Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.920
Cevap
468
Favori
949.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Bass, tiz bahane "KONFOR" şahane. 'Yok bass zayıfmış, yok tizler yetersizmiş' hiç anlamam valla.

    Emekliyim, sabah kalktığımda koyuyorum kulağıma bir daha unutuyorum. 3 saatte bir 15 dakika şarj araları hariç bir daha yatarken çıkartıyorum. o kadar hafifki farketmiyorum bile. ve bunu yıllarca kulak üstü, kulak içi Sennheiser, Bang Olufsen, Beats'in referans HD kulaklıklarını dinleyen biri olarak söylüyorum ki tabii arasında ses kalitesi farkı oluyor ama abartılacak kadar değil. Hele bir de ALAC, FLAC gibi iyi bir formatı İphone, İmac yada Apple TV gibi kaynaklardan dinlerseniz değmeyin keyfinize. "kaygan olması sayesinde silikonlular gibi kulağınıza basınç uygulamaması. hafif oluşuyla hissettirmemesi. Kulaklık üstüne tıklamalarla parça atlatması, durdurması. siri ile ses kısıp açması ile mükemmel. Şarj'ı çok uzun süreler gittiği gibi bluetooth'unun çekim gücü ile evin içinde iki duvar ötesi odalarda bile kesintisiz dolaşıyorum. Bu kadar övgüden sonra kendimi apple çalışanı gibi hissettim ama genelde mutsuz umutsuz kıl bir herifimdir. Kolay kolay da beğenmem, hep şikayetçiyimdir. Ama iyi bir şeyinde hakkını veririm. Fiatı yüksek olabilir ama değdi. Benim gibi müzik ve film manyağı apple eko sistemi içindeki bir herifin hayatını değiştirmeye yetti.
    Merhaba arkadaşlar,

    Elimden gelecek şekilde sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım. Öncelikle her türlü müziği dinliyorum. Kulaklığı aldığımdan beri Ella Fitzgerald, Nirvana, Ceza, Cat Power, Massive Attack, Büyük Ev Ablukada vs acayip bir skalada denemeler yaptım. Bu esnada spora da gittim. Metroya bindim. Daha önce ilk nesil AirPods kullandım. Genellikle evde de Bang & Olufsen H8 ile müzik dinliyorum. Daha önce farklı Beats, Marshall ve Urbanears kulaklıklarım oldu. Bugün dinlediğim müzikleri Apple Music üzerinde, iPhone 11 Pro ile, hücresel veri ve yüksek kalite kullanarak stream ettim. Audiophille değilim ama iyi bir plak arşivim var.

    Şimdi. Öncelikle ANC özelliği ve transparan modu, bu boyutlardaki bir kulaklık için çok başarılı çalışıyor. Kesinlikle iyi. Konuşma sesi gibi ritmik olmayan seslerin kesilmesini beklemeyin. Ama uğultu gibi, motor gibi, klima gibi mekanik ifadeleri olan, belli bir frekansa stabil bir ses dalgası yayan sesler anında kesiliyor. İnsan sesi, dışarıda çalan müzik de azalıyor. Ama etkin tam bir sessizlik haline ulaşamıyor. Ama bu teknolojiyi kullanan her kulaklıkta bunu gözlemledim. Ters frekansını yollayabildiği her seste çok iyi. Bose kadar iyi. QC35 kullanan arkadaşlar ne demek istemediğimi anlayacaktır. Aşağı kalır bir yanı yok. Ancak ritmik olmayan sesler dışındaki sesler de silikon uçlar ve daha da kulakiçi tasarlanmış yapı sayesinde muzik çalınca izole oluyor. Çok beğendim. Beklemiyordum.

    Bana bir sürpriz de transparan modu oldu. Bunu kullanmadan bilemezsiniz. Kulağınıza ulaşan sesleri amplify ediyor bir nevi yükseltiyor diyelim. Sanki bir işitme cihazına dönüşüyor. Kulağınızdaki kulaklık değil bir dinleme cihazı oluyor. ANC nasıl ses kesiyorsa, bu modda da ses gerçeğinden fazla duyuluyor oluyor. Çok etkileyici. İşitme yardımına benziyor. İlk nesil AirPods’da da vardı. Ancak burada deneyim daha da geliştirilmiş.

