Şimdi Ara

Apple Music Classical indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Music Classical indirmeye sunuldu
    Apple’ın klasik müzik severler için geliştirdiği bağımsız Apple Music Classical uygulaması indirmeye sunuldu. Firma pek çok orkestra ile iş birliği yaparak özel kütüphaneleri kullanıcılara sunacak.



    Apple Music Classical başladı



    Apple Music Classical uygulaması, orijinal müzik uygulamasında klasik müzik dinlemek isteyen ancak dev kütüphanenin içerisinde kaybolan kullanıcıları hedefliyor. 2021 yılında satın alınan ve sonrasında kapatılan Primephonic müzik servisinin altyapısı üzerine inşa edilmiş Apple Music Classical için özel koleksiyonlar da hazırlandı.



    Ayrıca Bkz.Apple Music Classical ay sonunda geliyor



    Toplamda 5 milyondan fazla parça içeren uygulamada yeni başlayanlar için 700 oynatma listesi hazırlanmış. Londra Senfoni Orkestrası, Şikago Senfoni Orkestrası, New York Times Filarmoni Orkestrası gibi önemli ekiplerle iş birliği yapılarak özel koleksiyonlar da uygulamaya eklenmiş.



    192 kHz/24 bit seviyesine kadar kayıpsız ses kalitesi, mekânsal sesi destekleyen yüzlerce parça, uygulamaya özel binlerce klasik müzik albümü kullanıcılara sunulacak. Ayrıca bestecilerin hayatı, çalışmalarının anlatımı ve farklı rehberler gibi yazılı içerikler de olacak.



    Apple Music aboneleri uygulamayı ücretsiz olarak kullanabiliyor ancak yeni kullanıcılar Apple Music Classical aboneliği için ayda 14.99$ ödeyecek. iOS 15.4 ve sonrası iPhone modelleri için bölge bölge erişime açılan uygulama önümüzdeki aylarda Android’e de gelecek.



     





     






    Kaynak:
    https://wccftech.com/apple-music-classical-released-with-over-five-million-classical-tracks-simple-user-interface-more/







  • Uygulamayı indirilmek istendiğinde bölgenizde şuan kullanılmıyor uyarısı veriyor.

  • hayırlara vesile olmasını temenni ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya ayrı uygulama çıkartmak çok gereksiz bir şey değil mi? Sabah Klasik müzik dinlerim, akşama çöp rap dinlerim. Niye iki farklı uygulama arasında geziniyorum ki? İlla ayırmak istiyorsanız Apple Müzik içerisinde ayrı bir sekme oluştursaydınız

  • İsmini Vermek İstemeyen Halil kullanıcısına yanıt
    İsteyen Apple Music'ten klasik müzik dinlemeye devam edebilir. Yani gezinmek zorunda değilsin. Bu daha çok klasik dinleyenler, sevenler ve takip edenler için belli başlı ayrı özelliklere sahip. Klasik müzik dinlemeyenleri veyahut az dinleyenleri alakadar etmiyor zaten gereksiz olup olmaması.

    Ha orijinal Apple Music'e şarkıların yazarları, bestecileri gibi metadatalar eklerlerse hoş olur Classical'e ekledikleri gibi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.