Şimdi Ara

Apple akıllı telefon pazarında gerilemeye devam ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
6.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayvan terli!
    Terli terli elma yer mi?

  • Ben Apple'ın her şeyinden çok memnunum :)
  • Şu an ne malzeme kalitesi olarak ne de işletim sistemi olarak iphone xs max’tan daha kaliteli bir cihaz yok. Kaliteye alıştın mı ne yazık ki vazgecemiyorsun. Ben bir daha telefon alacagım zaman fiyat yüzünden muhtemelen iphone alamayacağım, şimdiden onu düşünüyorum. Planlarım arasında xs maxı sonuna kadar kullanıp satıp onun parasıyla huaweinin son cıkacak pro cihazını almak. Yenilik yok diyorsunuz da ben her üst modeli aldigimda buyuk bir yenilik ve kullnim degisikligi goruyorum. Asil androidde yenilik yok hep ayni seyler.

  • Herşeye rağmen apple 1 numara elinize xs max alın 1 saat geçirin başka bişey demiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beter olsun...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zdniz Z kullanıcısına yanıt
    sen huawei yi telefoncuda görmüşsün çok konuşuosun ama boş konuşuosun kurucusuda askerlik arkadaşınmış gbi konuşmanda çok komik 29 yaşındayım bu arada ilk telefoncuda görmen çok komik ozamanlar telefoncularda ve gsm şirketleri dandik gpu lu modellerini satıyordu o geldi aklıma huaweinin ama türkiyede satılmadan önceki honor cihazları vardı bütün editörler iphoneların çercevelerinle dalga geçiyordu lg g2 geldi flan bide yaş maş muhabbetine girmen yokmu bnm yan komşum telefoncudu flan cidden kendini rezil etmek için mi yazıyorsun anlamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zdniz

    Heee bu arada Huaweyi türkiye pazarında hep vardı zaten taaaaaaaaa Nokia zamanlarından güldürüyosun beni ya sana Huaweiyinin kurucusunun falan kim oldugunuda ögretiyim istersen sen gibiler çok uluslu şirket der ama aslı astarı olmayan bişeydir o has ve has cin malıdır kurucusu eski çin genarali ve göbekden çin hükümetine baglı bir firma

    Alıntıları Göster
    has çin malımı ooooooo öğrendiğim iyi oldu :)asdafasdasdfafs
  • Apple böyle giderse 10 sene sonra ios sistemi android gibi diğer markalara entegre olabilir. Cidden işi çok zor abd çin teknolojisine yetişemiyor artık.

  • Uyduruk cayna marka guzelleyicileri dolusmus yine konuya. Kronik yazilim sorunlu, utu kamerali ve mutlaka ve mutlaka bir yerde patlak verecek potansiyel sorunlu uyduruk markalarin satis rakamlari global capta degil, cayna icindeki sattiklari adetler sayesinde yuksek cikiyor. Bilincli ve kaliteli bir tuketici bu mallara para vermez.

    Apple'a giydiren gdo lu tiplere ise Allah'tan sifa diliyorum. Bunu Moto Z kullanan birisi olarak soyliuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya google ortalığı çöp yığınına döndürmüş. ondan sonra forum anasayfasında dünyada materyal kalmadı, uzayda maden arayışları başladı konuları açılıyor. vatan bilgisayara girince en ucuz telefon android 870₺ iken apple'ın akıllı telefon pazarında gerilediğini söylemek gereksiz oluyor. ios' u bile listesine almamış. neden? fiyat ve kalite farkı tabi ki. bunun başka açıklaması olabilir mi? store uygulamalarında da apple'ın kar marjı daha yüksek zannediyorum? öyle olmasa bile iyi geliri var. ha apple gerilemez mi geriler tabi. yalnız android de benim neyim eksik dedi ve fiyatları uçurdular. o uçuk fiyata ben telefon alacaksam eğer gider yine iphone alırım. ha android kötü mü? yoo iyisi varken neden android alınsın ki o fiyata. ya çağrı geliyor, kaydırma işlemini yapamıyorsun ya alo dedirtmiyor sana var mı böle salak bir şey ios' da? yok.. google play store'da çöplüğe döndü adeta. ben bu konudan şunu anlıyorum. vatan, mediamarkt, teknosa vs alayı android satiışlarını artırmak için konuya giriş yapmış olabilirler mi acaba?




  • wolferto kullanıcısına yanıt
    noktası virgülüne katılıyorum

  • Böyle bir kitleleri varken asla batmazlar merak etmeyin, her sene aynı telefonu ekranını büyütüp, fiyatını arttırıp piyasaya sürüyorlar, asgari ücretle çalışan, ağzı kokanlar da 50 taksite girip alıyorlar.
  • Benim için Apple şu anda sadece app store sayesinde diğerlerinden yarım adım önde ama şunu da düşünmek lazım apple acaba 5 yıllık planında telefon piyasasında çok farklı bir yeniliğe mi işaret edecek belki de giyilebilir ve ar ile çalışan bir cep telefonu alternatifi ile karşımıza çıkacak.
    Apple sadece cep telefonu ile gelir elde etmiyor yani bu düşüşle batmaz, zarar edebilir ama batması için yaptığı yatırımların hepsi başarısız olmalı ve günümüzdeki iphone’u önemsemediği de ortada her sene derdim ki maddi durumu iyi olan bolca taksite girmeden alabilecek kişiler ister iphone alır ister android bu bizi ilgilendirmez, ama şimdi bu sene çıkacak iphone’u almak gerçekten ileri derecede saflık olacaktır. Hiçbir yeniliği olmayan bir telefona para verecekler ve seneye çıkacak o muazzam(!) 5gli ve pek çok yenilikle gelen cihazı alamayacaklar ya da almak için zararına satacaklar.
    2022-2023te iphone’u biz yarattık şimdi iphone yerine ... var diye bir sunum görürsem şaşırmayacağım ama tersi de olabilir apple iphone 6nın daha büyük ekranlı 6 kameralı daha ince-hızlı vb diyeceği çentiksiz iphone da tanıtabilir bakalım zaman ne göstercek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolferto

    has çin malımı ooooooo öğrendiğim iyi oldu :)asdafasdasdfafs

    Alıntıları Göster
    Bencede o ergen beynin anlamışdır bence :aD:asdA:sd
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zdniz

    Bencede o ergen beynin anlamışdır bence :aD:asdA:sd

    Alıntıları Göster
    Kusura bakmada forumu kirletiyorsun yaşımı kanıtlama derdinede girmeyeceğim boş işler bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google'ın verdiklerini apple google fiyatina versin. iPhone'a geçelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam telefonlarına Sd 855 ve bol gb lı Ram koyunca telefon yaptıklarını zannediyorlar ama dediğiniz gibi ois ve mikrofon performansları berbat. Bu konuda Samsung ve Apple ın rakibi kesinlikle değiller.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 11 Ağustos 2019; 20:51:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 bin lira kimse vermeyeceği için satış rakamları gün geçtikçe azalıyor ve yenilikte göremiyoruz artık
  • Jobs'ın mirası bitti patlamamak için çırpınıyorlar.
  • Android / iOS
    Windows / MacOS
    Diğerleri / Apple

    Konuya bu şekilde bakınca Apple büyük iş başardı diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.