    Kutu hemen hemen aynı. Boyu neredeyse enine eşit. Bu durumdan çekinmiştim. Ama korkacak bir şey yok hala pratik.

    Kulaklıkların ergonomisi gayet iyi. Ancak hem küçük hem de fazla hafif. Ben biraz ilk gün özellikle sporda, bir de henüz ödediğim bedeli de düşünerek obsesif kalmış olabilirim ama fazlasıyla yok gibi. Keşke birazcık ağır birazcık daha büyük olsaydı. Şımarıklık gibi düşünebilirsiniz, ama özellikle koşu bandında bu yokluk hissiyatı biraz beni gerdi. İlk nesil daha uzun olduğu için biraz daha rahatlatıcıydı bu konuda.

    Silikon boyut testi ilginç. Bazen iki kulağıma da farklı boyutlar önerdiği oluyor. Dinlemek lazım.

    Pil konusunda bişey diyemem lakin AirPods 2016 yılıydı sanırım, ilk çıktığında aldım. Pili bitikti. Bu ne olursa olsun çok iyi gelecek.

    Gelelim ses kalitesine. Ses kaliteli. Gerçekten dengeli bir kulaklık. Net, temiz, atmosfer hissiyatı pek çok kulakiçi kulaklığa göre oldukça derin. Çok beğendim. Ama, şu da var ki AirPods ile arasında uçurum yok. Pratik bir kulaklık olarak AirPods’u seviyordum. Bass Head değil, B&O gibi flat de değil. Her türe gidebilecek şekilde tonlanmış. AirPods + ANC + Yeni tasarım gibi düşünün. Ses kalitesinde dev bir zıplama olmayacak yani kulağınızda. Haliyle yeni, temiz ve izolasyondan dolayı sesi de daha iyi bir kulaklık. Ama kökten bir atlama, bir devrim yok.

    Çok terli spor yapıyorsanız, gürültülü uğultulu ofislerde, AVM, Spor salonu, kalabalık mekanlarda çok bulunuyorsanız,metrobüs gibi toplu taşımada çok vakit geçiriyorsanız düşünülür. Ama fiyat farkı size kalmış. Bence ne 1000 lira ne 1900 lira az değil. Eğer İstanbul’daysanız Zorlu ya da Akasya’daki Store’da denemeden karar vermeyin. AirPods Pro kendinden kablosuz şarj destekli bir kutu ile geliyor. AirPods 2 + Kablosuz Şarj kutusu fiyatından farkı hesap edin.

    Ben şu an tezim için okuma yapıyorum. ANC’yi bu şekilde kullanıyorum. Bu çok güzel bir his, hayran kaldım, B&O’nun H8’i kadar başarılı. Ama 2000 liraya, sakince okuma ve çalışma yapabileceğim 3-4 minik haftasonu kaçamağına da çıkabilirdim

    Eklemeler:

    Arkadaşlar buraya eklemeler yapacağım kullandıkça. Şu an için en sevdiğim şeylerden biri ANC sayesinde ses seviyesini oldukça düşük tutuyorum.Kulak sağlığı için bu çok faydalı. Daha önce sesi hep dışarıyı izole etmek adına açtığımı farkettim. Şu an buna gerek duymuyorum.

    Evet 2 gündür airpods pro 2 'leri test ediyorum bi tık uzun bir yazı olabilir ama bu yazıyı özellikle düz airpods kullanan ve silikonsuz kulaklıklara alışmış benim gibi düz airpods tasarımına hayran kişiler için yazıyorum tamamen kendi deneyimlerim umarım birilerinin işine yarar


    Ses kalitesinden vs önce ben iphone 5 den beri düz airpods tasarımına aşık biri olarak korkarak geçtim çünkü silikonlu kulaklık sevmiyordum .. Apple store da daha önce airpods pro 1 denemiştim ve o basınç hissi / özellikle gürültü engelleme aktifken olan o basınç hissi beni çok rahatsız etmişti ve iyi ki düz airpods kullanıyorum demiştim. Ancak korktuğum gibi olmadı airpods 2.nesilde nasıl yaptılarsa sanıyorum hava kanallarını genişlettiklerini için o basınç hissi hiç rahatsız etmeyecek düzeydeydi .. Üstelik şeffaf moda aldığında sanki kulağında kulaklık yokmuş gibi hissediyorsun ( basınç olarak) . Yani korkmadan geçebilirsiniz airpods pro 1 i bilemem ancak pro 2 ile o basınç hissinden farkedilir şekilde kurtulmuşlar


    Ayrıca kulakta durmakla ilgili söylemem gereken normal airpodslardan daha sağlam duruyor ve daha rahat çünkü düşme gevşeme derdi yok ..



