merhaba, homepod konusunda pek çok insanın iç sesi olmuş bu yazı :))

    "İş buraya kadar gelince; Madem o kadar para vericem Samsung QC990 Soundbar al hem de Tv'nin hoparlörlerini de kullanabiliyor aynı zamanda çok daha zengin bi ses elde edebilirsin diyorum."

    Ben bu cümlenizde geçen Samsung QC990 yerine Sennheiser Ambeo Soundbar Mini 7.1.4 düşünmüştüm. 30 bin TL bir fiyatı vardı.

  • Kafasında deli sorular olanlardan birisi de benim. :)

    Aslında film/dizi izleme şeklimin %80’i Apple TV üzerinden AirPods Max ile. Çünkü apartman dairesinde oturuyorum, çok yüksek ses açma şansım yok. Ayrıca full konsantre izleme yaparken kulaklıkla duyduğum detaylar her zaman daha hoşuma gidiyor. Çok uzun yıllardır kulaklıkla izleme yapıyorum. (Daha önceden de Sony’nin alıcılı profesyonel kulakları vardı)

    Ama evde iki kişi bir şeyler izlerken, ya da film/dizi değil de spor müsabakası, YouTube videosu izlerken, ya da müzik dinlerken de bir ses cihazına ihtiyacım var.

    Televizyonum LG OLED ama eski modellerden (B7) ve e-ARC girişi de yok. Ayrıca kendi ses kalitesi de bence çok çok kötü.

    Hem mini hem de normal HomePod’lar tasarım olarak da, Siri özelliğiyle de, Apple ekosistemi sebebiyle de cezbetmiyor değil. :)

    Ama doğru seçim o mu olur, orta düzey bir soundbar mı almak lazım, ne yapmak lazım kararsızım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar,

    Aylardır VideoHub uygulamasını test etme amacıyla ücretsiz olarak kullanan birisiydim.

    Bugün güncelleme yaptım ve güncelleme sonrası uygulama hiç açılmıyor artık bende.

    Yani kurulmasına kuruluyor ama aç dediğimde kesinlikle açılmıyor uygulama.

    Aynı sorunu yaşayan var mı aramızda ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple Tv kumandisiyla Homepodlarin sesini kısıp arttırabiliyor muyuz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • w00t. kullanıcısına yanıt

    İlk defa ses için üst seri tv alan bir kullanıcıya şahit oluyorum. Eğer bu amaçla daha fazla verip üst model aldıysanız bence hata etmişsiniz. Hangi modeli aldığınızı bilmiyorum ama (QN85C, QN90C, S90C üçlüsünden biridir sanırım) diğer yandan eğer 4K içerik tüketiyorsanız yüksek modelli tv almanız da sizin yararınıza olmuş.


    Her zaman söylediğim bir şey var, dünyanın en pahalı televizyonunu da alsanız vereceği ses kalitesi neredeyse en ucuz soundbar'dan bile kötü çıkacaktır. TV seçilirken ses konusu kesinlikle 2. planda olmalı. Bir televizyona sonradan bağlayacağınız bir eklenti ile ses kalitesini istediğiniz gibi yükseltebilirsiniz ancak dışarıdan müdahale ile görüntü kalitesini yükseltemezsiniz.


    Örneğin Samsung Q60C kenardan aydınlatmalı, giriş veya belki orta seviye bir tv. Siz bu tv'ye ne bağlarsanız bağlayın, hangi yatırımı yaparsanız yapın QN90C'nin verdiği görüntüyü alma şansınız yok. QN90C'deki kontrast, siyah kalitesi, parlaklık, resim ve hareket işleme kabiliyeti tamamen farklı. Ama sonradan bağlayacağınız bir sinema sistemi ile ses kalitesini üst seviyeye çekebilirsiniz.


    HomePod konusunda da şöyle fikrimi paylaşayım, eğer Apple ekosisteminden yararlanmak istiyorsanız HomePod alınabilir hatta ben de düşünüyorum. Ama mesele ses kalitesi ise çok daha iyi alternatifler bulunabilir.





  • unforgotten kullanıcısına yanıt

    Tabii ki sadece ses için değil QN90C bu arada

    Mini led olması panelinin kalitesi vs vs birçok etken var ama iyi bir ses sitemine sahip olması sadece içerinden birisi.. Konu ses olunca da sadece o özellikten bahsettim.

