Şimdi Ara

Apple sitesinde neden fiyatlar ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, iPhone 6s alacağım fiyat karşılaştırması yaptım. 6s modelinin 64 gb olanı teknosa'da 3400 TL olurken apple sitesinde 128 gb 3150 lira. Neden böyle? Garanti durumu falan mı farklı oluyor?



  • Sebebi cok acik degil mi . Teknosa iste...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl apple store garantilidir bi sıkıntı yok
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    Sadece teknosa için geçerli değil ki bu durum, vatan'da media markt'ta da aynı fiyatlar geçerli. Apple sitesinden yapılan alışverişlerde bir sorun olmaz diye düşünerek siparişi vereceğim.
  • apple iphone 7 yi çıkardığı gün 6s için 16gb modelin hem fiyatını düşürdü hemde 16 dan 32 ye çıkarttı kapasitesini. 64ler ise 128e çekildi. Eski fiyattan alım yapan tekno marketler elindeki ürünleri 7 serisi gelene kadar satmaya çalışıyor. Yeni modeller geldiğinde tekno marketlerde apple dan da düşük olacak fiyatlar. Ayrıca o fiyata 6s alınmaz. ücretlere çıkılacak ise 7 alın. hatta sabredebilecek bir telefonunuz varsa 5s 6 gibi bekleyip 7s alırsınız. şuan 6s in fiyatı vergi saçmalığındn dolayı iyi değil 7 ise geçiş telefonu olarak kaldı.
  • Salvador_Limones kullanıcısına yanıt
    Note 2 kullanmaktayım telefonun bazı problemleri var. Bu hafta içerisinde yeni bir telefon almak zorundayım, 6s ile 7 arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum üstelik 128 gb hafızasından bahsetmeye gerek bile yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinerdogaann

    Note 2 kullanmaktayım telefonun bazı problemleri var. Bu hafta içerisinde yeni bir telefon almak zorundayım, 6s ile 7 arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum üstelik 128 gb hafızasından bahsetmeye gerek bile yok.

    şuan 6s kullanıyorum 7ye geçiş yapmayacağım ama bugün telefon alıyor olsam kesin 7 alırdım. Apple ın sistemlerinden ne kadar haberdarsınız bilmiyorum ama yeni modeller geldikçe apple eskilerini zorlayıp piyasadan siler. yeni alacağınız telefon ios kaç ile gelir bilmiyorum ama 10 ile gelir veya update yaparsanız maça gol yiyerek başlayacaksınız . ilk kayıp pil ömrü. ios 10 düşük profilli işlemlere az güç harcayacak şekilde tasarlandı. bu işlemcide sadece iphone 7 serisinde var. ve gidişat gösteriyorki daha çok işlemci ram ve kapasite kullanımı gerektirecek sürümler gelecek. 2 hafta dayanırsanız en azından biraz olsun değişmiş fiyatlardan ürün alır iphone 7 yi de görmüş olursunuz.




  • Salvador_Limones kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ilginiz ve cevaplarınız için, Apple sitesinden 6s modelinin siparişini verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.