Şimdi Ara

Apple, 14 inç iPad Pro'nun fişini çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Bildiğiniz gibi Apple, OLED ekranlı iPad Pro ailesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu noktada son sızıntılar, şirketin 14.1 inç iPad Pro ile ekran boyutlarında önemli bir yükseltme yapacağı yönündeydi. Bugün ise söz konusu model hakkında önemli bir gelişme paylaşıldı. 14.1 inç iPad Pro rafa kaldırmış olabilir. 



    14 inç iPad Pro planları rafa kaldırıldı



    Bilmeyenler için Apple'ın ürün portföyünde yer alan büyük tableti şu an için 12,9 iPad Pro. Ancak bir süredir şirketin 14 inçlik bir model üzerinde çalıştığına dair söylentiler mevcuttu. Bugün ise ünlü Apple analisti Mark Gurman, şirketin planlarında böyle bir ürünün bulunmadığını bildirdi. Öyle ki Gurman, 2023 yılı için 14 inç iPad Pro'nun gerçekten planlandığını ancak kısa süre içerisinde iptal edildiğini belirtti. 



    Ekran boyutları 13 inç olacak



    Bunun nedeni ise basit. OLED ekranların daha yüksek bir maliyete neden olması. Bunun yerine, OLED ekranlı ilk iPad Pro modellerinin 13 inç boyutlarında olması ve 2024'ün ilk yarısında satışa sunulması bekleniyor.



    Ayrıca Bkz.Apple Watch'un Çarpışma Algılama özelliği bir kez daha hayat kurtardı



    Ayrıca Apple'ın 2023'ün sonlarında piyasaya sürülebilecek 16 inçlik bir iPad geliştirdiğine dair söylentiler de vardı. Ancak bu planlar da rafa kaldırılmış gibi görünüyor. Çelişkili söylentilere rağmen Apple'ın gelecekte daha büyük bir iPad çıkarması hala mümkün. Niketim Cuppertino devi, 2018'den beri mevcut olan en büyük iPad'ler 11 inç ve 12,9 inç iPad Pro üzerinde büyük bir değişikliğe adım atmadı. 




    Kaynak:https://www.bloomberg.com/news/newsletters/2023-08-27/ipad-pro-2024-magic-keyboard-redesigned-tablet-m3-september-12-event-details-lltgk6fv







  • Boyut 2.5cm düşücek ama Fiyat yine ayni olucak mantikli:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

    Burada hiç çıkmamış bir üründen ve spekülasyondan söz ediliyor. 14 inçlik iPad Pro zaten çıkmamıştı. Ayrıca teknolojide mintatürleştikçe değer yükselir. Aynı özellikteki ürün küçüldükçe ve aynı çözünürlükteki ekran daha küçük boyutta üretildikçe değer artar, yani söylediğiniz senaryo yaşanmış olsaydı satış fiyatının aynı kalması iyi bir şey olurdu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar hiç üretilmemiş bir ürünün nasıl fişi çekiliyor merak ettim doğrusu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.