Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (525. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.456
Cevap
129
Favori
1.101.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hocam bende şahsen son telefonların tamamını denemiş biri olarak s10+plus içlerinde en kötüsüydü. Bellek temizleme işlemleri yapılmasına rağmen annemde Olan note 9 ,geçen seneye göre yüzde 30 yavaşladı. Bunu 55 yaşında olan kadında farketti. Ben bu telefonların işlemci Sorunu yaşadığını düşünüyorum. Foroğrafların aşırı derecede filtreli çıkması hepimizin sorunu. Gerçek renkler alınamıyor. Düşük ışıkta aşırı kumlanma oluyor. Neyse tabiki detay bunlar kimisi rahatsız olur kimisi olmaz. Ben oyun severim. Yaşım 33 olmasına rağmen ps4 fifa turnuvaları yaparız arkadaşlarımla 😊 s10 plus pubg oynatmıyor. Bunu söylediğim de konu başlığında bana ps4 al diyen bile oldu. Frame atlıyordu. Hala oynamayan arkadaşlar var. Telefonda herseyi durdurmama rağmen lte ile 4 saat ekran alıyordum. Bunları dile getirmem bazılarını rahatsız etti fakat amacım birilerini kızdırmak değildi, çözüm için birlikte hareket etmekti. Ama marka bağımlılığı farklı bir şey. Konu başka yerlere çekildi. Abd devlet başkanına kadar şikayet edildim.
    Huwaei p30 en beğendiğimdi. Arayüzü daha kolay ve şarj konusunda şuanda sanırım lider durumda. Leica ile beraber uyum harikaydı. Ama biraz piyasa ile iç içe olmam ve işimden dolayı aldığım tüyolar neticesinde ambargo öncesinde elden çıkardım. Yoksa devam ederdim. Sadece ekran eleştirim vardı. O kısım şrj süresini 1,5 saat uzatıyor. Bilerek o şekilde üretildiğini anlamıştım.
    Sizide çok iyi anlıyorum. Beklentilerimiz ve bakış açımız farklı oldugunda benim negatif yaşadığım sorunlar szin in için önemsiz olabilir yada tam tersi.
    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jocabonita -- 16 Ağustos 2019; 0:8:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abd'den yakın zamanda telefon alacağım.Xr ile xs arasında 250 dolar fark var.Xs için bu farkı vermeye değer mi sizce? Xr + airpods 2 almak istiyordum fakat kararsız kaldım gerekirse kulaklıktan vazgeçebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xs de ekstra olarak amoled ekran, çift kamera, 3D Touch var. Xr ekran çözünürlüğü epey düşük, batarya performansı daha iyi. Bunları düşünüp karar verin hocam diğer özellikler aynı. Ben mesela tek kamera ve LCD ekran olduğu için XR hiç düşünmedim bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xs alırım ama istersen az kaldı yenı iphone modellerini bekle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xs alın hocam, bt kulaklığa ihtiyacınız varsa xiaomi airdots düşünebilirsiniz. Airpods'dan pek geride kalır bir ürün değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu hükümet yeni iPhone'lar çıkana kadar her an ötv'ye %10-%15 yapıştırabilir.
  • Yurt disi xs maxi servise goturdum 2. İmei kayitli değil diye servise kabul etmediler BTK ile gorustum cihazi kayit yaparken 2. İmei yazamadigimi vs anlattim bi kac belge istedi dilekce yazin biz hallederiz dediler bekliyorum insallah yaparlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Hadi ya :( Hangi servis hocam? Benim cihaz da aynı şekilde. Üstelik cihaz başkasının üstüne kimin üzerinde onu da bilmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruhumun

