Şimdi Ara

APPLE FANBOYLUĞU MU TELEFONDAN ANLAMAMAK MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yılların Android kullanıcısıyım. Son iki senedir Apple cihazlar kullanıyorum.



    Günlük koşturmacada yoğun bir şekilde cep telefonu kullanan arkadaşlara imkanları dahilinde kesinlikle Apple ürünleri öneririm. Gerçekten çok stabil ve stressiz bir telefon kullanımı sunuyor, hele ekosistemler arası geçişler çok başarılı fakatt...



    Bazıları Apple telefonun hiç kasmadığını söylüyor (Kasıyor kardeşim)


    Yazılımsal hiçbir probleminin olmadığını iddia ediyor (Oluyor kardeşim)



    Tabiki Android cihazlara göre sorunlara ve kasmalara çok daha az maruz kalıyorsunuz ama Apple ekosisteminde de bu durumlar var. Apple'ı siz üretiyormuşsunuzcasına bu savunma nedir?



    Bu piyasada illa Android'ci veya Apple'cı diye iki karşıt grup oluşturmak zorunda mıyız? Eğrisiyle doğrusuyla konuşalım her şeyi, fanboyluğa gerek yok. İsteyen de kendi bütçesi ve kullanım koşullarına göre istediği telefonu alsın, bu kadar basit.



    Aynı durum Apple düşmanları için de geçerli ama neyse   




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rukA_m -- 29 Temmuz 2022; 12:6:51 >







  • Kasma değil anlık takılmalar olabiliyor. Hala da var bu sorun. Mesela iphone 11 ios 15.6 kullanıyorum ve nadiren de olsa takılmalar olabiliyor.
  • Yıllardır android işletim sistemli cihazlar ile ios işletim sistemli cihazlar kullandım. Android telefonlarımın hepsi amiral gemisiydi. Kasma takılma vs gibi şeylerden ziyade Apple cihazların en iyi yanı kullanım konforu. Orijinal aksesuarları ve diğer apple ürünleri ile (airpods, Watch, ipad ve apple tv gibi) harika iletişimi ve etkileşimi. Belki Samsung da çok iyi hale gelmiştir ya da Huawei. Ama Apple müşteri hizmetleri konusunda bile her ne kadar bazı Aksaklıklar olsa da, içlerinde en iyisi. Bir uygulamayı bir saniye hızlı açacak diye cihaz tercihi yapılmamalı. Genel konfora bakılmalı. Gerek Apple CarPlay ile tecrübem gerekse siri ile olan ilişkilerim de çok iyi. Evdeki ışıklarımı bile Siri Otomasyonu ile Keyifli bir şekilde kullanabiliyorum. Üstelik komutları Türkçe anlıyor. Samsung da yapaydı iyiydi. Neyse ilerde belki Samsung da Türkçe desteği sunar Türkiye’ye. Bu arada iPhone 13 kullanıyorum. Şu an için fazlasıyla yeterli bir ürün olarak görüyorum bu cihazı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raif Ulutürk -- 29 Temmuz 2022; 12:50:37 >




  • Raif Ulutürk R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kullanım konforu bakımından diğer üreticilere göre kendini fazlasıyla kanıtlıyor hocam
  • Ugurozturk92 U kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar bende iPhone 11 kullanıyorum cihazı dün aldım ve direkt 15.6 yı kurdum ancak kamera da video kısmında özellikle düşük ışıkta geniş açıya ve ağır çekime alınca garip şekilde dalgalanma ve karıncalanma var bazıları güncellemeden kaynaklı olabilir dedi ama emin olamadım sizde de bu durum var mı
  • ozgurkkmn O kullanıcısına yanıt

    akşam olsun karanlık ortamda deneyeceğim.

  • Ugurozturk92 U kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şimdi tekrar denedim de normal ortamda da ağır çekimde 0,5x e alınca dalgalanma ve karıncalanma çok net şekilde belli oluyor normal ışıklı ortamda denediniz mi acaba ev içinde falan
  • Yavv hee hee iphone en iyisi oğlum
    Dantroidciler gitsin şayomi kullansın
  • İphone her zaman öndedir, Maceram 5 ile başladı taa 12'ye kadar sürdü, maddi imkanlardan ötürü satmak zorunda kaldım şimdi Samsun A52S kullanıyorum aratmadı diyebilirim. Android telefonlar bu süre zarfında çok gelişmiş aşırı hemde. En son Sony Xperia Amiral gemilerini kullanmıştım. Çok uzun aradan sonra yani İphone 5 ile başlayan maceramdan 12'ye gelene kadar Android gerçekten büyük yol katedmiş. Ha imkanım olursa iphone 13 ve sene sonunda çıkacak 14 vs olur. İphone'un tek ayrıcalığı stabil bir sistem ve kullanım kolaylığı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.