Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.341
Cevap
311
Favori
782.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hızlı satmak isterseniz-500-600 arası. Ama ederine satayım acelem yok diye düşünürseniz, 800-000 tl arası satılabilir

  • Di Renovatio kullanıcısına yanıt

    Bazı ufak tefek görsellik farkları var. Tabi altyapısında bizim göremediğimiz iyileştirmeler vardır

    mutlaka.


    Direk ses geçişi konusu Infuse ilgili değil. Aslında elindeki kısıtlarla yapılabilecek olanın en iyisini yapıyor Infuse.

    Apple TV direk ses geçişine izin verse zaten bunu Plex ve MrMC de verir.

  • Herkese merhaba . Apple TV 4K kullanıyorum . Kullandığım tv Samsung 40f6510 diye eski bir model . Bir de LG soundbar kullanıyorum . LG soundbar tv ye optik kablo ile bağlı . Apple TV üzerinden satın aldığım film yada Netflix vs benzeri şeylerden bir film dizi izlerken bazen konuşma sesi çok az geliyor . Sesi açarsam da aksiyon sahnelerinde bir Den ses yükseliyor . Acaba bunun sebebi optik kablodan olabilir mi ?
  • Aslında remux 4k ile birlikte trueHD Atmos ve DTS:X formatlarını deneyimlemek açısından iyi ve ucuz yollu bir alternatif. DV desteklemiyor ama bence hiç önemli değil. HDR'de bir problem yok. DV destekleyen den daha çok Apple TV ile birlikte Zidoo x9s daha iyi bir bileşim gibi geliyor bana. Çünkü sizin yaptığınız gibi sıkılıp bir kenara konulma ihtimali de var. Bir zamanlar ben de kullanmıştım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HattiHitit -- 12 Mayıs 2021; 20:17:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    hayır bunun kablo ile alakası yok. Cihazın ses karakteri ve izlediğiniz içeriğin ses formatıyla alakalı. Ama en büyük sebep cihazın ses karakteri bende lg sl8y kullanıyorum aynı durumu yaşıyorum ve hiç memnun değilim. Marka genel olarak diyaloglar da başarısız. Bu konuda samsung ve sony ön plana çıkıyor diyorlar..

  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    O zaman satıp bi tane Samsung soundbar almak en iyisi .. tavsiye edebileceğiniz bir model var mı
  • TV'yi çok tanımıyorum ama Apple TV'yi HDMI ile soundbara bağlama imkanı yok mu? TV'nin arc desteği yoksa TV' seslerini de optikten

    almaya devam edersiniz.

  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt

    Benim en büyük hatam bu şekilde insanların yorumlarına inanarak almamdı.

    Forumdaki konuya girseniz herkes çok beğeniyor ama benim deneyimim o yönde değil.

    Bende forumda ve siteler de çok övülüyor diye aldım ama alakası yok. Cihaz da bana göre resmen orta kanal yok, anca bass ve gümbür gümbür çevresel sesler var. Ben 1.800 TL para verdim sırf orta kanal yani diyalogları net duyayım diye ama tam tersi oldu. Şimdi elimde kumanda sahneden sahneye sesi ayarlıyorum :)


    Ses çok öznel bir şey, mutlaka test edin. Avm de filan da olsa mutlaka gidin bir müzik-film açın bakın az çok anlarsınız.

    Ona göre yabancı sitelerde de incelemelere bakar bir tercih yaparsınız.

  • HattiHitit kullanıcısına yanıt
    Soundbar da Hdmi girişi yok maalesef . Bluetooth var . Tv nin özelliklerine şimdi internetten baktım arc var gözüküyor
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam . Epey kötü bizim içinde .. bi sesi açıyorum ..2 dk geçiyor tekrar kısıyorum .. her şeyi altyazılı izliyorum neredeyse 😀
  • HattiHitit kullanıcısına yanıt
    Apple TV yi soundbar a Bluetooth ile bağlayınca ses çok farklı geliyor bu sefer
  • O ses sorunu benim Philips TV'de de var. Ses ayarlarını bir ara kontrol edeceğim ama değişeceğini zannetmiyorum. Biri o konuyu düzeltmenin pahalıya patlayacağını yazmıştı. Yani o sorunu yaşatmayan TV'ler çok pahalı oluyormuş. Diğer bir konu ses sistemi. Rezidansta milletle k*ç k*ça oturduğumuz için ben o işe hiç girmedim. Hatta sırf bu yüzden geceleri PC'den kulaklığı takıp öyle seyrediyorum.

  • Tekrar merhaba arkadaşlar, forum atv4K ama sorum yine infuse ile ilgili olacak. Pro sürümüne geçmek istiyorum 99 TL olan. bu sadece 1 yıllık mı yani her yıl 99 tl mi vereceğiz? Bunun normal versiyonu yok mu yani bir sefer alalım ömür boyu kullanalım. 699 TL çok para geldi bana.

  • Di Renovatio kullanıcısına yanıt
    Şu infuse'u çok sevmeme rağmen "audio ve foto" dosyalarını açmayıp da plex düzeyine gelmedikçe güncellemelerin, versiyonların kıymeti de yok. Ufak tefek rötüşler cansuyu olmaz. 7 pro ya yeni eklenen "cast" lar bile fotoğraflı yapılmamış. Benim gördüğüm yapılan şey, konunun yazılı olduğu "film afişini" tam boy ekrana yaymaktan başka birşey değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cazsever C kullanıcısına yanıt

    Evet 1 yıl bekledik sonuç tam ekran afiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

    Başka seçenek yok yıllık alıp devam edeceksiniz. Tek artısı eski müşterilere zam yansıtılmıyor. Ben 38 liraya aldım ama muhtemelen böyle devam etmez. Yıllık 38 TL hak ediyor ama aylık 10 lirayı bilmiyorum bence kesinlikle hayır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bayramlar herkese

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, öncelikle tüm forumdaşlara iyi bayramlar dilerim. İnfuse yerine plex kullanılabilir mi ? Birbirinin muadili olabililer mi? Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık arkadaşım, çok net aciklmaissin. O zaman infuse için o kadar para vermeye gerek yok diyebilir miyiz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gündoğdu_01

    Merhaba, öncelikle tüm forumdaşlara iyi bayramlar dilerim. İnfuse yerine plex kullanılabilir mi ? Birbirinin muadili olabililer mi? Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

    Yukarıda arkadaş çok detaylı bir şekilde anlatmış, ben sadece şunu ekleyeyim: İkisini de yükleyip bir ay ücretsiz deneyebilirsiniz. Sonra hangisi size daha uygunsa onunla devam edersiniz. 


    Infuse bir ay deneme imkanı veriyor. Şöyle anlatayım: Diyelim bugün (13 Mayıs) Infuse yıllık üyelik aldınız, kartınızdan 99 TL 13 Haziran'da çekiliyor. Siz bir gün önce (12 Haziran'da) üyeliği iptal edebiliyorsunuz. Plex zaten ücretsiz.

  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.