Şimdi Ara

App store'da olupta installous'ta olmayan programları jailbreakli alette bir şekilde çalıştır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • App store'da olupta installous'ta olmayan programları jailbreakli alette bir şekilde çalıştır mı? Tam sürüm olarak istiyorum ama. bi yolu yöntemi var mıdır kendim yapsam?



  • Google'a gir. Mesela Angry Birds mü istiyorsun?


    Angry Birds. ipa yaz. Daha sonra onu indir iki kere tıkla iTunes kütüphaneye eklesin sonra eszamanla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek istedigimi tam anlatamadim sanirim. Mesela bi program var ama installousta yok. Ben app storeden bu programi indirebiliyorum ama lite ya da demo versiyonunu diyelim. Bunu bi sekilde kirip full versiyon yapma ihtimalimiz var mi? Yani hack olayi ne kadar kolay ya da zor jailbreakli bi alette.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pred4toR

    Demek istedigimi tam anlatamadim sanirim. Mesela bi program var ama installousta yok. Ben app storeden bu programi indirebiliyorum ama lite ya da demo versiyonunu diyelim. Bunu bi sekilde kirip full versiyon yapma ihtimalimiz var mi? Yani hack olayi ne kadar kolay ya da zor jailbreakli bi alette.

    Öyle şey olur mu?
    Pp25 diye bir program var ona bakın birde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pp25 ile kod girme falan yok çünkü kendi serverından indiriyor. Appstore'dan bile indirmekten daha kolay. Tabi program çince olduğu için alışmak gerekiyor ama sorun değil. Senin sorunun cevabı da bu değil ama installous'a göre daha çok program var pp25'te.
  • Merhaba,

    Forumlarımızda illegal amaçlı kullanılan uygulamalar ve türevleri ile ilgili konu açmak, paylaşımlarda bulunmak yasaktır. Bu kuralın ihlali söz konusu olduğunda konu sahibi veya mesaj sahibi uyarı/ceza alabilir ve konusu silinebilir/kilitlenebilir, bilginize.

    Forum anlaşması madde 2:

    http://resim.donanimhaber.com/m_34494164/tm.htm

    2) Forumlarımızda, aşağılayıcı, alaycı, başkalarını küçümseyen, adminlere veya kullanıcılara saygısızlık içeren, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, huzursuzluk çıkartmaya yönelik, başka kullanıcıların kimliğini açıklayıcı, kopya yazılım, warez, crack, nocd, şifre kırma, hack ve hile kullanımıyla ilgili, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara, ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırı, din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri ayrımcılıkları destekleyen konular açmak ve içerikler göndermek, linkler vermek ve tartışmaları amacının dışına ve diğer kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara taşımak yasaktır. Yukarıdaki hususların dikkate alınmaması durumunda, kullanıcı derhal ve süresiz olarak siteden uzaklaştırılır ve lüzumu halinde servis sağlayıcısı da haberdar edilir. Her mesajın IP adresi ve giriş tarihi gerektiğinde yetkili makamlara verilmek üzere kaydedilmektedir. Kullanıcılar, bu forumun moderatörlerinin, adminlerinin veya webmasterının, kendi iradeleri doğrultusunda herhangi bir başlığı silme, taşıma, kilitleme yetkisi olduğunu kabul etmektedirler. Kullanıcılar, girdikleri her bilginin veritabanında saklanacağını kabul etmektedirler. Her ne kadar bu bilgiler, 3. şahıslara verilmeyecek olsalar da, herhangi bir 'hack' olayı sonucunda bu bilgilerin 3. şahısların eline geçmesi halinde, webmaster, moderatör ya da adminler sorumlu tutulamazlar.

    Bu hususu sizin ve tüm kullanıcıların dikkate alacağını umuyorum.

    İyi forumlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.