Şimdi Ara

Apple, bugün kullanıcılarına ihanet etmiştir. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
4.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bence iyi yaptılar
    ipad2 var sadece evde kullanabiliyorum
    ergonomik değildi işte kullanmak için
    gittim samsun gala y tab 7" aldım
    ama olmadı andrd bana göre değilmiş
    sattım
    geçenlerde yine tablet aldım 10"
    yine hüsran attım kenara ( allahtan ucuzdu 199tl)

    şimdi siparişi verdim kuzene USA
    ilk işi mini almak
    böylece dışarda tek elle kullanılacak bir ios tabletim olacak

    bu bir piyasa araştırmasıdır
    uygun cihaz
    uygun strateji
    alan alır
    istediğiniz kadar eleştirmekte serbestsiniZ

    unutmayın kimse zorla aldırmıyor
    ipad3 alan ile mini alan farklı kullanacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi ne ihaneti ya bence yanlış bi düşünce bi de su acıdan bakın kullandığım teknolojik ürün hızla gelişiyor daha 5 ay önce new ipad demişken şimdi ele inat ipad mini yaptı bence sevinmeniz lazım (özellikle Apple fanları)ve suda bi gercek adam is yapıyor sen son ipad diyip hava atamican diye yeni ürün çıkarmasın mı biraz ticari duşunun ve gurur duyun bu özellikler artık daha da mini boyutta diye..şahsen ipad 2 imı değiştirmem asırı derecede memnunum fakat yeni alicaklara tavsiyede ederim..şahsi yorumum kimse üstüne alınmasın dostlar..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple sana söz ya da garanti verdi mi?
  • Bütün yorumları okudum. Römercan söylediklerinde kendince haklı. Gel gör ki yine de gülmekten kopmuş durumdayım.
  • bence ömer haklı ipad 3 kullanıcısı olarak ipadim öldü 32gb'lık modelini 1548'e almıştım
  • Piyasadaki en uzun aralıklarla yeni model çıkaran apple zaten bütün markalar senede en az 4 model çıkarırken apple en fazla 2 model çıkarıyor hatta 1 de ipadde ilk kez istisna oldu buda kaideyi bozmaz aslında ya neyse. En iyisi siz nokianın cihazlarını alın artık 2 yılda bir fiyasko çıkartıyo nokia. İpad 3 elimizde patladı diye üzülmezsiniz en azından nokia alır aynı gün patlatırsınız kurtulursunuz. Hayır birde en saçmasıda ipad 3 zaten üst düzey bir cihaz aç gözlülüğün alemi yok madem öyle hiç bişey almayın ilerde ipad 5 de çıkar ipad 6 da hepsinde böyle mızmızlanıcaksanız ohooo. Yetinmesini bilene ipad 2 de yeter aynı işi görüyo sonuçta. Her yeni çıkanın arkasından ağıt yakılacaksa bende hemen konu açayım 2 yıl önce 1450 tlye 3Gs aldım üstüne 4 çıktı 4s çıktı hatta 5 çıktı buda yetmezmiş gibi kampanya dahilinde geçtiğimiz aylarda 599 tlye satıldı hadi sarılıp ağlıyalım oldu olucak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: *GameOver*

    bence ömer haklı ipad 3 kullanıcısı olarak ipadim öldü 32gb'lık modelini 1548'e almıştım

    Hocam madurun halinden yine madur olan anlıyor. Bir de millet bilip bilmeden ipad mini için konuştuğumu sandı ben ona yanıyorum kendi bilgisizlikleri yüzünden komik duruma düştüler.
    Eğer haziranda iPhone 5S çıkarsa daha çok kullanıcı halden anlayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazıları bizi daha iyi anlamıştır belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kere 5 kullanıcıları cihaz çıktıktan 5 ay sonra yeni bi cihazla karşılaşmadı. Sadece 5'in üretimi kalktı o kadar o yüzden 5 kullanıcılarına ihanet etti denilemez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaa bu kadar fanatik olmayın Allah aşkına. iPhone 5 aldık tamam kullanıyoruz paşa paşa, sorun yok. Adamlar üretimden kaldırdı diye gelip senin elindeki telefonu alan yok. Kullanmaya devam et. Ne var yani üretimden kaldırınca? Bize ne zararı var?

    Yolda üstünüze mi gülüyolar "Aaa iPhone 5'mi bu.. Üretimden kalktı o hahaha!" ??

