Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pilavüstü@ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.944
Cevap
898
Favori
1.751.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12781279128012811282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    1. Yok. Uygulanan vade farkı ise piyasaya göre daha yüksek.
    2. PT ürünü diye bişi yok, hepsi apple ürünü. Açılmamış kapalı kutu cihazda sorun çıkarsa bu PT den bağımsız demektir, yani nereden aldığınız farketmez ürün modeli aynı ise, kapalı kutu açılmamış cihazlar için.
    3. Gümüş renk klasik ve tartışmasız en dayanıklı renktir. Gümüş harici her renk risk demektir uzun vadede. Ama siyah gerçekten güzel görünüyor klavye ile uyumu sayesinde.
  • tech.man T kullanıcısına yanıt

    çok teşekkürler hocam gayet açık ve net cevaplarınız için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada satıcılı 14" M3 Pro işlemcili 18GB gümüş renk bazen stok geliyor ve çabucak bitiyor.


    An itibarıyla 75.5K fiyata, bazı kartlara 3 ay ertelemeli 6 taksit. Erteleme ve taksit düşünülünce aslında epey uygun fiyata geliyor özellikle faizler %50yi geçmiş durumda iken.

  • Uganda Cmhr. Bsk kullanıcısına yanıt

    Ben LG ergo 27 alacaktım ama panel özelliklerine bakınca, ergo panel 2020 model, benim aldığım 2022 model. Şarz hızı, contrast oranı vs.. bazı özellikleri ergonun kullandığı panelden daha iyi.


    O nedenle bunu alıp monitör koluyla ergo panele çevirdim ve fiyat olarak daha uyguna gelmiş oldu, monitör ayağıda fazladan gelmiş oldu.


    Edit : Ben 12K, 3 ay ertelemeli 6 taksitle almıştım. North Bayou H100 monitör kolu ise 1500TL, ergo kolun yaptığı tüm hareketleri yapıyor. LG Ergo 27 16K altında yok hiçbiryerde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech.man -- 26 Mart 2024; 23:24:23 >
  • tech.man T kullanıcısına yanıt
    Aldığınız aparatın linkini atar mısınız ben de bunu alacağım sanırım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uganda Cmhr. Bsk kullanıcısına yanıt




  • tech.man T kullanıcısına yanıt
    Masanın ucunda kuruyoruz ama kendimize doğru ileri geri hareket sağlayabiliyoruz değil mi hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uganda Cmhr. Bsk kullanıcısına yanıt

    Kurulumu yaptıktan sonra aşağı yukarı, yatay-dikey, kendi ekseni etrafında 360 derece dönüş, ileri geri, ve eğim ayarı kolayca yapılıyor, herpozisyona geliyor. LG ergo kolun tüm hareketlerini yapıyor yani. Gerçi ergo kol daha compact, daha şık görünüyor ama masanın arkasında duvar varsa zaten kolu hiç görmüyorusunuz.

  • tech.man T kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam siparişi verdim akşam 12 adet kalmıştı 5 e düşmüş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İkinci el Mac piyasası çok kötü durumda. Fiyatlar çok düşük. Teklif de yok. M2 çipli 13 inç 16/512 MacBook Air neredeyse M2 çipli 11 inç iPad Pro kadar ediyor. Ekonomik kriz nedeniyle durum böyle desem iPad Pro için her gün teklif geliyor.


    Cihazımı yenilemek için M3 çipli 13 inç yine 16/512 MacBook Air almaya karar verdim. 1 TB almak istiyordum normalde ama 2-3 hafta beklemek gerekiyor 1 TB için. Beklemek istemediğim için 512 GB olanı almaya karar verdim. Bu bekleme olayı çok sıkıntı. Apple'ın bu sorunu aşması lazım artık.

