Şimdi Ara

Apple, OLED ekranlı iPad Pro'yu 2024'te piyasaya sürecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, OLED ekranlı iPad Pro'yu 2024'te piyasaya sürecek
    Teknoloji devi Apple, OLED teknolojisini benimseme konusunda biraz yavaş adımlarla ilerliyor. Bazı iPhone ve Apple Watch ürünleri OLED teknolojisinden yararlanıyor olsa da henüz iPad ve MacBook ürünleri bu teknolojiden yararlanamadı. Ancak ortaya çıkan yeni bir rapora göre OLED ekranlı bir iPad Pro çok uzaklarda olmayabilir.



    Ayrıca Bkz.Microsoft, Anonymous Sudan'ın kullanıcı verilerine eriştiği iddiasını reddetti



    Araştırma şirketi Omdia'nın yeni bir raporuna göre Apple'ın OLED ekranı, 2024 yılında 11 inç ve 13 inç iPad Pro modellerine getirme yolunda ilerlediği bildiriliyor. Görünüşe göre söz konusu modellerin üretimi önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde başlayacak. Kaynak ayrıca Apple'ın düşük sıcaklıkta çok kristalli oksit (LTPO) OLED panelleri kullanmayı planladığını da iddia etti. 



    OLED ekranlı MacBook, 2027'ye ertelendi



    Apple'ın oldukça iyi olan Mini LED ekranlarıyla karşılaştırıldığında bile OLED'e geçmenin mükemmel kontrast, HDR ve piksel başına ışık kontrolü için mükemmel siyahlar gibi birçok avantajı bulunmakta. Elde edilecek güç verimliliği avantajları da bulunmakta. LTPO teknolojisi ise daha fazla güç tasarrufu için dinamik ekran yenileme hızı ayarına izin verecektir.



    Apple, OLED ekranlı iPad Pro'yu 2024'te piyasaya sürecek
    Ancak rapor bu güzel haber ile birlikte üzücü bir bilgi de paylaştı. Rapora göre Apple'ın 13 inç ve 15 inç OLED MacBook modellerinin tanıtımı 2027 yılına kadar ertelendi. Yani Apple, şimdilik OLED iPad'ler üzerinde daha yoğun bir şekilde çalışmakta.




    Kaynak:https://www.thelec.kr/news/articleView.html?idxno=21906
    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/23/07/07/apple-pushing-forward-with-2024-oled-ipad-pro-release







  • iPad Pro 12.9 2022 versiyon kullanıyorum arada. Sözde Apple in local dimming algoritması ve 2500 küsür zonu 12 inç e sığdırması gibi özelliklerin aksine BLOOMING REZALET. Youtube videolarında 8K HDR vs tamam iyide, disney de mandalorian açınca alet GG oluyor. OLED rakipsizdir her zaman her koşulda.
  • Oled ekranlı çıkarsa değerlendiririz.

  • oled mac lazım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Miniled mi daha iyi yoksa Oled mi? Ben Miniled daha iyi diye biliyorum ama arkadaşımı bir türlü inandıramadım. Biliyorum konuyla alakası yok ama merak ettim doğrusu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olgunlaşamadı galiba hala :) yeni bi teknoloji ya :)))

  • Donanimous kullanıcısına yanıt
    iPad Pro 12.9 2022 versiyon kullanıyorum arada. Sözde Apple in local dimming algoritması ve 2500 küsür zonu 12 inç e sığdırması gibi özelliklerin aksine BLOOMING REZALET. Youtube videolarında 8K HDR vs tamam iyide, disney de mandalorian açınca alet GG oluyor. OLED rakipsizdir her zaman her koşulda.

  • Seneye Nisana kadar çıksalar oled ipadler bari.

  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herhalde 100 bin tl olur bu gidişle.

  • 99.999 TL’den başlayan fiyatlarla Apple, OLED ekranlı iPad Pro'yu 2024'te piyasaya sürecek Apple, OLED ekranlı iPad Pro'yu 2024'te piyasaya sürecek 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölme eşeğim ölme

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.