    Sanki üretimden kalkınca teknolojisi geri kalmış oldu. Bırakın bu kadar da protesto etmeyi, kızmayı. Saçma buluyorum gerçekten bu tepkileri.
  • Apple bildiğimiz elmayı satışa çıkarsın ulan kesin bir özelliği vardır deyip düşünmeden yine alırız...Ve mutlaka bir güzelliği vardır o elmanın :))))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: römercan

    Edit: Konu iPhone 5 kullanıcıları da aynı duruma düşürüldüğü için uplanmıştır.
    Daha 3. Nesil iPadi Mart ayında tanıtıp yurtdışına genel satışı nisan ayında başlatan ve mayıs ayında ülkemize resmi olarak satışa sunan Apple bundan sadece 5 ay sonra 4. Nesil iPadi tanıtarak son çeyrekte sattık diye övündükleri 10 milyon iPadin kullanıcılarına birer birer tokadı vurmuştur.
    Bundan sonra Apple'a olan güvenim olarak geçen bir sözcük kullanmayacağım çünkü olması mümkün değil artık kesinlikle Apple'ın paraya baktığını ve yılda 2 ürün tanıtarak ne kadar müşteri düşmanı olduğunu söyleyeceğim herkese. Şimdiki 4. Nesil iPadin bundan 6 ay sonra eski iPad sıfatını alıp almayacağını kimse bilemez malesef.

    Ben römercan, 4 yıldır Apple fanı, artık değil...

    Yahu bir şey yazmıycaktım ama tutamadım kendimi, yani yanlış anlamada sen ne saçmalıyosun? Birincisi apple babamızın şirketi değil adamlar argo anlamda canlıya bakar . Ben apple fanatiği felan değilim ama elbette şirketlerin bazı stratejileri olucak ve bunlar elbette paraya dönük hamlelerdir, ona bakarsan diğer firmalar 3 ayda bir telefon çıkartıyor, burda şunu ele almak gerekir apple cihazlarının değeri hala ikinci elde en yüksek satım hacmine ve değerine sahip ki bu da elindeki cihazın ufak bir değer kaybı oluştursada diğer marka cihazlara göre değerli olduğunu gösteriyor.

    Birde şunu söyliyim millet bu forumda o kadar laf yapar, iphone 5 çıktığındada yok alınmaz, iğrenç cihaz felan diyenler tr' ye geldiği ilk gün alıp altta imza linklerinede logolu imzalarını koydular :) yani güzel laf yapıyorsunuzda maalesef uygulamada icraat yok sen gerçekten lafının arkasında isen bundan sonra evinde apple cihazı bulundurma önünde saygıyla eğiliyim yani

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • sana kesinlikle katılıyorum ama ben apple fanı değildim...
  • iPad konusunda haklısın ama iPhone bence o kadar da ihanet sayılmaz.iPhone 5C, 5 ile aynı özelliklere sahip ama kasası farklı, yani şu anki iPhone 5C'yi iPhone 5 olarak görebiliriz.Belki Apple muhtemelen bundan sonra eski modelin kasasını değiştirip adının sonuna ''C'' getirecek.
  • Şuan hiçbir Apple cihazı kullanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: römercan

    Şuan hiçbir Apple cihazı kullanmıyorum.

    O zaman şu profilindeki ios 7 logosunuda kaldır istersen. Aklıma gelmişken aynı şekilde hakkımızdaki kısımlarındaki " iPhone 4 16 GB & iPad 2 32 GB Wifi " yazılarıda kaldırman yanıltıcı bilgilerin önüne geçmiş olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan MCMV -- 10 Eylül 2013; 22:47:05 >
  • İhanetler bunlarla sınırlı değil ki. Ücretsize düşen iwork uygulamaları yeni cihazlara sadece. Eski cihaz kullanıcıları üvey evlat Apple için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen ergen tribi bu başlık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesona

    İhanetler bunlarla sınırlı değil ki. Ücretsize düşen iwork uygulamaları yeni cihazlara sadece. Eski cihaz kullanıcıları üvey evlat Apple için.

    Nası bir ihanet ki bu?

    Sen şimdi bakkala git ekmek almaya. Ön sıranda içecek ve ekmek alan adama bakkal desin ki "İçecek aldığın için bu sefer ekmekten para almıyorum. Benden olsun". Müşteri de "Teşekkür ederim" diyerek gitsin.

    Sonra sıra sana geldiğinde bakkal ekmeğin parasını istediğinde "Bana da ücretsiz değil mi? Ben de dün içecek almıştım." dedin farzet. Bakkal da "Sanane? Mal benim değil mi? İstediğime 2 liraya veririm istediğime 1 lira, istediğime de bedava veririm.. Alıyosan al, almıyosan alma" dese. Ne diyebilirsin?

    Ancak küser gidersin, almazsın. Ama içecekten alana ekmek bedava olduğu için millet de kampanyadan yararlanmak adına gider o bakkaldan alır.

    Ticarette müşteri mantığında baktığımız kadar bir de tacir olarak bakmak gerekiyor.. Senin düşündüğün kadar onlar da düşünebiliyor. Kazançları kayıplarını sübvanse edip daha da kar edeceklerini düşünürlerse uygulamaya koyarlar, bu kadar basit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 10 Eylül 2013; 23:21:13 >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.