Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (817. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.456
Cevap
129
Favori
1.101.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt

    Hayır olmadı. Geekbench sonuçları aynı. Kamerada ne gibi bir farklılık söz konusu olabilir ki?

  • Ben güncellediğimde fark vardı azda olsa çekimlerde o yüzden sordum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Psikolojiktir hocam, pille bataryanın hiçbir alakası yok ki. Ekran süremde bu şekilde, pil telefonu ilk gün aldığım hale döndü resmen. Yurt dışı olupta servis desteği olmayan cihaza mutlaka Deji taktırsın bence, yan sanayi piller arasında en kalitelisiymiş gerçekten.

    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88D76F44A -- 24 Şubat 2023; 0:24:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 telefon karşılaştırdık fark var.Batarya zayıf ise performans üst seviye vermiyor zaten.İos sürümlerinin geekbench sonuçlarına bakarsak sürümler arasında bile ciddi farklar oluyor.Özellikle pil değişimi sonrası fark belli oluyor.Ben kendim kullandığım için söylüyorum,yabancı forumlardada aynı şeyi söylüyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Kamera konusunda bir farklılık olacağını hala zannetmiyorum, hissedilir bir performans düşüşü olmadı, geekbench 6 puanları ise bu şekilde, var mı sizce puansal olarak bir düşüş?

    Edit: geekbenchin kendi sitesinde yazan xs max puanlarından daha yüksek şuan benim deji batarya ile aldığım puanlar, buradan karşılaştırabilirsiniz benim attığım ekran görüntüsü ile;https://browser.geekbench.com/ios_devices/iphone-xs-max

    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88D76F44A -- 24 Şubat 2023; 0:43:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • merhaba arkadaşlar.Gold renk 512gb xs max cihazımı satmak istiyorum.Pil sağlığı %79 . Fiyat olarak 10bin düşünüyorum.Telefonda herhangi bir problem yada işlem yok. Yer istanbul

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski sürümlerde yapılan test sonucu varmı?Şuankş test sonucu iyi ama eski sürümleride kıyaslarsak aralarında fark var.Deji farklı sonuçta verebiliyor 1-2 ay sonrasında.Ama yinede test değerleri iyi çıkmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xs cihazımın pilini Ankara Necatibeydeki genpa yetkili serviste değiştirdim.Çiziksiz cihazımın yan tarafını çizmişler bu üzdü.Garibime giden bir olay da zil sesi hoparlörünü değiştirmişler ama bu işlem için


    fazladan ücret almadılar.Eğer cihazı çizmeselerdi servis kalitesine 5 üzerinden 5 verirdim ama şuan 3 veriyorum.

  • Arkadaşlar selamlar, Deji marka batarya aldım ve bataryayı değiştirdim. Fakat sonrasında telefonu açtığımda 1-2 dakika sonra kendi kendine kapanıp açılmakta.

    Sorun tam olarak nedir acaba ? Başına daha önce gelen var mı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, geçen ay orjinal batarya taktırdım apple servisinde henüz 1 ay olmadan pil sağlığı %98e düştü. Sizce normalmi bu? Bataryada ekran açık sürem 4-5 saati geçmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 5 Mart 2023; 19:25:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virus18 kullanıcısına yanıt
    Aldığınız ekran süresi maksimum o kadar olabiliyor maalesef Xs cihazlarda o yüzden normal. Ben de aralık ayında değişim yaptırmıştım ocak ayında 96ya düştü pil sağlığım halen o şekilde devam ediyor. En iyisi çok fazla önemsememek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yagizfurkan kullanıcısına yanıt

    Hocam bende geçen hafta zam gelmeden pili yetkili serviste değiştirdim bir hafta olmadan pil sağlığı %99 a düştü bu nasıl iştir anlamadım.Bu kadar çabuk düşmesi anormal gibi duruyor.