  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt

    Sarı sitede ikinci el mac fiyatlarının çok düşük olmadığını söyleyebilirim. Öğrenci indirimi + 3 taksit, 2-3ay sonra ödeme 6 taksit gibi kampanyalar ile az bir fark verip sıfır cihaz almak daha cazip geliyor bana. Ben de alacağım zaman bakındım ettim pil devri <100 olan modellerde sıfırına çok çok yakın fiyat verilmişti, 10k fazla verip 3 ay sonra ödemeye 6 taksitle başlamak bu bağlamda mantıklı. Öteki tarafta sıfır fiyata yakın olarak ikinci el cihazı peşin ödeme ile alıyorsunuz. Apple'da bekleme süresi belirtilenden epeyi kısa sürede ulaştı elime 2 seferdir. O yüzden bekleme olayına takılmadan bir an evvel sipariş vermek lazım, yoksa hafta olarak ilerliyor :)

  • welowis kullanıcısına yanıt

    Fiyat düşük veya alıcılar için ikinci el alışveriş yapmak mantıklı diye söylemedim aslında. Satıcı tarafından bakınca problem var diye söyledim. Mac'ler ikinci elde değer kaybetmez denilirdi. Durum bence pek öyle değil. Şu anda sıfırı 50 bin TL olan bir senelik cihazın ikinci elde neredeyse yarı yarıya düşmesi satıcılar için büyük problem. Her Mac sahibi bir yerde satıcıdır sonuçta. :) Elimde M2 MacBook Air var. Bir senelik de garantisi var. Aynı özelliklerde M3 MacBook Air almak istediğimde elimdeki cihazı sattığım para kadar belki daha fazla üste ekleme yapmam gerekiyor.


    iPad tarafında durum bu kadar kötü değil. 11 inç iPad Pro'yu neredeyse M2 MacBook Air fiyatına satabiliyorum.


    Ben M2 MacBook Air sipariş ettiğimde yaklaşık 16 günde teslim edildi bana. Aşağı yukarı söyledikleri teslim tarihinde geldi. 16 gün çok geliyor açıkçası. :) Bir haftada gelse bekleyeyim diyeceğim ama 2 hafta çok uzun bence.





  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt
    Airleri bilmiyorum ama yaklaşık 1 aydır sarı sitede pro bakıyorum inanın hiç dediğiniz gibi değil.Atıyorum cihaz ptde 70K ,MM’:de 88K koyuyorlar 82-83 binden. Sıfır fiyatından 15k düşük isteyen(70.000 tlyi baz alarak söylüyorum) Cihazın kapasitesi 87-89 Aynı şekilde devir sayıları yüksek.Az kullanılmış cihazlar değiller yani.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt
    Bunun birçok sebebi var. Tabi ki en başta nakit sıkıntısı geliyor. Örneğin baz m1 modele sitelerden doğrudan veya sonradan taksitlendirmeyle, ertelemeyle vs. 26-27 k'ya ulaşabilirken; aynı ürünün ikinci eline 21-22k vermek alıcılara mantıksız geliyor ki bu durum son derece normal. Ben de ikinci ele nakit 21-22 vermek yerine sıfıra kredi kartıyla 26-27 veririm

    İkinci sebep ise son zamanlarda bilgisaylarlara olan talebin genel olarak düşmesi. Cep telefonlarının işlevselliğinin artmasıyla çoğu kişi sosyal medya, alışveriş, 1-2 mail atma gibi işlemlerini telefondan hallediyor ve bilgisayara ihtiyaç duymuyor. Günümüzde bilgisayar kullananların çoğu, cihazlarını ya iş/öğrencilik hayatındaki zoraki ihtiyaçtan ya da oyun amaçlı satın alıyor.

    Bir de Macbook Türkiye'de hiçbir zaman tam anlamıyla 'tutan' bir ürün olamadı, özellikle Y kuşağındakilerin %99'u bilgisayar kullanmaya Windows'la başladığı için maddi açıdan sıkıntısı olmasa bile Mac yerine bu tarz bilgisayarlara yöneliyor. Dolayısıyla MacBook piyasasının kolay kolay yükseleceğini sanmıyorum, bundan dolayı alacaklar olanlar uzun süre kullanabilecekleri bir cihaz tercih etmeli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • mrb arkadaşlar bu m2 pro serileri artık apple sitesinde yok

    elimde hiç kutusu açılmamış faturalı m2 pro var 16 gb ramli

    fiyat konusunda anlaşırım ihtiyacı olan varsa

  • caraxesss C kullanıcısına yanıt

    Fiyatlar görebildiğim kadarıyla çok çeşitli. Dediğiniz gibi oldukça yüksek fiyatlı ilanlar da var. Air'ler için de aynı durum.

