Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.869
Cevap
381
Favori
2.348.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16501651165216531654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende vodafon kullanıyorum dün biraz dışarı çıktım eve gelip telefonu masa üzerine bıraktım biraz sonra telefona baktığımda hat yoktu.İlk defa başıma geliyor,bulunduğum yerdede full çekiyor.Gezdiğim yerde şehir merkezi sinyal zayıflığıda yok.O kadar çeşit telefon kullandım ilk defa başıma geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cavit63

    Bende vodafon kullanıyorum dün biraz dışarı çıktım eve gelip telefonu masa üzerine bıraktım biraz sonra telefona baktığımda hat yoktu.İlk defa başıma geliyor,bulunduğum yerdede full çekiyor.Gezdiğim yerde şehir merkezi sinyal zayıflığıda yok.O kadar çeşit telefon kullandım ilk defa başıma geliyor.

    aynı sorun bende de var , bir anda hat gidiyor şebeke arıyor .







    İphone 7 plus cihazımın üst hoparlörü arızalandı ve telefon sesi aşırı düştü , umarım değişim olur , tamir olan cihazdan resmen soğuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cavit63 kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar sarı ekran cızırtı vs konularda sorun yaşamadım şanslıyım sanırım.

    Bunuda o kadar dert etmiyorum."Aman buda nazarı" olsun diyerek geçiştiriyorum çünkü en ufak bir şeyde bile gereksiz yere takılıp kafanızı meşgul ederek cihazın keyfini süremiyorsunuz.

    Muhtemelen 7 modellerinde yasanan kronik bir problem bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Hocam dosya paylaşımı hakkında film ve müzik paylaşımında güzel bi paylaşım olmuş teşekkür ederim.
    Lakin bir soru sormak istedim çözüm bulabilirsem mutlu olacağım.
    Yıllarca android kullanan birisi olarak resim video ve müziklerimi hep klasör mantığı ile arşivledim.
    İphone de klasör mantığı JB yapılarak oluşturulabilir dedi ki bu benim işime gelmez şimdilik.
    İstediğim şu örnek olarak yazıyorum.
    Müzikler klasörü içerisinde atıyorum pop ve türküler klasörü onların içerisinde de sanatçı isminin olduğu klasör onunda içerisinde albüm isimlerinin bulunduğu klasör.
    Film ve resimlerde de klasör içerisinde klasörler bulunmaktadır.

    Lütfen bunun mümkün olduğunu söyleyin.
    Saygılar.
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. Bir ara lightning dönüştücü önermiştiniz orijinaldi hatta 30 gibiydi fiyatı satıcıyı hatırlayamadım da sizde linki varsa tekrar verebilir misiniz diğer yerlerden almak istemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hat çekim sorunu yaşayanlar yeni versiyonu bekleyecek galiba, 5s ve 7 plusumda aynı sorun var. tel açık ama kapalı uyarısı veriyor. şimdilik çözümü operatörden 4g ve 3g yi kapatarak aştım ama çok can sıkıcı bir durum. yeni güncellemenin acilen gelmesi lazım.

    operatörlerde sorun yok, arıza kaydı açtırdım. hatta sorun görünmüyor
  • Telefonun ilk çıktığı vakitler aldım ekran ipade kıyasla sarı videoda çıtırtı var ama pek umrumda değil videoluk işim yok, ahizede sorun yok servise götürenler değişim alıyorlar mı boş bir vaktimde götüreyim diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • l L kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun nedeniyle cihazi servise göndermistim. Donanimsal bir ariza oldugunu söylediler yeni cihaz gönderdiler. Yeni cihazda ayni sorun var mi 1-2 gün icinde kendisini gösterecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur_emu kullanıcısına yanıt
    @onur_emu Desteksiz yazmayalim. Dubai'de satilan Facetime'li cihazlar, bizdeki gibi bavul ticaretiyle gelen avrupa/ABD cihazlaridir (LL/A, ZD/A, B/A vb. part nolu cihazlar). Bavul ticaretinin yogun oldugu tum ulkelerde (Turkiye de dahil) bu tur kayit disi cihazlar satilir. Dubai'deki bavul ticaretinin asil amaci, Facetime'li cihaz getirmek. Yoksa resmi ithalat Facetime yasakli AE/A cihazlarin fiyati da ABD ile ayni. Cin Halk Cumhuriyeti cihazlari CH/A part noludur, hepsi A16XX serisidir ve CDMA modemlidir. Bavul ticaretiyle Cin cihazi getirmek, ABD/avrupa cihazi getirmekten daha pahali zaten. Su mesaji okursan yurtdisi cihazlarla ilgili aydinlanirsin:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121177019

