Şimdi Ara

Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] (533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.071
Cevap
139
Favori
735.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu akşam telefonu almayı düşünüyorum şuan 3 farklı yer var sipariş verebileceğim.


    Trendyol'da bir satıcı -> 5139tl

    Hepsiburada kendi satışı -> 5299tl

    Amazon -> 5242tl


    Beyaz rengini istediğim için bu şekilde. En ucuzunu Trendyol'u tercih etsem sorun olur mu satıcıdan alıp sorunsuz geldi yorumları var hiç satış yapmamış bir satıcı değil.


    Edit: Trendyol sonradan 5099'a kadar düştü aradan yarım saat geçmeden 5200'e çıktı. Ben de Amazon'u tercih ettim son ürün yazıyordu satıştan kalktı aldıktan sonra.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julimezar -- 13 Ekim 2021; 21:48:56 >
  • Kargoyu şubeye isteyin ve şube çalışanlarının gözünün önünde açın her ihtimale karşı. Paketten telefon çıkarsada jelatinini açmadan kutunun üstündeki seri numarasından Apple garanti sorgulaması yapın. Telefona sim kart takılmadıysa garantisi başlamamıştır.


    100 lira 100 liradır sonuçta. Telefona kılıf ve ekran koruyucu alırsınız o paraya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 13 Ekim 2021; 19:3:45 >
  • eser_aga_83 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Telefonu fazlaca kabalaştırmış gibi gözüküyor. Elde kullanımı nasıl acaba? Rahatsızlık veriyor mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0537 kullanıcısına yanıt

    Kullanılmış telefonu o şekilde gönderme ihtimalleri olur mu ki acaba hocam? Sipariş vermeden Trendyol'da 5099'a düştü bu arada. Bahsettiğiniz kısım telefonun altında mı yer alıyor?

  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    hocam aceleniz yoksa 11.11 de alın baya indirim oluyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadirce03 kullanıcısına yanıt

    Hocam geçen yıllarda o 11i 11i yakalayamadım pek. Bir de her geçen gün artıyor fiyatı daha 20 gün önce 4700e satan yerler vardı önümüzdeki günlerde daha da artar diye korkuyorum yoksa bir süre daha idare edebilirim telefonumla.

  • Julimezar kullanıcısına yanıt

    Evet iade gelen telefonları tekrardan jelatinleyip sıfır diye satıyorlar. Kutunun arkasında imei numarasının altında yazar seri numarası. Sim kart takılıp iPhone, Apple sunucularına bağlanırsa garanti süresi başlar. Garanti süresi başlamadıysa sitede sonuç bulunumadı tarzı bir hata alırsın.


    checkcoverage.apple.com
    Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek
    https://checkcoverage.apple.com/tr/tr
  • Tekrar siyah renk se aldım şimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    ben geçen yıl 11.11 de 4600 yazıyordu 100 tl chip para ile 4500 almıştım 64lük se yi.muhtemelen şimdiki fiyatından daha aşağıda olur diye tahmin ediyorum.bence aleleniz yoksa biraz bekleyin derim.ama tabiki de karar sizin burası Türkiye dolar olmuş 9 TL her an bi zam gelebilir.yada ek bi vergi falan

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadirce03 kullanıcısına yanıt

    Bir saat önce 5100iken şuan 5200 oldular yine hocam satıcılar da aynı satıcılar :) . 4500 gibi fiyatlara düşebileceğini hiç sanmıyorum hocam 5000 altı bile mümkün gelmiyor şuan bana.

  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    siz bilirsiniz hocam takip etmek lazım.bi yöndende haklısınız memlekette aldığımız birşeyin fiyatı hiç düşmüyor daha da artıyor.geçen sene 1000 liraya aldığım yazıcı 2000 lira olmuş şimdi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirce03 -- 13 Ekim 2021; 21:24:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadirce03 kullanıcısına yanıt

    Benim de geçen sene aldığım oldukça ekonomik bir tuvalet kapağı 45 liradan 85 liraya çıkmış aynı site aynı satıcı değişen tek şey fiyatı maalesef. Trendyol'daki satıcılar fiyatları kripto borsası gibi aşağı yukarı oynatınca Amazon'u tercih ettim hocam 2242 liraya. Son ürün yazıyordu ben alınca satıştan kalktı tekrar stoğa gelirse yeni fiyatı merakla bekliyorum.

