Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (1037. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22.863
Cevap
198
Favori
846.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar telefona nasıl film iner?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeREli 34

    Bugün telefonu ekran esnemesi (ekran sağ üst bastırınca baya çıt çıt sesi oluşuyor) birde arama sorunu oluyordu arama yapılıyor ama arama karşı tarafa gidiyor bende açılmıyor ve birde arama açıldığında 00:00 kalıyordu bakalım.zorlu centere götürdüm randevu alıp ekran değişimi ve yazılım sıfırlanması dediler.yarın alacağım.

    Bende de ekran oynaması var...Acaba değişim olur mu ki? Değişim cihazı verseler süper olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Neredeyse 1 senedir iphone 5s kullanıyorum. Demek istediğiö bazı şeyler var. Motorlu araçlar teknolojisi binasında Eğitim görürken arkadaşımın General Mobile 5 Plusu 4-5 diş çekerken benimki 1-2 diş çekiyor. O akıcı internet erişimi yaparken benim ise sayfaların yüklenmesi zaman alıyor.



    Ön kameram aşırı tozlandı. Kasamda vuruklar olduğu için garanti değişim yapmayıp para talep edebileceklerini söylediler(Apple müşteri hizmetlerini aradım). Söylemek istediğim bir başka konu ise kesinlikle applenin müşteri hizmetleri 10 numara. Ebru adında bir bayanla 40-50 dakika görüşme yaptık. Öğrenci olduğumu belirttim, ürünü derslerim dolayısıyla göndermiyorum dedim. Yapacağımız birşey yok demesini beklerken, bizde o yollardan geçtik, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım dedi. Tüm sorularıma cevap verdi. Ayrıca ablama 6s plus almak için akasya avmye gittik(5/6 ay önce). O kadar çok ilgilendiler ki sırf o ilgi için bi kere daha apple almak geçti aklımdan. Güler yüzlü çalışanlar, yardımcı olmaya çalışan çalışanlar falan. Ablamın notr 4ünden tek bir program bile bırakmadan yeni iphonesine aktardılar. Nakit ödeyeceğimiz için indirimde yaptılar. Vatan bilgisayardan 2-3 adet telefon aldım. Hoşgeldiniz, güle güle politikası var ilgilenme yok.



    Değinmek istediğim bir diğer konu ise kesinlike batarya. Günde 10 saat ders görüyorum ben. Bana yeter diye aldım. Telefonu açmaya korkuyorum batarya biticek diye. Arkadaşımda zenfone 2 var. 2-3 saat carx drift oynuyor. %42 şarjı kalıyor. Benimki kapanırdı galiba batarya performansı berbat.



    Kesinlikle şimdi sıfır iphone 5s alınmaz. Fiyatlsrı 400 lira kadar yükseldi ve 32-64 gb sini bulmak zorlaştı. 16 gb kesinlikle yetmiyor birşeyleri silmek zorunda kalıyorsunuz. Şu anki aklım olsa p9 lite, j7 prime veya zenfone 2 alırdım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Sanmam hocam ben de verdim ekran değişmişler telefon arada kendine reset atıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    iphonelarda pil problemi yaşamak istemiyorsanız plus modellerine yönelmelisiniz. 5sin en büyük sorunu pil. Ha hepimiz aynı şekilde kullanmıyoruz, kimimiz yarım günü bile çıkaramıyorken, kimimiz günü çok rahat tamamlayabiliyoruz.

    Uzun süre kullanırım, müşteri hizmetleri sorunuma çözüm bulur, yıllar sonra satmak istediğimde hemen elimden çıkarırım diyorsanız iphonedan devam edin derim.

    Yok android olsun diyorsanız da samsung en son seçenek olsun bence. Güncelleme büyük sorun, müşteri memnuniyeti, memnun etmek için değil, memnuniyetsizlik yaratmak için kurulu.

    Ben size sony ve huawei öneririm. Htc de olabilir. Sonyde kronik sorunlu olan cihazlar var ama xz, şu anda fiyat performans olarak öne çıkan bir model. Aynı şekilde sorunsuzluğu ile ön plana çıkan mate9 modelini de değerlendirebilirsiniz. İthalatçı garantili 2400-2500 bandında bulabilirsiniz. Hepsiburadanın kendi garantisi(deltaymış sanırım) olmasına dikkat ediniz. Ama kafam rahat olsun, cihazda sorun oldu mu evimden alsınlar,yapıp evime bıraksınlar, müşteri hizmetleri aplle kadar kaliteli hizmet versin derseniz huawei Tr garantili alın derim. 400 lira fark var. 2900-3000 bandında geziyor mate 9. Eğer kamera benim için önemli derseniz de p9(2000 bandında Tr garantili bulunabiliyor) alabilirsiniz. Yalnız ois ve 4k yok kamerada. Bunlar dışında muhteşem fotolar çekiyor. İnstagramda p9 ve mate9 kamerasıyla çekilmiş ve kompakt ve hatta giriş seviyesi dslrlarla boy ölçüşebilecek kalitede çekilmiş fotoğraflar bulabilirsiniz. Elbetteki üst seviye dslr ve kompaktlar mate ve p ailesini solda sıfır bırakırlar,zira asla cep telefonu kamerası, işi sadece foto çekmek olan üst seviye bir cihazı geçemez.