    Gelelim ses kalitesi konusuna ses kalitesi olarak düz airpodstan geçtiğim için bariz bir bas farkı hissettim ve sesler kristal gibi net . Not: apple music ile test ettim . Ancak airpods pro dan geçen arkadaşlar muhtemelen çok bir fark görmeyebilirler.Airpods pro dan geçen arkadaşım ses olarak fark olmadığını söylüyor. Tabii bir kulak üstü performansı bekleyerek almayın çünkü hayal kırıklığına uğrarsınız . Yani ses vaoov bu ne denilcek bir ses değil ama kesinlikle gerçekten hmm evet ses konusunu halletmişler diyeceğiniz keyif alacağınız bir ses kaltiesine ve yüksekliğine sahip.


    Gelelim aktif gürültü engelleme özelliğine

    Öncelikle apple store da test ettiğim airpods pro 1 de ki gürültü engellemeye ben 5 dakika bile dayanamamıştım çok başımı ağrıtmıştı ve o basınç hissi kullanılabilir değildi. Airpods pro 2 ile muhtemelen yeni hava kanalları ve yeni H2 çip ile gürültü engellemeyi ''BAŞARMIŞLAR'' .. diyebilirim. Balkonda test ettiğimde geçen o arabaların sesinin yok oluşu sanki dünyada bir ben kalmışım gibi hissettirmesi tam anlamıyla mükemmel bir deneyimdi. İyi ki almışım dediğim an '' bu'' andı . Aspiratör ile test ettiğimde o güçlü sesi sadece rüzgar sesine çevirdi ve arkasına kısık sesle bir müzik açtığımda o sesi bile artık duymuyordum

    Ses kalitesi paragrafının sonunda bahsettiğim gibi ses yüksekliği gerçekten başarılı.Ve anc ile bağıntısı şöyle düz airpods kullandığım zaman çevredeki sesleri uğultuları bastırmak için kulaklığın sesini fulluyordum o bile yetmiyordu + kulağım ağrıyordu başım ağrıyordu. Yeni airpodslarda gürültü engelleme açıkken sesi %25 bile açsam gayet yeterli net ve temiz bir ses aldım ..

    Yolda 1 saat yürüyüş yaparken test ettiğimde %70 seviyelerinde kullandım ve normalde %70 ses yüksekliğinde benim müziği duymam imkansız olurdu. Sanırım kulak sağlığı için böylesi çok çok iyi oldu


    Şeffaf mod ise harika çalışıyor şeffaf moda aldığımda hem ses hem de basınç hissi olmaması nedeniyle kulağınızda kulaklık olduğunu unutuyorsunuz..Hatta karşınızda bi insanla gayet normal sohbet edebilirsiniz, karşıdan karşıya geçerken ta karşı kaldırımdaki benden 200 metre uzaktaki arabanın kapı kapatışını bile duydum. Kulaklık olmasa duymazdım , kulaklık varken şeffaf modla duydum ama sesi yüksek bir ses değildi.

    Yani sanırım çok yüksek sesleri kısıp kulağınıza verirken çok kısık sesleri de biraz açıp rahatsız etmeden kulağınıza veriyor tam anlamıyla istediğim gibi bir mod .


