Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.186
Cevap
256
Favori
484.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oxygen1777 kullanıcısına yanıt
    Hocam test patterns diye bir seri var. Arayınca çıkar. Oradan cihaza gelen yayının özelliklerini görebiliyorsunuz. 1. Sezon videoları üzerinden çekebildiği çözünürlüğü de görebiliyorsunuz. Orada gördüğünüz değerler cihazın herhangi bir film veya dizide çekebileceği en yüksek bitrate ve çözünürlüğü gösteriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jacktron kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ipad pro 11 inch 2020 model için varlığı yokluğu belli olmayan ekran koruyucu önerisi olan var mı? Ipad ekranı gibi kaygan, görüntüyü etkilemeyen vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    https://tr.aliexpress.com/item/4000094337084.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.f4864c4da1Kr3C

    Memnun olan çok. Bende düşünüyorum.
  • rottice kullanıcısına yanıt
    Hocam direk sim kilitli oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xrage77 X kullanıcısına yanıt
    Açabilme şansım var mı bu kilidi ?
  • Gil Mocci G kullanıcısına yanıt
    ipad 11 pro 2. nesil için olanı var mı? Hatta keşke sorunsuz wireless bağlantı cihazı önerseniz, okulda çok lazım. Şunun gibi:https://urun.n11.com/network-goruntu-aktaricilari/s-link-sl-w11-anycast-kablosuz-hdmi-goruntu-ses-aktarici-P444383204

    Bir de şu cihaz nasıldır? USB den veri transferi için Apple onayı gibi problemler var mı? iPad yarın elime geçecek, kullanmadığım için birazcık ezberden sordum, mazur görünüz. Eğitime desteklerinizi bekliyorum.https://www.hepsiburada.com/inca-type-c-to-hdmi-usb-3-0-4k-destekli-cevirici-ith-01-pm-HB000003JECC

    İyi akşamlar.




  • Cok bilgili degilim yardimci olup fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim. Sonbaharda yeni ipad air cikar mi diye beklemeli mi yoksa hazir kulaklik hediyesi varken ipad pro 11 mi alinmali? Ozellik acisindan yeni air proyu gecebilir mi? Yeni air prodan cok da ucuza gelmez sanirim kulakligi da satinca. Ne dusunuyorsunuz ne onerirsiniz? Ipad pro alinabiliyorken airi bekleyip bakmak cok mantikli degil sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xxchandxx X kullanıcısına yanıt


    Güç tuşuna entegre touch ID,
    arttırılmış ekran/çerçeve oranı ve
    usb-c ile eylülde tanıtılacağı söylenen yeni iPad air ..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Xxchandxx X kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizde haklısınız. 128 Ipad pro 6430 Tl, 850 Tl kulaklık düşünce 5580 Tl'ye geliyor.
    Yeni Air'de kulaklık hediyesi olmaz, ayrıca kapasite olarak 64-256 var air 3lerde.
    Yeni gelen ürünlerle birlikte kur güncellemesi de yapabilir Apple, hele 128lik başlangıç air olursa 4750 civarı olması muhtemel bence.
    Benim de pro bugün, 1 aydır bekliyordumü kargoya verildi beklemedeyim
  • nuri00007 N kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun
    Güzel günlerde kullanın

    Asker yolu gözler gibi ipad bekliyoruz 3 haftadır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gil Mocci G kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kılıfla olmaz. Kılıf takıyorum ben.
  • Bu konuyu açanı teessüfle kınıyorum!

    iPad Pro, iPad Air, iPad ve iPad Mini konularının bir arada olması gerekirdi.

    Bu konunun bu şekilde açılması bölücülüktür!!!!!!

    Siz nasıl iPad ailesini bölersiniz?!!!!!




    Sözlerime son verirken Ahmet Haşim'i saygıyla anıyorum.
  • scanh kullanıcısına yanıt
    Hocam, siz iphone 11 konusunda sadece ekranı ve kamerası farklı cihazlardan bahsediyordunuz. Ama o cihazların kalbi, ana hatları aynıydı. Bu yüzden insanlar da bahsedildiği kadar büyük ayrım olmadığını savunmuştu.

    Burada ironisini yaptığınız durumda ise cihazların işlemcileri, ekranları, kameraları, klavye/kalem uyumlulukları, şarj girişleri ve hoparlörleri vs. gibi onlarca özelliği farklı. Tamamen farklı cihazlar yani.

    Diğer konuda insanlardan yeterli desteği bulamayınca neden bu şekilde agresif davranışlar sergilediğinizi anlayamıyorum açıkcası. İyi günler dilerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jacktron kullanıcısına yanıt
    Aynen iPhone 12’de telefoto var, lidar var. Ram de aynı. iPhone 12 alüminyum değil metal. Modem de proyla aynı. iPhone 12 serisi ile iPhone 12 pro serisi aynı cihazlar. Birinin ekran boe birinin samsung değil. Çözünürlük ve pp değerleri aynı. Her şeyleri aynı bir tek fiyatları farklı. Bunlar aslında aynı cihaz. 5.4 inçlik 2 kameralı iPhone 12 ile 4 kameralı 6.7 inçlik iPhone 12 Pro Max aynı cihaz ve aynı forumda konuşulmalı.

