Şimdi Ara

Apple Gider Pusulası / Fişi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
11
Favori
25.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kusura bakmayın foruma epeydir girmiyordum. Yazdıklarıma göre hareket etmeniz yeterlidir. Kuryet Net değişmedi ise yol aynı şekildedir. Beklersiniz :)) sonuçta alırsınız ve verdiğiniz paradan daha fazlasını almış olursunuz. Teşekkürler. :) Apple sağolsun daha çok şeyler aldım. Hayat insana birşeyler öğretiyor. YouTube kanalima abone olursanız sevinirim.
    YouTube: atlaspubg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7 Plus cihazım BTK tarafından nasıl olduysa yurtiçi satın alınmasına rağmen cihazın İMEİ kaydı kayıtlı görünmemeye başladı ve sim kartları çalıştırmaz oldu. Sanki yurtdışından satın almışım gibi kayıt bedeli istendi. Apple ile görüştüm kayıt oluşturuldu, 19/07/2021 tarihinde mail geldi cihaz değişim onayı İPHONE 12 PRO MAX 128 GB olarak. Gider pusulası ise 30/07/2021 tarihinde bugün geldi. 11 günde teslim almış oldum. Hala güncel olarak merak edenler ve konuyu araştıranlar var eski yıllardaki gibi zamanlamalar biraz hızlı olmuyor bu yüzden bilgilendirme amaçlı olarak yazmak istedim. Akabinde gider pusulası ve cihazı teslim ettiğimde ne kadar zamanda yeni cihazımında geleceğini buradan belirteceğim. Herkese iyi forumlar..

  • arkadaşlar selam, bana gider pusulası geldi ve 21 Ekim'de dosyayı Apple'a ilettim.


    Fakat kargo hala beni aramadı, sizde tahminen kargo şirketi ne zaman aramıştı.Apple'daki uzman da sürecin sorunsuzca ilerledğini fakat kargoyu bekmemem gerektiğini söyledi.

  • selamlar garantisi bitmiş 6s telefonum var aynı sorundan 2 defa ekran 2 defa cihaz değişimi olmuştu şimdi başvursam herhangi bir sonuç alabilir miyim ?

  • TheDanışma kullanıcısına yanıt
    😂😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar danışman bana 48 saat içinde cevap gelir demişti ve bi e posta almam lazımmış. Dün beni aradı ama e posta gelmemişti. Daha sonra gider pusulası geliyormuş. Bu e posta kaç günde geldi size ?

  • E posta 1 ayda gelir pusulada 2-3 aya anca geliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba benim bir iPhone11 cihazım Var 4Adet değişim 7Adet onarım oldu bu cihaza cuma günü kutulu değişim kararı çıktı kıdemli departmandan sana 13vericez dedi 11stokta olmadığı için sonuç şuanda daha onaylanmadı veya cevap gelmedi danışman değişti ancak yarın geri aramam var

  • EmirhanFevzi E kullanıcısına yanıt

    Hocam naptınız? Süreç tamamlanmıştır şimdiye dek muhtemelen. Benim de Değişim işlemleri dün itibariyle başlatıldı ancak halen mail gelmedi.

  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.