    @garop Li-ion pillerin kimyasal yapisi geregi, kullanim kosullarindan, isletim sisteminden, ortam sicakligindan bile kaynakli bu tur durumlar olabilir. Panik yapmaya gerek yok. Ama ozellikle cihazi arabanin deposu gibi surekli "tam sarj et, kapanana kadar kullan" seklinde kullaniyorsan, o tur durumlar cok normal. Pili dogru kullanim aliskanliklariyla kullandigin surece uzun sure saglikli sekilde goturur. Pil kullanimi konusunda su onerilere goz at derim:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122367544

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • alihsan33 A kullanıcısına yanıt
    @alihsan33 Slow-mo videolari bilgisayara aktarip dogrudan yavas cekim olarak izleyemezsin. iPhone'da iMovie ile videoyu duzenler ve disa aktarirsan, bu sekilde yavas cekim modu korunur. Disa aktardigin bu videoyu bilgisayara kopyalarsan, orada da yavas cekim olarak izleyebilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @UzayH @cavit63 Ben de Vodafone kullaniyorum ama 2G'yi elle secememe disinda operator problemi yasamiyorum. Asagidaki mesajda yazdigim ayarlari kurcalayarak belki sonuc alabilirsiniz.

    quote:


    Cihazinda son operator guncellemesi yuklu mu? VoLTE'den sonra mi olmaya basladi bu sorunlar? Su mesajda ayrintilar var. Oncelikle ag ayarlarini sifirlamayi deneyebilirsin. Olmazsa hucresel ayarlarina girip 4G/LTE seceneklerinden "Sadece Veri" ve "Veri ve Data" secenekleri arasinda gecis yaparak durumu gozlemle. Yine sonuc alamazsan, Wi-Fi arama uzerinden kullanmaya calis (Ayarlar - Telefon'dan Wi-Fi Arama'yi etkinlestir ve cihazi ucak moduna alip Wi-Fi etkinlestir). Bunun disinda farkli SIM kart ve farkli operator ile cihazini test et. Sorun yine devam ediyorsa, cihazi servise vermeyi dusunebilirsin. Ama oncelikle tum yazilimsal secenekleri gozden gecir bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • enevre kullanıcısına yanıt
    @enevre PDATeknoloji'nin n11 magazasindan almistim ben. Site su anda bakimda galiba. Kendi sitesinde 24,90+Kargo olarak gorunuyor. Oradan da alabilirsin:http://www.pdateknoloji.com/apple-lightning-micro-usb-adaptoru-orjinal-md820zma_50495.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Apple iPhone 7 Plus 32 GB (Apple Türkiye Garantili) Mat Siyah renk almayı planlıyorum.

    Sizlere sorum; iphone'u, apple.com'dan ya da apple store'dan almak ile hepsiburada gibi bir alışveriş sitesinden almak arasında, garanti vb durumları açısından bir fark var mı ?

    Şu anda;

    Apple.Com Fiyatı : 4271 TL (Havale indirimi ile birlikte)
    MediaMarkt Fiyatı : 4449 TL
    HepsiBurada Fiyatı : 3779 TL


    Bu fiyat farkı neyden kaynaklanıyor. Ben hepsiburada'dan sipariş vermeyi planlıyorum. Bir sıkıntı yaşar mıyım?


