Şimdi Ara

Apple'ın yeni AirPods kulaklıkları büyük değişikliklerle geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'ın yeni AirPods kulaklıkları büyük değişikliklerle geliyor
    Apple önümüzdeki yıl AirPods serisine çeşitli değişiklikler getirmeyi planlıyor. AirPods Max, 2020 yılında duyurulmuştu ve şimdiye kadar herhangi bir tasarım değişikliğine uğramadı. Serideki en pahalı AirPods olmasına rağmen geliştirmelerden yoksun kaldı. Yeni bir rapor, Apple'ın AirPods ve AirPods Max'in önümüzdeki yıl yükseltilmiş donanım ve tasarımla piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Ayrıca yeni AirPods Pro'nun da 2025’te gelmesi bekleniyor.



    Yeni AirPods'lar geliyor



    Bloomberg'den Mark Gurman'ın yeni bir raporuna göre Apple, önümüzdeki sonbaharda yeni ürünleri tanıtacak ve aynı zamanda hem ikinci nesil hem de üçüncü nesil AirPods’u aşamalı olarak kaldıracak. Gurman, üçüncü nesil "normal" AirPods'ların özellikle iyi satmadığını iddia ediyor ve bunu kısmen tüketicilerin sıklıkla Apple'ın satmaya devam ettiği daha eski, daha ucuz ikinci nesil çifti tercih etmesine bağlıyor.



    Apple'ın yeni AirPods kulaklıkları büyük değişikliklerle geliyor
    Dördüncü nesil AirPods ve AirPods Max, 2024 sonbaharında daha gelişmiş özelliklerle gelecek ancak iki model arasındaki özellik farkı da açılacak. Her iki yeni dördüncü nesil AirPods'un da kısa saplı "üçüncü nesil AirPods ve Pro modelinin bir karışımı gibi görünen yeni bir tasarıma" sahip olacağı bildiriliyor. Bu iki modelden üst seviye olanı, AirPods Pro'dan gürültü engelleme ve gelişmiş Find My desteği için şarj kutusuna entegre hoparlörler gibi özellikleri ödünç alacak ancak, değiştirilebilir silikon kulak uçlar olmayacak. Bu da AirPods Pro'nun gürültü engelleme performansı ve genel ses kalitesi açısından bir adım önde olmasını sağlayacak.



    Ayrıca Bkz.Apple, iOS 17.1 güncellemesini yayınladı: İşte iPhone'lara gelen yenilikler



    Bununla birlikte yeni AirPods modelleri, Apple'ın USB-C'ye geçişini devam ettirecek. Gurman'a göre gelecek yıl ayrıca AirPods Max'in USB-C bağlantı noktası ve yeni renkler içeren hafif bir yenilemesi olacak. Fiyatlandırma tarafında ise mevcut durumun devam etmesi veya benzer fiyatlandırmaya gidilmesi bekleniyor. Sonbahar dönemine işaret edildiği için de Apple yeni AirPods ve AirPods Max'i önümüzdeki yıl iPhone 16 serisiyle birlikte duyurabilir.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2023/10/25/23931989/apple-airpods-4-max-pro-rumor-new-features







  • AirPods’un en büyük özelliği apple cihazlarıyla kullanımının kolaylığı. Bunun üzerine yoğunlaşsınlar. Ses kalitesi arayanlar olarak zaten sadece bu iş üzerine yoğunlaşan markalardan ürünlerimizi alıyoruz.
  • AirPods 3 var hiç rahat değil.

  • Fiyatin da etkisi var.
  • Tasarımı değiştirmeliler Jabra’dan biraz örnek alsınlar. Sap gibi uzuyor kulakta çok garip bir görüntü oluyor.
  • 7-8 bine kulaklık satarsan olacağı o
  • 1. Ve 2. Nesilde insanları dokunmayik kulaklığa alıştırıp daha sonra sıkarak basmaya geçen apple , millet bu yüzdenden 1.2. Nesil airpods alıyor hakikaten mühendis arge takımının mal olduğunu düşünüyorum apple watchlarda pil sorununu çözemediniz hala ulan tim cook yönetimi bana verecek varya hisse apple in hisse oranlarını x2 yaparım..!
  • Airpods Pro
    Apple dan aldigim ve beni hayal kirikligina ugratan tek urun oldu. Garanti bitince cizirdama geliyor kulakliktan ve 1600 liraya sifirini aldigim kulakligin tekine 3250 lira istiyorlar. Hatta KVK 4600 dedi anlamadim mantiklarini
    Tekini kullaninca sorun yok, iki kulakligida takinca cizirti geliyor oyle kullanma sansim yok cok rahatsiz edici. Hayal kirikligi benim icin duzgun calissa memnundum. Cok da az ve temiz kullandim.
  • Biraz daha pahalıya satın daha iyi olur 🙄
  • 3 çıktığı gibi aldım ama bu kadar gereksiz ve malzeme kalitesi dandik kulaklık olur. Geri iade edip 2 kullanmaya devam ediyorum. En iyi serisi 2. Nesil
  • Ses kalitesi kötü, bu alınmaz epıl diye
  • Inalough kullanıcısına yanıt
    Değişim programı vardı keşke apple store a götürseydin, cızırtılı olan seriyi sıfır ile değiştiriyorlar. Bende aynı sorundan götürdüm ve yenileri verildi.
  • lecagot kullanıcısına yanıt
    O program sonrasi oldu. Garanti de bitmisti
    İlk ciktiginda almistim haberleri de duyuyordum sikayetleri ama ben cok nadir kullandigim icin cok gec bozuldu. Simdi cop tek tarafli kullanilabiliyor baska bir numarasi kalmadi. Ben bir daha apple kulakliga o kadar para verip almam daha uygun fiyatli bisi alirik bozulursa da umursamam. Cidden sasirtti beni apple bu kulaklik konusunda. Keske o zamanlar Sennheiser in cihazini alsaydim. Apple ekosistemi icinde daha rahat olur diye Airpods Pro almistim.
  • Force Touch tan vazgeçilip eski tıklama sistemine geçmeleri lazım force touch tıklama kadar kullanışlı değil.
  • Buyuk yenilik olmadigi surece airpodsumu degistirmeyi dusunmuyorum..
  • Pro 2 var bende. Ufacık kaliteli bir şey. Ses kalitesi falan da çok iyi. En iyi denilen modelleri de denedim açıkcası çok da etkilemedi sesleri. Ama çok kabalar airpods a göre ki en büyük artısı da bu bence airpods un. fiyatını hakediyor mu dersen çok daha ucuza farklı mod3ller varken de uyum muyum hikaye bence. Ben bi gazla aldım iphone u dedim kulaklığım da airpods olsun. Yoksa ikisi de fiyat performans olarak çöp.

  • müzik dinlenemeyen vasat kulaklığa servet verenlere gelsin...
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt

    2. Neslide çöp , birkaç şarkı dinledim. Ses çok yapay geliyor frekansların tonlarında kaymalar var. Mid zaten yok , bass ve tiz var oda çok kısıtlı bir frekans aralığında çalışıyor. Sesi gereksiz keskinleştiriyor.


    Bu ürüne niye bu kadar para isterler anlamam.


    2020 üretimi Samsung buds+ alın bundan daha iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 2 Şubat 2024; 17:8:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.