Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.996
Cevap
468
Favori
955.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
77. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • darkyamaha kullanıcısına yanıt
    o saydığınız markalar apple ile airpods gibi uyum sağlayacakmı ama@darkyamaha
  • pomelo P kullanıcısına yanıt
    5000 ve üzeri kabulümdür hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    çok kişiden duydum bu yorumu . değmez o zaman diyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    apple orjinal olanlar boşa pahalı değil demekki onlara geçirmiyo deniyor bu arada kılıf kullanırken kılıfa güvenip daha rahat kullanmakta bazen hiç kılıf kullanmayan bazı kişilerin kullananlardan daha az sorun yaşamasına neden olabiliyor

    mesela bende 6s olduğu zaman ekran camı yaptırmıştım güzel bir kılıf almıştım telefon düştü ve öyle garip bi yerden darbe yediki koruma camında neredeyse dikkatli bakmazsan belli olmayacak kadar düzgün ama ekran gitmişti kuzenim hiç ekran koruyucu sevmez ve yapıştırmazdı ekranı ne kırıldı ne bişey oldu ki ben titizimdir ama o hiç değildir. hatta telefonu 2 yıl sonra sattı sadece 2 minik kılcal çizik vardı alan kişi hiç kullanmadınmı demiş :)

    7 plus a kılıf kullanmadım koruma camı taktıracağım gün telefoncu takarken düşürdü telefonu hiç birşey olmadı sonra sinirlendim hiç takmadım cam 1 yıl hiç bişey olmadı sonra sattım x aldım zaten şimdide sadece kobalt orjinal silikon var

    Zaten aslında hiçbir kılıf ve cam telefona köşeden gelen darbelerde çok etkili olamıyor anca şansınız varsa direk yüzüstü düşecekte öyle korusun ki yüzüstü düşünce bile bişey olmasın deniyorsa bile iyi marka almak lazım çok ucuz olan ürünler zaten sadece çizikten korur

    eğer telefonu her şartta koruyum dersen o artık kılıflıktan çıkmıi telefonu tank kumandasına çeviren ilk uag diye bi firmanın çıkardığı military case lerden alacaksın
    @EknCn




  • Tank koruması sözünüze katılmıyorum. Ben de UAG kullanıyorum, incecik, hafif, müthiş bir tasarım ve karizma. Askeri standartlarda koruma sağlıyor. Defalarca cihazım düşmüştür, kılıf da cihazım da yepyeni. Tavsiye ederim.



    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/urban-armor-gear-uag-apple-iphone-x876s-plyo-kilif-P229026799

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum hocam 👍🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    900 tl ve üzeri rakamlara çıkınca Müzikalitesi daha

    başarılı kulaklıklar var hatta öyleki



    Sony WF1000X modeli 800 tl ve müzikalitesi daha iyi

    bir kulaklık

    Bu modeli mesut çevik incelemesini yapmıştı, memnun olmadığını belirtmişti özellikle airpods larla. Ses kalitesi daha iyi olabilir ama şarjı çok az gidiyormuş. Telefonla görüşme imkanı alt seviyelerde .

    Şahsen ses kalitesi çok az daha kötü olsa bile airpods alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airpods salt ses kalitesi isteyenlerin aradığı ürün değil. Ses kalitesi kötü değil ama kablolu hi-fi kulaklıklardan tabiki geride kalır.