    Kapalı mod ise evde pc karşısında çalışırken pc fan sesi,dışardan gelen sesleri bastırmak ama anc ile gereksiz kulak yormamak , adaptif modla da her sesi gereksiz duymamak için tam ideal mod olmuş


    Pil ömrü konusunda gerçekten muazzam.Eski airpodslarım 5 senenin sonunda pil ömrü olarak yetmemeye başlamıştı aslında bu yüzden yeniliyordum.5 YILDA %50 lik bir kayıp yaşadım . Şuan 6 saat pil ömrü sunuyor .. bi 5 yıl sonra %50 kayıpla 3 saat sunsa sanırım hala benim için yeterli olacak 


    Son paragrafımda ise kullanıcı deneyimlerinden bahsetmek istiyorum

    -Öncellikle bir apple watch kullanıcısı olarak ilk nesilde apple watch ile iphone arasında geçiş yaparken bir takılma ve bir bekleme yaşıyordum airpods pro 2 ile bu kesinlikleyok


    -Apple watch şarj aletiyle şarj etmek inanılmaz bir kolaylık masaya sabitlediğim apple watch şarj aleti sürekli duruyor..Arada kutuya koyacağım ve kutu hep şarj olmuş olacak , airpodslar ise sürekli şarjda kutuda.. Sanki benim için bu kulaklıklar şarjsız gibi oldu

    (Ancak airpods 2 kutusu apple watch şarj aletiyle çok yavaş şarj oluyor. Öyle ki apple watch'u iki kere şarj etceğiniz sürede)


    -Kulaklık üzerinden ses kontrolü gerçekten tam istediğim şekilde çalışıyor.Çünkü sesi tam istediğim oranda artırıp azaltıyor ve hiç teklemiyor


    -Kutunun bir airtag gibi çalışması almak istememdeki en büyük etkenlerdi.Evin içerisinde kulaklığı kaybetmenize imkan olmadığı gibi bi kafede vs unutup gitseniz telefonunuza unuttuğunuza dair bildirim gelecektir. O bildirimi görmeseniz bile haritadan bulabilirsiniz.Böyle pahalı bir cihaz için olmazsa olmaz bir özellik


    -Mikrofon , sesli görüşmelerde gayet iyi normal airpods kullanırken arkadaşlarım sürekli ''ne'' ''efendim '' ''ne dedin '' diyordu .. Şimdi söylediklrimitekrar etmeme gerek kalmadı.Ama hala mükemmel değil. Mikrofon konusunu biraz daha iyleştirmeleirni isterdim.Muhtemelen en iyi mikrofon airpods 2.nesilde ( ağıza yakınlığı ve h1 çipi nedeniyle)



    Karşılaştığım tek sorun airpods kasanın şarjının normalden hızlı azalmasıydı ama sanırım fabrikadan çıkış şarjıyla ilgili bi problem vardı .. Kasa %30 du şarja taktım ve %11 e düştü muhtemelen kalibrasyonu bi kaç şarjda sağlanacak.Belki bu yüzden hızlı azalıyor gibi gözüktü.

    Kasanın şarjını ise U1 çipden dolayı kasayı açmadan bile sürekli iphone ekranında görüntülüyorum.Bu özellik çok hoşuma gitti ama zaman zaman göstermiyor sanırım bir yazılım güncellemesi şart

    (Aslında bir diğer sorun hey sirinin düzgün çalışmamasıydı ama bu iphone 12 pro da bile düzgün çalışmadığı için ben yıldım artık )


    Fiyat

    Fiyat konusunda tek söylemek istediğim 250 doları sonuna kadar hak ettiği ama 5.400 tl yi hak etmediği .. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

    Bir öğrenci olarak almamdaki en büyük etken 12 AY vade farksız almamdı. 12 ay vade farksız almak isteyenler için : Gürgençlerden aldım. Ve bu imkanı sundukları için firmaya teşekkür etsem azdır.Enflasyonun olduğu bir ülkede ayda 450 tl ye bu kulaklığı almak benim için kampanyalı 4 bin tl ye almaya eşdeğerdi . Çünkü yılbaşından sonra zaten maaşlar dahil her şeyin fiyatı artacağı için 3 4 ay sonra 450 tl nin bir değernin olmayacağını düşünerek sipariş verdim

    Herkesin hobileri merakları farklıdır. Ben teknoloji tutkunu biriyim. Apple ürünlerini de severek kullanıyorum. Eğer beni mutlu ettiği kadar sizi de mutlu edecekse bu ürün KESİNLİKLE satın alın derim . Ki bu forumda bunu okuyorsanız muhtemlen ilginiz , merakınız vardır bu konulara. 12 ay vade farksız taksiti kaçırmayın derim


    Güncellik konusu

    Satın almamdaki en önemli etkenlerden biri buydu. En son airpds pro 2019 yılında tanıtıldı ve 3 yıl boyunca yeni model çıkmadı. Ben ise airpodsu 2018 yılında almıştım ve nerdeyse 5 yıldır kullanıyorum. Yani bu cihazlar uzun ömürlü cihazlar. Ve 1 yıl sonra muhtemelen TR şartlarında bu ürünün fiyatı 10 bin lira olurken hem eski hem pahalı bir cihaz almış olacaksınız .Şimdi satın almanın tam zamanı.