    Sevgiler,

    (IPhone dünyasına ilk kez giriş yapacak olan bir eski samsung kullanıcısı :))
  • Chrome son güncellemelerle hızlı ve stabil bir noktaya gelmiş. Safari'yi bir hafta gibi bir süre kullanmayıp Chrome ile ilgili deneyimleri aktarmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify premium kullananlar var mı arkadaşlar? Bir şey sormak istiyorum kulaklık son seste sanki az veriyor sesi. Bir şey engelliyormuş gibi oluyor sanki son seste kulaklıklar kulağı baya rahatsız etmesi lazım hatta bazen sona kadar açamazsın bile ancak benimkinde son sese alıyorum hiç öyle olmuyor yanımda geçen arabanın sesini bile duyuyorum. Garantiden kulaklığıda değiştirdim birde sıfır geldi ancak istediğim ses yüksekliğini alamıyorum son sesde, başka ayarıda yoktur ki herhalde.
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Sonuçlarını bekliyorum hocam, ancak elimizde ios olduğu için illa bir gün kendi tarayıcısına dönüyoruz daha bütünleşik çünkü verimliliği yüksek oluyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur_emu


    quote:

    Orijinalden alıntı: K.B.V.

    Hep kapitalizmin kolesu olurduk, simdi islamiyetin kolesi olduk iyi mi.



    Dubai'den aldigim iphone 7 plus'ta facetime olmadigini aylar sonra, bu sabah ogrendim. Ve bunun, dinen caiz olmadigi icin suudi arabistan'daki iphone'larin hicbirinde olmadigini ise az once ogrendim.



    İphone 7 plus icin kara carsafli kilif var mi

    Bence çok kafayı takacak birşey yok ha facetime ha whatsapp görüntülü konuşması, zaten Dubai'den alıyorsanız ya facetime dan yada uluslararası garantiden vazgeçecektiniz, orada facetime lı satılanlar çinden gelen iphonelar.

    Hayir kafaya taktigimdan degil de sasirdim. Yobazlikta son nokta. Lan goruntulu konusmanin neresi gunah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam. 10000 mAh lik xionami powerbank 2 modelini aldım birde bu uçtan aldım artık telefonu ordan şarj ederim priz olayı evde olsam bile çok nadir olur gibi sadece power bank'in şarjı bitince onu doldururum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enevre

    Sonuçlarını bekliyorum hocam, ancak elimizde ios olduğu için illa bir gün kendi tarayıcısına dönüyoruz daha bütünleşik çünkü verimliliği yüksek oluyor :)

    Tabi ki dediğiniz son derece doğru. Ayrıca Chrome'da Android tarafında var olan veri tasarrufu özelliği maalesef iOS'ta yok. O yüzden toplam pakette halen Safari çok daha iyi. Bu biraz daha Windows'u iş hali dolayısıyla yoğun kullanan arkadaşlara yardımcı olabilir. Çünkü onlar için entegre önemli olduğu için Chrome önemli. Onun dışında aynı fikirleri paylaşıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

    Arkadaşlar merhaba,

    Apple iPhone 7 Plus 32 GB (Apple Türkiye Garantili) Mat Siyah renk almayı planlıyorum.

    Sizlere sorum; iphone'u, apple.com'dan ya da apple store'dan almak ile hepsiburada gibi bir alışveriş sitesinden almak arasında, garanti vb durumları açısından bir fark var mı ?

    Şu anda;

    Apple.Com Fiyatı : 4271 TL (Havale indirimi ile birlikte)
    MediaMarkt Fiyatı : 4449 TL
    HepsiBurada Fiyatı : 3779 TL


    Bu fiyat farkı neyden kaynaklanıyor. Ben hepsiburada'dan sipariş vermeyi planlıyorum. Bir sıkıntı yaşar mıyım?


    Sevgiler,

    (IPhone dünyasına ilk kez giriş yapacak olan bir eski samsung kullanıcısı :))

    Hocam tamamen aynı durumdayız cevapları bekliyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 16501651165216531654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.