Şimdi Ara

Apex Legends [ANA KONU] | Steam'e geldi (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.865
Cevap
29
Favori
83.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DDempseyRoll D kullanıcısına yanıt

    Ben de izledim videosunu, bi yorumun altında savunması da bayağı iyiydi; bu hile benim bedava ulaşabileceğim kadar kolay, ea düzeltsin sorunu gibi bir şey söylemiş. Gerçekten güzel kafalar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır yani açıkça hile yaptığını görmeyip "ooo kardeşim, çok iyi oynuyorsun, helal" dememizi bekliyordu herhalde. Bir de lafımı yutturacakmış bana. :) Bence kendisi yaşı küçük olduğu için ne yaptığının farkında olmayan birisi ya da gerçekten psikolojik desteğe ihtiyacı olan birisi. Başka açıklama bulamıyorum. Neyse, umarım hak ettiğini alır.

  • şu oyunu recoil macro ve aim hack olmadan oynayan oldugunu sanmıyorum

  • apex oynarken bilgisayar kapanıp tekrar açılıyor bir süre sonra kendi kendine. başka bir oyunu saaatlerce oynadım bir sıkıntı yok. var mı böyle bir durum yaşayan?

  • arkadaş yeter artık konsoldan pc'ye geçtiğim güne lanet olsun her yer hile dolu
  • saintroyo kullanıcısına yanıt

    Kuzenle oynuyoruz ben origin üzerinden oynuyorum o steam üzerinden oyuna giriyoruz firing range sorun yok oyun menüsü sıkıntı yok maça başlıyoruz ya başında ya biraz sonra kuzen gidiyor. Diğer oyunlarda sıkıntı yok, pc saatlerce açık kalıyor sıkıntı yok Apex'e giriyoruz maç başlıyor hooop gitti. Bu sorun da bir kaç gün önce başladı sezon başından beri origin steam karşılıklı oynuyorduk şimdi 10 dk sürmüyor neredeyse.

  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt

    evet, 3-4 gündür var sıkıntı bende.


    delirmemek elde değil.


    bir de şunu sorayım steame geldikten sonra originden hiç oynamadım. şimdi originden devam edebilir miyim? nasıl olacak?

  • saintroyo kullanıcısına yanıt

    Ben originden oynuyorum bende bir sıkıntı olmadı genel server sorunları dışında.

  • saintroyo kullanıcısına yanıt

    Son durum, Kuzen sıfırdan origin üzerinden oyunu kurdu ilerlemesi aynen devam etti hiç bir hata ile karşılaşmadan 1 saatten fazla oyunu oynayabildik.

  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt

    ben originden de oynasam yine aynı sorunu yaşıyorum. bakalım sıkıntıyı bulabilirsem iyi olacak.

  • 2 gündür oyunda mouse takılmalar yaşıyor. Hareket ederken bazen böyle takılıyor hareket etmekte zorlanıyor. Hiçbir şey yoktu ne oldu anlamadım. Başka mouse taktım aynı problem devam ediyor. Anlamadım ben bu durumu. Başka yaşayan var mı aranızda?

  • aydinsukru kullanıcısına yanıt

    Normal değil bu evet. En son 2-3 gün önce girdim, Adam Mastiff ile bizim takıma harcadığı Mermi sayısı en fazla 5, her zaman olduğu gibi Fight’da bir takımı aldık, sanisyesinde bizi arkaladılar adam bizim takıma üçümüze de Mastiff ile tek attı oyun bitti!!!

    Yani şerefsizin takım ile girmesine gerek yok arkadaşlarını Rank’ta anca Boost’lar, bazen denk geliyor zaten adamın rank yüksek karşımda odun gibi Boot gibi duruyor. Maç sonu 14-15 kill belki daha fazla 4000-4500 damage ile oyun bitiyodur, arkadaşları da öyle izliyordur, tek başına ordu zaten yetiyo.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon gaming Apex için kaç ayda bir içerik paylaşıyor?

  • solo dive ölünce alt f4 fightın ortasında stealth escape wraith oynayanlar hiç mi şaşmaz

  • aydinsukru kullanıcısına yanıt

    Bir de iki takım savaşırken Q+ulti ile aralarına dalan Octane. Favorilerimden.

  • Arkadaşlar bu heirloomları nasıl cıkarırız? Normal pack alarak mı? Bir de battlepass ne kadar mantıklı şuan? Ben oyunda yeniyim ve octane heirloomunu cok beğendim ama pek bir bilgim yok. Heirloomlar hakkında güzel bir özet geçecek arkadaşımız var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whoracle1905

    Arkadaşlar bu heirloomları nasıl cıkarırız? Normal pack alarak mı? Bir de battlepass ne kadar mantıklı şuan? Ben oyunda yeniyim ve octane heirloomunu cok beğendim ama pek bir bilgim yok. Heirloomlar hakkında güzel bir özet geçecek arkadaşımız var mı?

    Heirloom çıkma şansı çok çok düşük. Oran olarak açıklamadılar hiç. O yüzden tam olarak bilmiyoruz.

    500 kutuda 1 heirloom garantisi var. Onun dışında tamamen şans.

    Ha karaktere ilk geldiğinde 168 euro gibi bir fahiş fiyata satıyorlar. İsteyen event süresince parayı basıp alabiliyor.

    Onun dışında tamamen şans. Ayrıca görünüm dışında bir olayları yok. (fazla hasar gibi)


    Battlepass size kalmış. Ben zamanında ücretsiz olarak aldığım için, verdiği coinler ile son bp'ye kadar satın almıştım hep.

    O gözle cevap verecek olursam 1000 coinin hakkını verdiğini söyleyebilirim. Kendini amorti ettiği için diğer sezonlarda da para vermeden aynı coinlerle devam edebilmek güzel bir şey.





  • Bu oyundaki iletişimsizlik en büyük problem bana göre evet ben de hileye denk geldim.Yani oyunda rushlamamız lazım ben gidiyorum seslide söylüyorum takım arkadaşlarım benimle gelmiyor ve ölüyorum.Ben bugün oyunu sildim.Cs rus kitlesi daha kaliteli.Eskiden hem trollük yaparlardı hem berbat oynarlardı.Bugün bir maça girdim full rus takım 16-1 bitirdik maçı.

  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.