    Güncelleme konusu

    Her ne kadar airpods pro 1 sahibi olmasam da teknolojiyi takip ettiğim kadarıyla 2019 yılından beri airpods pro lara ciddi önemli güncellemeler ve yenilikler getirdi Apple . Var olan pürüzler vs giderildi. Bu kulaklık ve H2 U1 çipleri de bence önümüzdeki 2 3 yıl boyunca önemli güncellemelere gebe olacaktır. Arkasında donanımsal desteğin yanında yazılımsal desteğin olduğunu bilmek satın almamdaki bir diğer etkendi.



    Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim , ben çok gel git yaşadım(silikonlu kulaklıklar olduğu için) forumda da böyle açıklayıcı inceleyen birini göremedim. Benim gibi kafası bu konuda karışık olanlara yol göstermesini dilerim  

    Hocam üçdür yazıyorsunda, birincisi bu ürüne bu kadar para verecek adam 50 liraya falan bakmaz gider sıfırını alır, ikincisi apple dan veya d&r vb mağazalardan 899tl ye 6 taksit olarak kk ile alabilirken, kulaklık gibi sterilliği önemli bir aksesuarı bakit parayla niye 850 ye almak istesin kimse. Zaten apple da ekstra havale indirimi var %4 mü ne, dediginiz paraya sıfır alabiliyorsunuz
    Örnek versene. Hangi kulaklıklarmış onlar.

    Şunu da bil ki bu kulaklığı şekil için değil, şu sebeplerden dolayı alanlar da var:

    - Apple ekosistemini komple kullandığı için (iphone, ipad, macbook, apple tv) hemen uyum sağlamasını isteyen insanlar
    - Çok kaliteli bluetooth bir kulaklığın fiyatının 500 TL ve üzeri olduğunu bilenler
    - Önceden earpods kullanmış ve onun ne kadar başarılı bir kulaklık olduğunu bilerek bu airpods'ların da o derece kaliteli olduğunu düşünenler
  • Kendi yorumunu söyleyeyim. Ben almam. Kablosuz olması bir anlam ifade etmiyor ki. Telefonun şarjı bitti bir de Airpodun şarjın kollamak gerekecek.



    Ben almam ama alan varsa tecrübesini paylaşsın.



    Yukarı!
  • Ses kalitesini bilemem umutlu olmakla birlikte. Fakat fiyatının çok çok abartıldığını düşünüyorum. Orta - ileri seviyede (ses kalitesi olarak) hemen her markada fiyat zaten bu civarda seyrediyor. iPhone ile tam uyumlu olduğunu ve çeşitli işlemleri de yapabildiğini varsayarsak çok da vasat ve pahalı bir ürün olduğunu söyleyemeyiz.
  • Yukarı 📌⬆️
  • Arkadaşlar oldum olası kulaklık kablosu beni rahatsız etmiştir.. Bugün Zorlu Apple Store'da bizzat denedim ürünü ve çok beğendim.. Ancak ürünün stoklarında olmadığını söylediler.. Akşam eve geldim ve dayanamayıp sipariş verdim.. Şimdi beklemedeyim Lydia 15 gün bekleme süresi verdi.. Apple Store 6 hafta yazıyordu.. Lydia'dan geçtim siparişi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skas

    Arkadaşlar oldum olası kulaklık kablosu beni rahatsız etmiştir.. Bugün Zorlu Apple Store'da bizzat denedim ürünü ve çok beğendim.. Ancak ürünün stoklarında olmadığını söylediler.. Akşam eve geldim ve dayanamayıp sipariş verdim.. Şimdi beklemedeyim Lydia 15 gün bekleme süresi verdi.. Apple Store 6 hafta yazıyordu.. Lydia'dan geçtim siparişi..

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • İlk alanlardan biriyim; oldukça memnunum.

