Şimdi Ara

Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.565
Cevap
138
Favori
675.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En önemli beklentilerim ekranın 120hz olması ve slow motion'da daha yüksek çözünürlükte daha yüksek fps değerleri gerisi çokta önemli değil zaten, tasarım kamera işlemci ram falan iphone'da hiç bir zaman sorun teşkil etmedi benim için. Adamlar zaten sürekli üstüne koyuyor bunları. Ama ekran 120 hz olmazsa çok fena hayal kırıklığına ugrarım.
  • Cem300 kullanıcısına yanıt
    Pro seri 120Hz olacak. Yeni tüm sızıntılar bunu doğruluyor. Olmazsa hepimiz büyük hayal kırıklığına uğrarız 😅

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni iPhone'ların Ekim'de tanıtılması bence hatalı bir adım.

    Eylül'de tanıtıp, Ekim'e ön sipariş olacağını söyleyip Ekim'e kadar reklamlarla vs. PR yapıp milleti iyice gaza getirebilirler diye düşünüyorum.

    Hemen ulaşılamayan şeyler daha cezbedici bence 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Zaten hep öyle yapiyorlardi, simdi degisen nedir? Ben size söyleyim, emir yukardan geldi ve her yil ayni zamanda olan bu Eventte Coronaya dikkat cekmek icin kasten ertelendi. Davos ekonomik forumu bile ocaktan yaz aylarinin basina ertelenmis. Aslinda online olarak yapilacak bir event ertelenmeyebilirdi ama iste biraz Corona reklami kokuyor gibi geldi. Apple her yil Eylülde tanitip Ekimde piyasaya surerdi, Samsung gibi tanitimin ardindan hemen satisa sunmuyor zaten.
  • Merhaba, kaynakların söylediğine göre büyük ihtimalle yarın Apple basın etkinliğinde iPhone 12'nin lansman tarihini acıklayacak. Şu an tüm yabancı ve türk teknoloji siteleri bu yönde haber alıp yazmış.



    Hazır mıyız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

    Merhaba, kaynakların söylediğine göre büyük ihtimalle yarın Apple basın etkinliğinde iPhone 12'nin lansman tarihini acıklayacak. Şu an tüm yabancı ve türk teknoloji siteleri bu yönde haber alıp yazmış.



    Hazır mıyız?
    Bi de 22 Eylül diyolarmış 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scanh kullanıcısına yanıt
    öyle yapacaklar gibi geliyor. Yarın ola hayrola.. onlar da açıklama yapmak zorunda hissediyorlar kendilerini o yüzden yarın işler resmileşir
  • 22 Eylül derlerse 11 Pro Max’i direkt satışa koyarım 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst düzey 5G özellikleri, yalnızca iPhone 12 Pro Max'e özel olacak


    Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU]


    Apple'ın yeni nesil iPhone serisinin 5G bağlantı desteğiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Buna göre iPhone 12 Pro varyantında, üst düzey 5G yerine orta segment telefonlarda kullanılan 5G özellikleri bulunacak.

    Akıllı telefon dünyasında, daha önceden Android tarafında sunulmuş olsa bile kullanıcılarına sunduğu yeni özelliklerle adından söz ettirmeyi başaran Apple, iPhone 12 serisinde yeni sorunlarla boğuşmaya devam ediyor.

    Forbes'ta yer alan habere göre iPhone 12 Pro, genellikle orta segment 5G telefonlarda kullanılan düşük kaliteli 5G özellikleriyle birlikte kullanıcılarına sunulacak. Premium 5G özellikleri ise serinin en güçlü cihazı olan iPhone 12 Pro Max'te bulunacak.

    Ortaya çıkan haberlere göre Apple, premium (mmWave) 5G'li iPhone 12 Pro Max modellerini Kore'de Japonya'da ve ABD'de satışa sunacak. Bu model, dünyanın geri kalanında daha ucuz, 6 GHz altı 5G özellikleriyle satışa sunulacak. Ayrıca iPhone 12, iPhone 12 Plus ve iPhone 12 Pro da bu standartlarla satışa sunulacak.

    6 GHz altı 5G, 4G'den %50 daha hızlı, uzun bir mesafe kat ediyor ve 5G kapsamasının büyük bir kısmını oluşturuyor. Dolayısıyla bu teknolojinin amiral gemilerindense orta segment cihazlarda kullanılması oldukça doğal. Ancak mmWave 5G; son teknolojiyi temsil ediyor, oldukça hızlı ve büyük şehirlerde kullanılıyor. Yani Pro varyant bir iPhone'dan Pro seviyesinde bir 5G özelliği beklemek de oldukça doğal.

    Peki, Apple'ı böyle bir karar almaya iten sebep ne olabilir? Forbes'tan Gordon Kelly'ye göre Apple'ın böyle bir karar almasının sebebi, tüm iPhone 12 modellerinin batarya kapasitelerini indirmesi. mmWave 5G'nin de yüksek güç tüketmesi sebebiyle Apple'ın bu hamleyi yaptığını ifade ediyor.

    Ayrıca Apple'ın önümüzdeki senenin başlarında, sadece 4G desteği bulunan bir iPhone 12 Pro varyantı çıkaracağı ifade ediliyor. Bu varyant, 4G ile daha uzun bir batarya ömrüne sahip olacak ve buna ek olarak 5G varyantına göre 200 dolara kadar daha ucuz bir fiyat etiketiyle gelecek. (Kaynak: Webtekno)




  • 12 mininin abd çıkış fiyatı belli mi arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    Tüm modellerin çıkış tarihi yarın belli olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 senedir Iphone 7 Plus kullanıyorum artık değiştirmenin zamanı geldi.Iphone 12 Pro Max i heyecanla bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevinckan_216 kullanıcısına yanıt
    Hak etmişsiniz artık hocam. Keşke biz de sizin gibi bir telefonu 4 yıl kullanabilsek... 11 Pro'dan 12 Pro'ya geçmek fuzuli gelirken biz merağımız var diye geçiyoruz..
  • Benim de merakım oluyor geçmek istiyorum ama çok çok pahalı artık telefonların fiyatları,iPhone dan başka birşey de kullanmak istemiyorum çünkü o hatayı bir kere yaptım ve anladım ios un rahat stabil kullanımını,değerini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USA'de daha gün ağırmadı. Akşamüstü veya akşam saatlerinde yaparlar diye düşünüyorum acıklamayı. Siz ne diyorsunuz? Var mı yeni haber
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

    4 senedir Iphone 7 Plus kullanıyorum artık değiştirmenin zamanı geldi.Iphone 12 Pro Max i heyecanla bekliyorum
    Aynı durumdayız ancak 7 pluslar halen çok çok hızlı. 4 senedir yavaşlama olmadı telefonda ayriyetten sıkmadı da.

    Bende pro düşünüyorum ama sanki ziyan edecekmişim parayı gibi geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

    USA'de daha gün ağırmadı. Akşamüstü veya akşam saatlerinde yaparlar diye düşünüyorum acıklamayı. Siz ne diyorsunuz? Var mı yeni haber
    Türkiye saatiyle 5 gibi olacaktı sanırım basın duyurusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scanh kullanıcısına yanıt
    ses yok daha
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.