  • 0537 kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler hocam vazgeçip Amazon'dan verdim siparişi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de kargoyu elime aldığımda deneyeceğim ilk şey bu olucak çok sağolun.

  • Umarım konuyu kirletmiyorumdur bu şekilde, siparişi verdim sanırım usb-c girişli tercihen 20w bir adaptöre ihtiyacım var kutudan çıkmadığı için. Bir de kaymaması için silikon bir kılıf ve ekranı korumak için ekran koruyucu. Şu 3'ünü seçtim şuanlık ama ekran koruyucular hakkında hiçbir fikrim yok.


    https://www.hepsiburada.com/apple-20-w-usb-c-guc-adaptoru-mhje3tu-a-p-HBV0000120WWA?magaza=Global%20Group%20Uluslararas%C4%B1%20Ticaret

    trendyol.com
    Go Aksesuar Iphone Se 2020 Logolu Siyah Içi Kadife Kamera Korumali Lansman Aa Kalite Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/go-aksesuar/iphone-se-2020-logolu-siyah-ici-kadife-kamera-korumali-lansman-aa-kalite-p-106921127


    trendyol.com
    aksesuarium Iphone Se 2020 5d Ultra Kavisli Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam Iphonese2020ultrakavis, One Size Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/aksesuarium/iphone-se-2020-5d-ultra-kavisli-ekran-koruyucu-kirilmaz-cam-iphonese2020ultrakavis-one-size-p-76280425




  • cancon65 C kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 günlük deneyimi anlatayım TINV şarjlı kılıf için. Sonda söyleyeceğimi baştan söyleyim. Kalitesiz uyduruk bir şey bu. Ben aldım ama pişman oldum. Şarjı açmak için arkadaki tuşa basarak aktif ediyorsun. Sonra bir bakmışsın şarjı kesmiş. Bazen 1 bazen 5 bazen 20-25 dk şarj ediyor. Kafasına göre şarjı kesiyor. Kararsızlık yaşıyor şarja taktığınızda. Bazen şarj alıyor bazen de almıyor. Fiziki olarak görüntüsü güzel ve çok da Kaba değil ama kalite yerlerde. Kesintisiz yüzde 60-70 şarj etse eyvallah da o da yok. Şarj oluyor sanıyorsun bir bakmışsın şarj etmeyi kesmiş. Kesinlikle parasını hak etmiyor. Tavsiye etmiyorum. Ama randımanlı çalışsa işe yarar güzel bir şey. Aldık mecburen kullanacağız artık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eser_aga_83 kullanıcısına yanıt
    Sizde sorun var sanırım. Bende şarj kesmeden 0-100 dolum yapabiliyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Hocam hizli sarj icin adaptorun Apple olmasi gerekmiyor, Anker ve Spigen gibi markalara da yonelebilirsiniz biraz daha ucuza almis olursunuz. Ben linkteki urunu 2 aydir kullaniyorum bir sıkıntı yasamadim.

    https://www.amazon.com.tr/dp/B08L68PSBL

    Ayrıca kilif icin su urunu oneririm: koruyuculuk, kalite,, kayganlik vs hersey guzel.

    https://www.amazon.com.tr/dp/B083KPG3LW

    Eger bu pahali derseniz de sizin paylastiginiz trendyol linkinde go aksesuar saticili kilif da var bende o da fena degil ama cok asiri iyi de degil idare eder cinsten bi kilif.

    Ekran koruyucu konusunda hala arayis icerisindeyim o konuda bi oneri yapamicam :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baydyn -- 14 Ekim 2021; 3:9:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • av.ak kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam. Kendi deneyimim bu şekilde. Şarj ederken de bazen önce telefonu şarj ediyor bazen de kılıfı önce şarj ediyor. Cihaz kafasına göre takılıyor yani kısacası. Benimki küçük bir kumardı ve tutmadı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam.amazonun güzel tarafı cihazı açmış bile olsanız bir ay içinde iade edebiliyorsunuz.üç yıl önce androide geçmek için amazondan huawei almıştım bir hafta sonra geri iade ettim ve almışlardı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eser_aga_83 kullanıcısına yanıt
    Anladım. Teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.