    Ses kalitesi daha önce kullandığım Plantronics Backbeat Go2'den kesinlikle daha iyi...

    Kulak yapısı ile alakalı ama düşme, yalıtım vb. gibi konularda da sıkıntı yaşamadım.

    iCloud hesabına giriş yapmış Mac, iPad ve Watch arasında geçiş kesinlikle çok zahmetsiz ve hızlı.

    Rahatlıkla tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanriseven

    İlk alanlardan biriyim; oldukça memnunum.

    Ses kalitesi daha önce kullandığım Plantronics Backbeat Go2'den kesinlikle daha iyi...

    Kulak yapısı ile alakalı ama düşme, yalıtım vb. gibi konularda da sıkıntı yaşamadım.

    iCloud hesabına giriş yapmış Mac, iPad ve Watch arasında geçiş kesinlikle çok zahmetsiz ve hızlı.

    Rahatlıkla tavsiye ederim.

    Hocam birşeyi merak ediyorum.. PC'de kullanımda sıkıntı yaşar mıyım ? Denediniz mi hiç ?
  • Yukarı 📌⬆️
  • ona verceginiz parayla beatsın veya sennheiserin kaliteli bi kulaklıgını alabılırsınız
  • almayı düşünüyorum ama daha emin değilim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skas


    quote:

    Orijinalden alıntı: tanriseven

    İlk alanlardan biriyim; oldukça memnunum.

    Ses kalitesi daha önce kullandığım Plantronics Backbeat Go2'den kesinlikle daha iyi...

    Kulak yapısı ile alakalı ama düşme, yalıtım vb. gibi konularda da sıkıntı yaşamadım.

    iCloud hesabına giriş yapmış Mac, iPad ve Watch arasında geçiş kesinlikle çok zahmetsiz ve hızlı.

    Rahatlıkla tavsiye ederim.

    Hocam birşeyi merak ediyorum.. PC'de kullanımda sıkıntı yaşar mıyım ? Denediniz mi hiç ?

    Mac üzerinde sorunsuz. PC konusunu bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drjacob

    almayı düşünüyorum ama daha emin değilim

    Fiyatlara önümüzdeki hafta itibariyle zam geleceği düşünülüyor dolar kuru sebebiyle diye haberler var, bence alma/almama fikriniz icin zam gelmeden karar vermelisiniz zamlar öncesi.

    Bir arkadasım gayet memnun olduğunu söyledi, ona güvenerek 10 Ocak itibariyle sipariş verdim, bekliyorum.
  • Buna da zam geldi. 899 TL şu an.
  • dün almayı düşünüyordum keşke alsaydım zam yemiş :(
  • şovmenler için bulunmaz silkeleme aparatı

    amacı müzik dinlemek yerine şekil yapmak olanların kullanacağı cihaz

    şuna vereceğiniz inanılmaz anlamsız para yerine aynı fiyatlarda mükemmele yakın kalitede kulaklıklar alabilirsiniz
  • Almayı düşünüyordum ama harbi aşırı pahalı oldu şu an. 780 lirayı anca gözüme yedirmiştim ama 900 lira nedir ya. Yok sağol Apple, EarPods'un yetiyor.
  • ben daha 780 i yedirememiştim gözüme 900 olmuş artık uzun süre beklerim gibi :D
  • defected kullanıcısına yanıt
    Örnek versene. Hangi kulaklıklarmış onlar.

    Şunu da bil ki bu kulaklığı şekil için değil, şu sebeplerden dolayı alanlar da var:

    - Apple ekosistemini komple kullandığı için (iphone, ipad, macbook, apple tv) hemen uyum sağlamasını isteyen insanlar
    - Çok kaliteli bluetooth bir kulaklığın fiyatının 500 TL ve üzeri olduğunu bilenler
    - Önceden earpods kullanmış ve onun ne kadar başarılı bir kulaklık olduğunu bilerek bu airpods'ların da o derece kaliteli olduğunu düşünenler
  • Earpods ile Airpods arasında ses farkı olmadığı düşünülürse kablolu kulaklık kullanmak sizi çok rahatsız etmiyorsa gereksiz. Çünkü bugün fahiş fiyattan alacağınız bu ürünü eminim 2 yıl sonra çok daha gelişmiş ve daha uygun bir fiyata alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.