    Neyse konusu bura değil. Ben iPad Pro konusunu açan arkadaşa teessüflerimi ilettim diyaloğa girmek için yazmadım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jacktron kullanıcısına yanıt
    Yahu insaf be. Ben yeterli desteği gördüm. Konuda en beğenilen mesaj benim mesajım. Onlarca iPhone 11 Pro ve Pro Max sahibi bana ulaştı. Konuların ayrılmasını zaten Pro sahipleri istiyor, bırakmayan düz model sahipleri. Ortak metin bile hazırlayıp DH yönetimine sunduk. Bırakmıyosunuz ki ayrılalım. Agresif tavır :) burdan alakasız cevap vereceğine dm’den yazsaydın benim yazdığım mesajla senin cevabının alakası?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scanh kullanıcısına yanıt
    Hocam, hangi konuda en beğenilen sizin mesajınız bilmiyorum ama 11 konusunda olmadığını görebiliyorum. Orda da siz ayrılmasını istediğinizi söylediniz ve size özelden yazanları bilemem ama foruma yazan birçok insan desteklememişti sizi. Keza kim şikayet edip sizin konunuzu kapattırdı bilemiyorum ama yine çoğunluk hemfikir olmadı ki şikayet ettiler konunuzu. Sonuçta ha ayrılmış ha ayrılmamış benim için bir şey değişmiyor.

    Agresif tavır lafını da 11 konusunda en son yazdıklarınızdan ötürü ve buraya da imalı bir şekilde yine aynı konuyla alakalı yazmanızdan dolayı söyledim. İstemeyen insan daha çokmuş demekki hocam benlik bir şey yok ki. :)

    İnsanların genel kanısı da işlemciden dolayı çok ayrı olmadıkları yönündeydi. Sonuçta bir cihazın en önemli parçası işlemcisidir ve bu cihazların hepsinin de işlemcisi ortak. İnsanların forumda tartışacağı çoğu sorun tüm cihazlarda ortak olur mesela. Yani ben tam kendimi ifade edemiyorum sanırım ama sonuçta insanlar da çoğunlukla bu cihazların ortak olmasını istediler ki ortak konuya yöneldi birçok insan. Sizi de hatırlıyorum, ayrı konu kapandıktan sonra sinirlenip bazı şeyler yazmıştınız foruma. Şimdi aynı konudan ötürü ipad konusunda da ima ederek birilerine bir şeyler söylemenizi doğru bulmadığım için cevap verme gereği duydum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • jacktron kullanıcısına yanıt
    Yahu bu konunun muhatabı sen misin? Sen niyet okuyucu musun? Ben buraya iPad ile ilgili bir mesaj yazmışım sen neden iPad konusunda iPhone muhabbeti yapıyosun. İlle bana iPhone’la ilgili bir şey söylemek istiyorsan forumda dm diye bir özellik var ordan yaz. Bak şimdi senle üst üste mesajlaştık iPad konusunda gereksiz mesajlar oldu. Keşke en baştan cevap vermeseydin de böyle olmasaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scanh kullanıcısına yanıt
    😂😂 Karşınızda aptal birisi yok. Sizin “ipad” ile ilgili mesajı neden yazdığınızı diğer konuları takip etmeyen insanlar anlamayacaktır ama haberi olanlar çok iyi anlamıştır zaten hocam. Bir de üslubunuza bakın. Gerçekten çocuk çocuk işler. Benim niyetim size bir şey söylemekten ziyade olmuş bitmiş bir olayı hala uzatmayın diyeydi. Nitekim bunu anlayamadığınızı görüyorum. O nedenle size iyi günler diliyorum. Keşke siz de en baştan gelip hala birilerine alttan laf etmeye çalışmak yerine insanların tepki gösterdiği şeyi anlayıp, uzatmasaydınız daha fazla.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim bana forumda herkes tepki göstermiyor, tepki gösterenler “bazı” iphone 11 sahipleri, onlar da hepsi değil. Keza tepki gösterenler olduğu gibi bir çok Pro serisi sahibi de destekliyor. Ama ben siyasi parti lideri değilim ya da dernek başkanlığıma adaylığımı koymuyorum o yüzden tepki gelmiş, gelmemiş açıkçası çok umursadığım bir durum değil. Üslubuma laf ederek “çocuk çocuk” yazmışsın. Eyvallah. Forum kurallarına göre senin üslubunda olmaması gereken bir üslup. Şikayet etsem kaldırırlar mı? Sanmam. Burası da böyle bir yer.

    Merak edip profiline baktım. Doğduğun acı sene geldi aklıma. Sen doğduktan 17 gün sonra; çocuk yaşta olan ben, ailemle birlikte deprem bölgesine; çadır, battaniye ve erzak yardımı taşıdık. Şimdi akıl yaşta değil, baştadır diyeceksin. Haklısın.

    Ama keşke o başta olan yaş, anı görüp yaşamak yerine araştırmacı bir ruhla hareket edip gerçekleri görebilse. Zaten öyle olsaydı iPhone 11/11 Pro ve Pro Max konusunda aylar önce çıkan seviyesiz tartışmalara en çok karşı çıkan kişinin ben olduğumu görürdün. Kullandığı telefonla, arabayla, oturduğu evle hava atan kibirli insanlara nasıl haddini bildirdiğimi ve büyük bir destek aldığımı da görürdün.

    Neyse, ben haklı bulduğum gerçekleri her zaman olduğu gibi sonuna kadar savundum, savunmaya da devam edeceğim. Canın sağolsun. Kal sağlıcakla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.