Şimdi Ara

Apple Gider Pusulası / Fişi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
11
Favori
25.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telecaster52s T kullanıcısına yanıt
    Apple whatchlar hakkında bir Bilgim yok kusura bakmayın ama genel olarak tüm işlemlerin tamamlanması 1- 1.5 ayı buluyor.
    Şimdiden hayırlı olsun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.

    AirPods 1.nesil cihazım 4 defa değişime uğradı, şu anda bedel iadesi için THH’ye başvuralı 1 ay oldu. Acaba kıdemli departmanla görüşsem değişimi sağladıkları durumda AirPods Pro alma şansım var mı?

    (NOT: THH’ye başvurma sebebim Hepsiburada’dan almış olmam.)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • osezginn O kullanıcısına yanıt
    Savunma bekleniyor aşamasında mı THH ?
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Gündeme alındı aşamasında şu anda. Sanırım önümüzdeki hafta ilçe THH'si toplanacak.
  • osezginn O kullanıcısına yanıt
    savunması geldi felan diye sisteme düştü mü? Bende thh ye aralık sonu başvurmuştum da o nedenle merak ediyorum , Ocak 3 gibi de savunması bekleniyor yazdı öyle kaldı şimdilik.
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Savunması geldiğine dair bir ibare yok. 27'sinde "Gündeme Alındı" ve "Karara Bağlandı" ibareleri tarihçede gözüküyor. Son işlemde de "Gündeme Alındı" yazınca aramamla beraber sistem hatası olduğunu ve Ocak ayında toplanacaklarını öğrendim. Henüz toplanmış değiller fakat tahminim önümüzdeki hafta yönünde.
  • osezginn O kullanıcısına yanıt
    tamam hocam, sağolun. Umarım kazanırsınız halledersiniz.
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Umarım sizinki de en kısa sürede karara bağlanır.
  • osezginn O kullanıcısına yanıt
    Sağolun:)
  • osezginn O kullanıcısına yanıt
    Olmaz tabiki airpods 2. nesil aktif satışta 2. nesil verirler.1.nesil depodayda onuda verirler.
  • telefon için fatura gerekli mi ?
  • Bende macbook air 2017 için değişim işlemleri başlattım. Cihazda 3 kez parça değişimi oldu 4. kez servise bırakıp cihazın arızalı olduğuna dair rapor aldım. Fatura ve kişisel bilgilerimi kıdemli departmandaki müşteri temsilcisine gönderdim. 3 gün içinde appledan değişim cihazı ile ilgili mail alacağımı söyledi. 2019 macbook air talebinde bulunduğunu fakat değişim cihazının kararını üst birimlerin verdiğini söyledi görüştüğüm kişi. Bakalım ne verecekler.
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    Hocam karar ne çıktı bilmiyorum ama tahminimce 2019 MB Air gelir gibi duruyor. Sonuçta 2017 Air'lar satıştan kaldırıldı. Eğer depolarında hala daha varsa 2017 Air vereceklerdir.
  • osezginn O kullanıcısına yanıt
    Banada öyle geliyor ama hala verecekleri cihaz için Apple'dan mail almadım. Ortalama 2-3 günde mail geliyor ama ben faturayı göndereli 5 gün oldu hala mail gelmedi.
  • Arkadaşlar merhaba.

    Benim de cihazım için değişim kararı verildi, bugün onay maili geldi. Gider pusulası için iş adresimi verdim, buraya geldiklerinde beni arar mı kargo ? İş adresim olduğu için binanın girişinde güvenlik var, dolayısıyla direkt ofise girme şansları yok. Resepsiyonda bekleyebilir en fazla. Apple kuryenet ile telefon numaramızı paylaşıyor mu bilginiz var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden normal biri beni bulmuyor? Neden başıma sürekli anormal olaylar geliyor acaba? Macbook Air 2017 cihazım için değişim talebinde bulunmuştuk. Cihaz 3 kere servise gitti ve 2 kez hoparlör 2 kezde trackpad değişimi oldu. Müşteri hizmetlerinde görüştüğüm kişiler servis raporu alın değiştirelim dediler servis raporu aldım değişim talebinde bulunuldu sonuç: 2017 model Macbook Air artık stoklarda bulunmadığından değişim talebiniz reddedilmiştir! Dün Apple İrlanda ile görüştüm ve görüştüğüm kişi kıdemli departmandan biriydi. Cihazın değişimi ile ilgili bir mail almadığımı söylediğimde durumu kontrol etti ve cihaz değişiminiz onaylanmış cihazı bize gönderdikten sonra yeni cihazı alacaksanız dedi. Bu durumu dün Apple Türkiye müşteri hizmetlerini arayıp bildirdim. Konuşmanın ekran görüntüsünüde alıp mail olarak attım. Görüştüğüm kişide ilgili departmana durumu izah edip değişim ile ilgili mailin geciktiğini söyledi. Bugün için geri arama oluşturdu fakat hala mail almadığım için dayanamayıp ben aradım ve cihaz değişim talebinin 2017 model Macbook Air stoğunun bulunmamasından dolayı reddedildiğini öğrendim! Tekrardan değişim talebinde bulunduk değişim cihazı için Macbook Air 2019 talep ettik bakalım yine reddederlerse saçma sebepleri ne olacak. Merak edenler için Apple İrlanda'nın cihaz onayı verdiğine dair aldığım bilgiyi gösteren ekran görüntüsünü ekliyorum.

    Apple Gider Pusulası / Fişi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faseww -- 6 Şubat 2020; 12:18:44 >




  • Unique111 U kullanıcısına yanıt
    Gider pusulası geldi mi size ? Benim 2 gün oldu ve gelmedi. Üstelik İstanbul’dayım. İstanbul dışındakiler ne yapsın ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    Reddedilme diye bir durum yok. Siz ısarla 2017 model MB air istediyseniz eğer kabul edilmemiştir. Öyle bir durum yok diyorsanız 2019 model gönderirler merak etmeyin.
  • Arkadaşlar merhaba, beats solo3 kulaklığımı 2 kere servise gonderdim kulaklık padlerinin yırtıldıgı icin Fakat aynı sorun yine oldu. Kulaklık için bu durum geçerli midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telecaster52s T kullanıcısına yanıt
    Ben ısrarla 2017 model istemedim ama nedense reddedilmenin sebebini yeterli stoğun olmaması olarak söylediler. Bugün Apple'dan 2. başvuru için mail geldi. 2019 macbook air verecekler. Umarım bu süreçten sonra bir tuhaflık ile karşılaşmam.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.