    Airpods kablo ile uğraşmak istemeyen, teknolojiyi sonuna kadar kullanmayı seven, pratiklik ve hızı seven kişilerin aradığı cihazdır. Telefonla konuşma rahatlığı, spor yaparken/bisiklet sürerken kullanabilme, şarj süresi, taşınabilirlik, ios cihazlara uyum ve hız gibi konularda rakibi yok. Alıp da memnun olmayan henüz görmedim.
  • Ed Vedder kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum uzun yıllar kulaklıklarla audio sistemlerle uğraştım ses kalitesi de öyle kötü filan değil. Hatta yukarılarda diyebilirim fiyatına göre .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airpods iphone kullanan biri için en iyi kablosuz kulaklıktır bu kesin.samsungun veya sony nin kablosuz kulaklıkları bağlantı problemleri yaşıyor ve fiyatlarıda zaten airpodslarla aynı sayılır.müzik sesi olarak ortalamanın üstünde.piyasada 3000 tlye kulaklıkları almıyorsak bunlar en iyisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.3 beta 6 dayım airpodsları kulağımdan çıkardığımda bağlantı kopmuyor kutusunda bile çalmaya devam ettiği oldu. Ek olarak tekini çıkarınca ilk seferde müzik duruyor ancak sonra ötekinden çalmaya devam ediyor. Böyle sıkıntıları yaşadım çözüm yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün itibari ile amazon.de'den Airpods almış bulunmaktayım.Polonya'da yaşıyorum ve kafama takıldı ürünün herhangi bir uluslararası garantisi var mı?Mesela herhangi bir teknik sorun olduğunda Apple servise verebilir miyim?Aydınlatırsanız sevinirim.
  • Arkadaşlarım telefondan nasıl bu kadar az şarj yiyor konusunda şöyle bir şey eklemek istiyorum ben buraya,
    bildiğiniz üzere kablolu kulaklıklar ses enerjisini telefonunuzdan alıyordu, ama Airpods'lar ses enerjisini bataryalarından alıyor bundan kaynaklı olarakta telefonunuz ses enerjisi yerine daha az güç isteyen bluetooth teknolojisini kullanmış oluyor.
  • darkyamaha kullanıcısına yanıt
    Baya geçmiş üzerinden ama RHA'nın ma750i modelini kullanıyorum. RHA'nın kablosuz kulaklıklarını deneme fırsatınız oldu mu hiç?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ezimuse

    Baya geçmiş üzerinden ama RHA'nın ma750i modelini kullanıyorum. RHA'nın kablosuz kulaklıklarını deneme fırsatınız oldu mu hiç?

    Ben onuda deneme şansını buldum.kablosu var ondan dolayı tercih etmem.bas ve tizleri gerçekten iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kablo olayı dezavantaj maalesef. Onun dışında sürücülerinde bir güncelleme yapmamışlardır sanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha öncede demiştim eğer iphone kullanan biriyseniz airpods gerçekten harika bir cihaz.hatta en iyi üründür.birde apple watch alınırsa zaten saat ve kulaklıkla herşey yapılıyor oldukça kullanışlı.apple ekosistemi çok başarılı diğer markalara göre.ama samsung kullanıyorsanız o zaman icon 2018 tabiki daha kullanışlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet iphone kullanıyorum. macbook da var ekosistemin içerisinde girince hayat güzel oluyor tabi Ancak ses konusunda tatmin etmezse diye korkuyorum. Deneme fırsatım da olmadı rha ya göre mutlaka kötü olacaktır ama sağladığı özgürlük de ses kalitesinin önüne geçebiliyor. Sporda kullanmak için xiaomi music sport almıştım kablo olmaması çok çok iyi ama ses kalitesi earpodsdan da vasattı.
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Kullanım tercihiniz burda önemli nokta. Eğer ses detayı sizin için herşeyden önemli ise o zaman Airpods sizi tatmin etmeyebilir. Çok daha kaliteli ses alabileceğiniz kulaklıklar var elbette. Ama hayır benim için kullanım kolaylığı iphone, siri ve diğer ios cihazlarla senkronizasyonu daha önemli diyorsanız o zaman kesinlikle AirPods. Benim için ikinci seçenek daha önemliydi ve gayet memnunum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle öyle.tabi airpodsun ses kalitesi çok kötü demek yanlış olur.orta seviyenin biraz üstüdür fena değildir.ama ses önemli diyorsanız tabiki çok seçenek mevcut.ama zaten ses önemliyse bu cihazların hiçbiri sizi kesmez.sesi kaliteli kulaklıklar 5000 tlye kadar çıkıyor.benim arkadaşlarım var kullanan.evet gerçekten müzik değişiyor.ama airpods fazlasıyla yeterli.kopma yapmasın pili uzun gitsin.diğer ürünlere tanıtırken uğraşmadan halletsin.senkron problemi olmasın.bnce önemli olan bunlardı.sizde bunun tercihini yapmalısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.