Şimdi Ara

APB RELOADED OYNANIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR APB RELOADED OYNAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ DA SİZCE OYNANIRMI VE OYUNDA ÇOK OYUNCU VARMI KALABALIKMI FALAN OYUN HAKKINDA ÇOK KÜÇÜK BİLGİLENDİRME YAPARMISINIZ



  • Selam kardeşim oyun da yaş sınırı var yorumlar genel de karışık olduğunu soylüyorlar.
    Oynaması Ücretsiz (DLC Ücretli)
    Aksiyon, Açık Dünya, Shooter Tanımlı Oyun
    steam : hko34 Çıkış Tarihi: 7 Ara 2011

    2009’un Haziran ayında All Points Bulletin ismi ile piyasaya sürülen bu oyun, Eylül 2010’da Realtime Worlds‘un oyunu kapatma kararı ile oyun dünyasına veda etmişti. Ve hemen sonra, Kasım 2010’da K2 Network oyunu 1.500.000 Sterlin karşılığında satın alıp MMO olarak oyun dünyasına kazandırmıştı. Grand Theft Auto‘nun MMO versiyonu olarak tanımlayabileceğimiz APB: Reloaded, kısa bir zaman zarfında büyük bir hayran kitlesi kazandı ve oyuncular criminals-enforcers taraflarından birini seçip, oyunun hüküm sürdüğü San Paro sokaklarında suçlulara (criminals) veya kanun adamlarına (enforcers) karşı savaşmaya başladılar.
    Grand Theft Auto’da olduğu gibi şehir bölgelere ayrılmış durumda. Aynı zamanda savaşılması mümkün olmayan Social District bölgesinde oyuncular, kıyafet ve araba gibi şeyleri satın alabilecekler. Waterfront ve Financial District bölgeleri ise savaşmaya müsait alanlar. Alışık olduğumuz MMO oyunları tarzında bir sınıf sistemi bulunmayan APB: Reloaded‘de oyuncular, ellerindeki ekipmanlar ve kendi yetenekleri ile savaşıyorlar. Oyuna yenilik açısından bakacak olursak, başlangıçta verilen arabanın daha önceki oyuna göre daha gelişmiş halini şimdiki oyunun başında görmekteyiz. Sürüş dinamiklerinde ise ciddi bir artış gözlemlemekle birlikte, üst düzey oynanılabilirliği ile de dikkat çekiyor APB.
    Aynı zamanda oyunda MMO türüne bağlı olarak görev sistemi de mevcut. Kanun adamı yada suçlu olmaya göre değişen bu görev sisteminde bir taraf belli bir bölgeyi korumaya çalışırken, diğer taraf o bölgeyi ele geçirmeye çalışıyor. Kanun adamları sivilleri ezince, araba çalınca veya etrafı patlatınca saygınlığı azalırken, suçlular bunların hepsini yapabiliyor.
    APB: Reloaded bu oyun sistemi ile Tüm GTA oynayıcıların dikkatini çekti. GTA bir MMO olsaydı, adı kesinlikle APB olurdu. Çeşitli silahları, arabası ve kalabalık şehri ile APB:Reloaded çok başarılı bir oyun. Denemenizi mutlaka öneririm.
    (Lynx)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monster89 -- 15 Temmuz 2016; 10:17:54 >




  • Öncelikle çok teşekkür ederim ben cevap gelene kadar oyunu indirip girdim fakat oyunu oynadıktan kısa bir süre sonra (5dk) oyun donuyor kalıyor minimum ayarlarda denedim yine aynı sonuç bilgisayarımda 4 gb ram 2gb ekran kartı var bundan mı kaynaklanıyo acaba sistem yetersiz mi kalıyor.Bunu halledemezsem buna benzer bir oyun oynamak isterim tabi varsa.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.