Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MÜJDATTAŞKAN VOMFI Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
33.057
Cevap
1.167
Favori
3.405.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • anndriy A kullanıcısına yanıt
    Ben siparişte bu konuda var yada yok uyarı görmedim.Daha gelmedi telefon.Merak edip müşteri hiz. arayıp bu bilgiyi aldım.
    Siz almaya gittiğinizde kutuyu açıp mı olmadığını gördünüz yoksa açmadan size bu code la satılanlarda kulaklık yok mu dendi.
  • Arkadaşlar mediamarkttan iphone se aldım kutuyu açtım fakat hoparlörünü beğenmediğim için iade etmek istiyorum. Jelatinlerini çıkarmadım ve simkart takmadım. Mediamarkt iade kabul eder mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydinsukru

    hepsiburada kampanyasında teklif edilen miktarı beklemeyin sıfır cihaz bile yollasanız cok düsük teklif veriyor ölücüler o sitiede yazan miktara aldanmasın kimse

    Adaptör kablo vs istiyorlar mı?

    cihaz sıfır gibi olsa bile vermiyorlar mı yazan fiyatı?

  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt

    eski kutudaki kablodan ne farkı var hocam bu dediğinizin?

  • USB-C to Lightning Cable bu kabloyu adaptöre nasıl takacağız? Telefonu nasıl şarj edeceğiz? Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

  • beynimzenci kullanıcısına yanıt
    Ya adaptörde type-c girişi olacak yada dönüçtürücü alacaksın
    Ayrıca bilgisayara bağlamak içinde pc de type-c girişi olacak.
    Bence kulaklık ve 5w adaptörlü olsnlsr daha iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crzyhntr

    Arkadaşlar mediamarkttan iphone se aldım kutuyu açtım fakat hoparlörünü beğenmediğim için iade etmek istiyorum. Jelatinlerini çıkarmadım ve simkart takmadım. Mediamarkt iade kabul eder mi?

    Hoparlörünü beğenmedim derken telefondan mı denediniz? Şayet kutu ambalajını hiç açmadıysanız iade alırlar büyük ihtimal.

  • yeminlihipokrat kullanıcısına yanıt
    Kutuyu da açtım telefonu da açtım. Telefonun üstündeki ekran koruyucuyu çıkarmadım demek istedim. İade alırlar mı simkart da takmadım.
  • crzyhntr kullanıcısına yanıt

    Hocam kendi sitelerinde şöyle yazıyor:


    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/shop/iade-ve-degisim.html


    Yani arayıp bilgi alın en iyisi.

    Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]
  • beynimzenci kullanıcısına yanıt

    Eski tip kablo alıp eski şarj aletiniz(android iphone bazı ultrabook lar, tabletler vs. ninki) ile şarj edersiniz bütçeniz kısıtlı ise. Bütçeniz müsaitse keyfinize kalmış anker inden tut xiaomi samsung baseus gibi zibil tane markanın type-c çıkışlı ürünleri mevcut.

  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

    anladım. yani adaptör için cebimizden 250 lira daha çıkacak yeni kutularda.

  • crzyhntr kullanıcısına yanıt

    Bence almaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeminlihipokrat kullanıcısına yanıt
    İade edecektim hocam fakat sırf işlemcisi için vazgeçtim iadeden.
  • Yeni aldığım 11 64ü açtığımda gördüğüm sorun dolayısıyla satıcıya yönlendirdim,satıcı da başarı teknik servise yönlendirdi başarı teknik servis apple onarım merkezine gönderdi ve değişim kararı çıkmış.

    Apple ile görüştüğümde swap cihaz vereceklerini kesinlikle kullanılmamış vs olduğunu iletiyor,fakat bu cihazlar bir hayli sorunlu olabiliyor diye şikayetlerde mevcut.Bu şekilde benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?Benim hiç açılmamış telefon isteme şansım var mı ?

    not:cihaz 16sında aktifleştirildi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: özket

    Yeni aldığım 11 64ü açtığımda gördüğüm sorun dolayısıyla satıcıya yönlendirdim,satıcı da başarı teknik servise yönlendirdi başarı teknik servis apple onarım merkezine gönderdi ve değişim kararı çıkmış.

    Apple ile görüştüğümde swap cihaz vereceklerini kesinlikle kullanılmamış vs olduğunu iletiyor,fakat bu cihazlar bir hayli sorunlu olabiliyor diye şikayetlerde mevcut.Bu şekilde benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?Benim hiç açılmamış telefon isteme şansım var mı ?

    not:cihaz 16sında aktifleştirildi.

    Hocam sorun neydi? Bir de hangi siteden aldınız? Benim hepsiburada'dan aldığım iphone'un kamerasının içinde toz var. daha sim takmadım, jelatini çıkarmadım. iade edeceğim.

  • Netten alınan bu İp 11 ler neden bu kadar sorunlu, ekranda veya sağında solunda çizik olan, toz olan hatta kasasın da ayrılmış olan bile vardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oyunbüs

    Netten alınan bu İp 11 ler neden bu kadar sorunlu, ekranda veya sağında solunda çizik olan, toz olan hatta kasasın da ayrılmış olan bile vardı.

    Valla hocam sorma ya. Bende sorun olduktan sonra bi araştırdım. Kutusundan yeni çıkan cihazlarda hep başka bi sorun var. toz, soyulma, çizik vs. Pandemiden dolayı özensiz üretim yapılmış belli.

  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt

    Arkadaş vatandan yeni kutu iphone 11 aldı onun da ön sağ altta var toz birikintisi gibi ama bence o su geçirmezlik için yapıştırılan sıvı gibi birşey.Sıfır cihazda olması çok saçma.

  • Xr alipta sorun yasayan oldumu satici teknosa? Teknosadan iphone alipta sorun yasayan oldumu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    Sağlam denilen yerlerden alınan cihazlar da bile sıkıntı var verilen para az değil, can sıkıcı bir durum. Özensiz üretim olabilir ama mesala ip Se de sorun çıkan duymadım veya başka cihazlar da, ip 11 daha çok sattığı içinde olabilir tabi.
  • 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.