  • İyi akşamlar. MacBook Pro alacağım. Kullanım günlük olacak. Bilgisayar kullanan biri değilim. Belki kullanmaya başlarım. Fakat taksitte kısıtlama olacağı ve enflasyon nedeni ile alayım dursun diyorum.
    MacBook Pro M3 14” 8 gb 512 ssd önerdiler. 58000 civarı. Şuan araştırıyorum. Bazıları 8 gb ram alınmaz alma diyorlar.
    Bazıları bu model de renk atması var diyor.

    Pt de fiyatlar uygun ama defolu ürün şikayeti var. Telefonlara ulaşılamama, geç gönderim vs. Daha önce pt den alan var mı memnun olan ?
    Ya da nerden önerirsiniz ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hany H kullanıcısına yanıt
    Yukarılara çıkarsan bir çok kişi ptden aldı.İstanbulda isen elden alabilirsin sipariş verip orada açabilirsin. Öyle yapanlar olmuştu. Deposu Kağıthanedeydi sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 27 Mart 2024; 19:39:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hany H kullanıcısına yanıt
    Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]Max Techyoutube
    Get 30% off on annual licenses of CleanMyMac X for 1, 2, or 5 Macs exclusively with my discount code MAXBF (offer expires on November 17). Know more: https://bit.ly/MaxTechBlackFridaypromo. Best deals on new Macs on Amazon ⬇️ New M3 14" MacBook Pro ➡ https://geni.us/qk6qhg New 14" M3 Pro/Max MacBook Pro ➡ https://geni.us/GJYD New 16" M3 Pro/Max MacBook Pro ➡ https://geni.us/rHnvP M2 MacBook Air ➡ https://geni.us/Kg6bwJ M1 MacBook Air ➡ https://geni.us/pzhMuL If you enjoyed this video, please subscribe to help us reach 2 million subscribers! We would greatly appreciate it! Timestamps ⬇️ 8GB vs 16GB with Apple M3 - 00:00 Baseline Performance - 00:53 Web App Performance - 01:49 Blender 3D Rendering - 02:15 Lightroom Photo Editing - 03:07 Multitasking - 05:21 Performance when Multitasking - 06:34 Video Editing - 08:04 Photoshop when Multitasking - 09:08 Is 8GB Enough? - 10:02 Xcode Benchmark built for Max Tech by Maxim Eremenko ➡ https://github.com/devMEremenko/XcodeBenchmark Buy one of our NEW T-Shirts to help support us! ➡ https://max-tech-store.creator-spring.com/ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Shop on Amazon ➡ https://geni.us/wB2mWqd Shop on B&H ➡ https://bhpho.to/2kfoI34 Shop on Adorama ➡ https://bit.ly/2R7qezq 10% off unlimited yearly music licensing on Soundstripe (what I use for all my videos) use coupon code "Max" here: http://soundstripe.grsm.io/e/6lv Shot with (Amazon) ➡ https://geni.us/XE0r Lens (B&H) ➡ https://bhpho.to/2DZerxL Mic (Amazon)➡ https://geni.us/83CN3V5 If you enjoy our content please consider supporting us on Patreon. Even $2 a month helps us make more and better content for you! https://www.patreon.com/MaxYuryev -~-~~-~~~-~~-~- PRIVACY POLICY and FULL DISCLOSURE: °Max Tech is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com °Max Tech is a participant in the B&H Photo Video affiliate program that provides an advertising commission if you purchase through our links. °If you purchase something from our affiliate links will get a small commission with no extra cost to you. This makes it possible for us to make more videos. Thank you! °We DO NOT collect, store, use, or share any data about you. -~-~~-~~~-~~-~-
    https://www.youtube.com/watch?v=hmWPd7uEYEY

    Bu videoyu izleyen kimse 8gb almaz. Aynı cihaz ama ram 16 olunca uçuyor resmen. Nokta.

  • caraxesss C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Farklı ildeyim. Sitesine baktım da taksitte vade farklı alıyor. Farklı site bakıyorum ya da mağazadan alacağım. Birde ben alırsam bir daha almam. Şuan bilgisayar kullanmıyorum ama alırsam kullanmaya başlarım. Uzun yıllar için 8 gb ram yeterli mi zaten pt harici Pro m3 16 gb yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12781279128012811282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.