  • erdm6 kullanıcısına yanıt

    Aynı şekilde bende Balıkçıoğlu İş Han içinde ki iServise'e Deji batarya taktırdım cihazın alt kısmını pil değişimi için ekranı kaldırmaya çalışırken, ekranla kasanın birleştiği siyah çerçeveyi çizmişler. Gözüm gibi bakmıştım yıllardır sıfır gibiydi cihaz. Bu sebepten bir daha asla iPhone'un içini açtırmayacağım, bundan sonra ki cihazlarımı batarya sağlığı düşmeye başlar başlamaz elden çıkartıp yenisini alacağım, bir cihazın içi açıldığı anda mutlaka fiziksel olarak bir kusur alıyor cihaz vasat servisler sayesinde. Pilden çok memnunum Geekbench sonuçlarıda ortada, bazen günü %50 bataryayla bile kapattığım oluyor. Zorlasam iki gün bile gider yani. Hatta sanırım orjinal pilden bile daha iyi bu batarya.Pil performansı ilk gün ki haline döndü cihazın ama ayarlar kısmında hala bilinmeyen batarya uyarısı çıkıyor ve söylenildiği gibi iki hafta sonra falan gitmedi. Bir sorunumda pil %20 olunca çıkan piliniz azaldı uyarısı garip bir şekilde bir kaç kez çıkıyor. Uyarıyı kapat dediğimde bir kaç dk sonra tekrar veriyor cihaz aynı uyarıyı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88D76F44A -- 9 Mart 2023; 13:24:34 >




  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt

    Hayır, zaten referans olarak Geekbench'in XS Max için vermiş olduğu sonuçlardan daha yüksek benim Deji ile aldığım değerler.

  • Orjinal pil dışarda satılsaydı alıp kendim değiştirirdim elim yatkındır bu işlere ama mecbur servise vermek zorunda kaldım.Takılan pilin de sağlığı bir haftada %99'a düştü ondan da memnun kalmadım.Eski


    pilin sağlığı %82'iydi yeni pil de ekran süresi olarak 30-45 dk arasında farketti değmez, deji alıp değiştirmek lazımmış.

  • erdm6 kullanıcısına yanıt

    Deji batarya iyidir fiyat performans ürünü 2-3 gün önce bende alıp taktım memnunum bakmayın siz Dejiyi kötüleyenlere veya orijinalci onlara piyasaya dün çıkan firma marka değil hem apple batarya fiyatının yarı fiyatına hem de 1 yıl sonra direkt değişim yapıyor Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] yani ortama atıyorum 500 tl ye 10-12 ay arayla 2 yeni batarya demek apple da kat kat fiyata tek batarya 10-12 ay dayanıyor :) hele son İOS 16 ile eskisi kadarda dayanmıyor çabuk yıpranıyor güncellemelerle yazılım hatalarıyla direkt bataryayı vuruyor yıpratıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 10 Mart 2023; 12:53:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil seviyesi %20'ye düştükten sonra çıkan pil seviyeniz azaldı uyarısına tamam dedikten sonra tekrar aynı uyarı bir kaç dk sonra çıkıyor, Deji batarya kullanan arkadaşlar bu sorun sizde de mevcut mu? ayarlarda çıkan uyarı dedikleri gibi iki hafta sonra gitti, pilin performansından da çok memnunum ama bu problemden kurtulamadım, aslında çok sorun teşkil etmiyor ama yine de sinir bozucu. Yazılımsal bir bug mı acaba? Telefonu pil değişimi sonrası sıfırdan kurmuştum zaten tekrar sıfırlamanın da bir çözüm yolu olacağını sanmam. Umarım yazılımsaldır.

  • Günaydın herkese,

    Son 1 haftadır klavyemde sorun yaşamaya başladım. En sağ dipteki "ü" harfine tek elle yazarken baş parmağım ile basamıyorum. Basmak istediğinde yandaki "ğ" çıkıyor hep. Şimdi bile bir elimle tutup diğer elimle yazdım. Daha önce olmuyordu, neden olabilir bilginiz var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deji batarya ile aldığım ekran süresini sizinle paylaşmak istedim, gerçekten bu batarya dedikleri kadar iyiymiş, yan sanayi bir parçanın bu kadar iyi çıkması beni bile şaşırttı açıkçası. Cihazıma ilk önce Ata marka bir batarya taktırdım fakat hiç verim alamadım, cihazı ABD cihazı olup orjinal pil taktıramayan kişilere kesinlikle Deji marka batarya tavsiye ediyorum. İki model var Mah değeri yüksek olanı alın ve web sitesinden bataryanın siparişini siz verin ki raf ömrü olmasın. Önceden yaşamış olduğum %20 ve %10 olunca çıkan piliniz azaldı uyarısı ise normal bir şekilde çıkmaya başladı o konuda da bir sorun yok yani, ayarlar kısmında çıkan bildirim ise dedikleri gibi iki hafta sonra gitti kendiliğinden.



    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-527D30DA3 -- 22 Mart 2023; 1:50:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.