  • Papirus P kullanıcısına yanıt

    Güncelleme ile birlikte artık o da ücretli oldu yıllık ücreti Infuseden daha pahalı hatta. HDR özelliği olmadığından mıdır nedir ben o programla HDR10+ filmler izlerken siyahlar çok saçma sapan şekilde gözüküyor. Komple böyle sedefli gibi oluyor ekran. Aynı videoyu infuse ile izleyince görüntü olması gerektiği gibi.

  • Arkadaşlar homepodları deneyimlemediğim için bi şey diyemem fakat mini kullandığım için şunu söyleyebilirim bu cihazlar tabii ki temelde hoparlörler muhakkak. normalinde bi özellik varken minisi daha az özelliklidir vs. Ancak bunları akıllı asistanlar olarak değerlendirmek gerekir. Alırken bunu da göz önünde bulundurun derim. Sadece ses özelinde değerlendirmek harman kardonlara, marshallara ne bileyim jbllere haksızlık etmek gibi bence.

    1 adet mini benim philips 50pus7805 tvden çok çok iyi ses veriyor ama hey siri ışıkları biraz kıs demek bambaşka bir konu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • w00t. kullanıcısına yanıt
    Ücretli olduğunu zaten biliyorum ama sıkıntı şurada : Kur dediğimde uygulama kuruluyor ama sonrasında ne bir ücretli alım ekranı çıkıyor , ne de uygulama açılıyor.Ana ekrandaki logoya tıkladığımda da açılmıyor , yani kurulum aşamasında bir gariplik
    oluyor bende.

    Uygulamaya gelirsem ; dediğiniz gibi aylardır tanıtım satırlarında HDR desteği yazmasına rağmen HDR’nin aktif olduğunu hiçbir zaman görmedim bende.Ayrıca altyazı renkleri çok iyi değil , afişleme detayları eksik v.s

    Zaten Infuse varken satın alınabilecek bir uygulama değil.Bir zamanlar ücretsiz olan bu uygulamanın ücretliye döndüğünde Infuse’dan daha pahalı olması ise hakikaten enteresan…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Legoloman kullanıcısına yanıt

    Hocam aynı şekilde ben de hep kulaklıkla izleme yapıyorum. Evde philips bir soundbarım da var aslında hem de 300 watt rms. Baya gümbür gümbür bir şey. Ama sesi açamıyorum apartmanda. Sony'nin hangi kulaklığını kullanıyordunuz? Ben dts7500 kullandım uzun süre. 4k ve hdr aktaramadığı için artık anker soundcore q30 kullanıyorum. İdare etse de tabi Sony gibi değil. Airpods max ile kullandığınız Sony arasında kalite olarak bir kıyaslama yapabilir misiniz? Çevresel ses anlamında tatmin ediyor mu?

  • Cyberbrkk kullanıcısına yanıt

    Yapabiliyoruz

  • Cyberbrkk kullanıcısına yanıt

    ben kullanıyorum senkronize olayı gayet iyi zaten apple eko sistemi başka bir seviye

  • Arkadaslar selamlar apple tv uygulaması wındows 10 uzerınde cok donmaya basladı vıdeolar ızlenmıyor onar yaptım sıldım tekrar kurdum cozum yok.Sorunu yasayan veya cozumu bılen varmı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viky -- 3 Mayıs 2024; 20:39:32 >
  • Tüm apple ekosistemine sahibim.1 tane HomePod mu? Yoksa 2 tane mini mi almalıyım? AppleTv ile kullanmak için. Ne önerirsiniz acaba?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu homepod almaya çalıştım gürgençler sitesinden kredi kartıma taksit yok . Bugün arabada disk balata değişim yaptırdım (yetkili serviste) Taksit kaldırılmış . Malum bankaları kendim aradım (isim vermek istemiyorum) Taksit kaldırılmış peşine Taksit te yok. Sadece eğitim sağlık ve sigortada Taksit varmış. Sizde arayabilirsiniz bankaları şaşırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • portrey P kullanıcısına yanıt
    Daha dün anlık bir niyetle mini almaya yeltendim, taksit seçtim ve vazgeçtim almadım. Akbank ile 3 ve 6 taksite ücretsiz bölüyor, enpara'da fark alıyor ama yine de 6'ya kadar bölüyor. Sonradan taksit kaldırıldı hocam sadece sağlık, eğitim falan dediğiniz gibi taksitler sonradan oluyor. Ayrıca peşine taksit derken ne demek istediğinizi anlamadım 🤷🏻‍♂️


    HomePod 2. Nesil




    HomePod Mini




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 3 Mayıs 2024; 22:58:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.