    Merhaba arkadaşlar vatan bilgisayar,media markt vs iphone xs 64 GB bulamıyorum.Max var ancak diğeri yok bunun nedeni stoklarla alakalı mı yoksa başka bir sebebi mi var? Bu başlık altında belki bu durum dile getirilmiştir diye sormak istedim.
    Bir diğer sorum apple ın kendi sitesinden almayı mı tercih etmeliyim?
    Öncelikle bu soruma cevap veren ve zam geleceği hususunda beni uyaran @vural460 ve @oguzkangursoz123 arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    Teknoloji marketlerde bulamadığım XS 64 Gb modeli internet alışveriş sitelerinde bulabilmiştim lakin fiyatlar apple ın sitesinden daha fazlaydı.Açıkçası online alışveriş sitelerinden alıp herhangi kötü bir sürprizle de karşılaşmak istemiyordum.
    Apple sitesinden saat 14:00 ten önce verdiğim sipariş ertesi gün öğleden önce elime ulaşmış oldu.Ups kargo ile gönderimi yapılan ürünün barkodun da apple dan alınmış bir ürün olduğu anlaşılamaz çünkü farklı bir firma başlığı var.Sevk irsaliyesi içe katlanmış ve orada da göndericinin apple olduğunu göremiyorsunuz.Şöyle ki teslim eden kurye alıcı ödemeli mi diye kontrol etti teslim etmeden önce.Bu ayrıntılar benim hoşuma gitti gerek kargo şubelerinde gerekse teslimat personellerinde elden ele dolaşacak bu ufak kolinin içinde 10 bin liralık bir ürün olduğunun bilinmesi kötü niyetli insanları harekete geçirebilir.Çeşitli kargo firmalarında kargosu kaybolan ve mağduriyeti giderilmeyen biri olduğumdan bu özen hoşuma gitti.Apple gibi kurumsal firmaya da bu yakışır.
    Benim gibi apple sitesinden ürün alacak arkadaşlara bilgi edinmeleri açısından detaylı yazmış bulundum.Yazdıklarım neredeyse reklam gibi olmuş ancak yüksek meblağlar ödediğimiz bu telefonların kargo sürecinde hangimiz endişelenmeyiz?

    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]




  • Ne kadara aldınız apple dan hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    istedikleri pek bir şey yok aslında

    pasaport fotokobisi
    kimlik fotokobisi
    harc ödeme dekont fotokobisi
    imeilerin yazdığı fatura veya kutu ya da ayarlar/genel/hakkında yazan yerde 2 imeininde yazdığı ekran görüntüsü
    sıkıntıyı açıklayan bir dilekçe

    bunlarıda posta ile gönderiyorsun ama kimin üstüne kayıtlı olduğunu bilmemek sıkıntı tabii ki

    Ankarada ESC diye bir servis var oraya götürdüm Gürgençler hiç bir şekilde kabul etmiyor yurt dışı cihazı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 16 Ağustos 2019; 15:51:16 >
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Antalya TVT ile görüştüm bende şimdi. Aynen onlar da kabul etmiyor. Apple ile alakalı değil devlet bizden bunları istiyor diyor.

    Telefoncu arkadaşıma sordum 250 ye değişir dedi ahize. neyse şimdilik kullanalım ilerde satarız ne yapalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 16 Ağustos 2019; 16:28:43 >
  • huseyingoksel H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 9.900 TL. hocam.Vatan,Media Markt ta vs bulunmuyordu ama dün Media Markta gördüm 10.099 TL.
  • Bende note 9 u satarsam inşaallah xs max alıcam bakalım tabi satılırsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi mağazada falan tanıdığınız varsa sahte fiş düzenleyip o şekilde gönderebilir servise.zentech veya efortek bir şekilde halledilir:))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhumun kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wiperagain

    Dostum iphone in bütün serisini kullandım. İstisnasız hepsini. Amacım iphone u karalamal değil. Hoşuna gitsede gitmesede Çin artık piyasayı eline aldı ve gerçek anlamda iyi cihazlar üretiyor. Çin artık Abd nin android ve ios tekelinden kurtaracak dünyayı. Abd nin tek derdi bu.
    Hayır dostum derdi bu değil. Derdi dünyadaki 5G patentlerinin çok büyük kısmının Huawei nin elinde olması ve iletişim gibi istihbarat açısından da kritik bir konunun yakın gelecekte Çin in denetimine geçmesini istemiyorlar. Eğer dertleri farklı olsa Xiaomi de var, Oppo var, One Plus var, her gün yeni birsey çıkıyor... Benzer yaptırımlar onlara da olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cio35

    3. Ayı bitiren telefon pil ömrü %97 ye düştü.
    Sizce servise göndermeli miyim?
    14 şubat 2019 da aldığım telefon bugün itibari ile 6 ay 3 günlük oldu.. Pil ömrüm %95 seviyesine geldi.

    Sizin pil ömrünüzde de bir problem yok. Bu tarz şeyleri çok kafanıza takmayın. O pili okşayarak sevseniz de eskiyip, yıpranacak.

    Garanti süresi içerisinde zaten %85 ve altına gelirse ücretsiz değişim sağlarlar. Onun haricinde pili öldürürseniz yıllar sonra 500 lira ücreti ile değiştirirsiniz.
  • arkadaşlar bende yeni aldığım xs max 64 var ama pil çabuk bitiyor sarj %18 hiç telefonu açmadım 4 saatte kapandı pil daha uzun gitmesi gerekmez mi
  • Arkadaşlar iphone xs max 256 gb alıcam acaba 20 eylülü bekleyip iphone 11 mi almalıyım aynı fiyat etiketiyle çıkar mı yoksa xs max alıp devam mı etmeliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.