    Zorluda bende aynı şeyle karşılaştım. o zaman ipad mi yoksa ipod mu kararımı vermek için zorluya gitmiştim, ihtiyaçlarımı söyledim ve önerilerini dinledim. Benim için olmazsa olmaz, ipodun bluetooth kalvye ile olan uyumluluğu idi. Bunu ikiletmeden denettiler. Hatta görevli, içeriden apple bluetooth klavye getirdi, alarmını vs söktü ve denememe izin verdi, bağlanıp 30 dk kadar test ettikten sonra alıyorum dedim. O esnada başımda bile beklemedi. Klavyeyi bana bırakıp işiyle ilgilendi. (teknosada cep telefonu denerken eleman başında bekler, hırsızmışsın ve telefonu çalmak için boşluk arıyormuşsun gibi, zorluda hiç öyle bir davranış biçimiyle karşılaşmadım. Akasyada da öyle. )

    htcde de 10 modeli sorunsuzluğu ile öne çıkan başka bir model. değerlendirebilirsiniz.




  • Telefonu değiştireceğimde o anki maddi durumuma göre telefon seçeceğim. 1500 lira bandında p9 lite, 2000-2500 bandında p9 3000 bandında ise mate 9 düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son sürümden sonra nedense telefonun batarya süresinde acayip kısalma oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlasilan 9.3.5'de kalmak en iyisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İp5s 9.3.5 teyim 10.3.1 e güncellemeliyim mi sizce ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Maalesef değişim olmuyor bende söyledim ama dedilerki ilk öce şartlara göre onarım mümkünse cihaz yapılır. değilse onarılamazsa değişim olur dedi.
  • Abimin 5 s telefonunun bataryasını değiştirdim Touch ID gg oldu önemsemediğimiz için uğraşmadık ama şarjı ilk günki gibi çok güzel gitmeye başladı telefon iPhone 5 e döndü biraz az daha kullanıp çöpe atarız 2013 ten beri kullanıyor yıpranmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nilkin in kırılmaz ekran koruyucusu takılı olan iphone 5s yere düşünce ekranı fazla hasarla kırıldı ele batıyor ve ön kamerayı buğulandırıyor. Telefonun 1 sene daha garantisi vardı. Ekranda kırılmaz cam olduğu halde kırıldığı için yapılacak bir şey var mıdır acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşımın bataryası bitti.

    Batarya değişimi için servis 380lira istiyor.

    Ne diyorsunuz dışarda mı yaptırmalı servise mi versin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5s telefonumu iOS 10.3.1 e güncelledim.
    Telefon gerçekten hızlandı.Yeni sürümü beğendim ben.
    Ama Safari de açılan pencereleri beğenmedim.Pencereler birden açılıyor.Eskisi gibi değil.


    Bazı anlamadığım yeni ayarlar ve iTunes hakkında bir kaç şey sormak istiyorum.

    +Telefon kapalı şarjda iken açılınca 2 kere titremiyor artık.Titreşim yerine telefon açık olduğu zaman şarja takılınca verdiği uyarı sesini veriyor.Bu normal mi?

    +Ayarlar-Telefon-Aramaları Duyur adlı yeni bir ayar var.
    Bu ayara baktığımda "Hiçbir zaman" başlığı seçiliydi.Ben bunu "Her zaman" olarak değiştirdim.Doğru mu yaptım yoksa eski ayarda mı kalması gerekli?

    +Ayarlar-Genel bölümünde Sözlük denilen bir başlık var.Bu "Sözlük" ne anlama geliyor özelliği ne?Türkçe,Apple ve Amerikan İngilizcesi seçili bende.

    +Ayarlar-Fotoğraf ve Kamera bölümünde "Ayarları Koru" denilen yeni bir özellik var. Kamera Modu ve Fotoğraf Filtresi adlı iki başlık var burada.Bende ikisi de kapalı.Açmam gerekli mi?Ayarlarında altında açıklaması var ama bir şey anlamadım :)

    +Ayarlar-Telefon bölümünde "Wifi ile Arama" denen bir özellik gelmiş.Bu ne işe yarıyor tam olarak?


    +Güncellemeyi iTunes üzerinden yaptım.Güncelleme bittikten sonra iTunes aşağıda ki hatayı verdi.Bu hata ne anlama geliyor?iTunes'u güncelliyorum her zaman.Şuan güncel zaten.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 10 Nisan 2017; 17:15:49 >




  • ugur_hy kullanıcısına yanıt
    Cihazın garanti durumu nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altaymobil

    Nilkin in kırılmaz ekran koruyucusu takılı olan iphone 5s yere düşünce ekranı fazla hasarla kırıldı ele batıyor ve ön kamerayı buğulandırıyor. Telefonun 1 sene daha garantisi vardı. Ekranda kırılmaz cam olduğu halde kırıldığı için yapılacak bir şey var mıdır acaba?

    Kırılmaz camın %100 koruyuculuğu yoktur. Telefon düştüğünde köşelere felan denk gelmesi durumunda kırılmaz diye adlandırılan camın koruyuculuğu pek yoktur. Garantisi varsa yapılacak en mantıklı iş Apple da para verip ekran değiştirtmektir.
  • telefontamiryeri T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Apple 530 lira istiyor o yüzden orda yaptırmayı düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur_hy kullanıcısına yanıt
    Takma ücretiyle 380 tl istiyor normal fiyati 320 tl istanbuldaysan appleye gidip ordan değiştir derim dişardan değiştirirsen o cihazi unut derimm randuman turmiyacaktir:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altaymobil kullanıcısına yanıt
    Ekrani dişarda yaparsan pişman olursun tabiki ekran için diyosan randuman tutmazz:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Randıman tutmaz diye bir durum söz konusu değil ama ileride farklı bir arıza çıkması durumunda garantisinden faydalanamaz.
  • 
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.