Şimdi Ara

AOC oynanabilcek laptop?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Varmidir? ama ole grafik ayarlari en dusukde filan olmiycak. Oyunu yuksek ayarlarla oynatabilcek, kastirmicak laptop onerebilirmisiniz? Monster ismini goruorm heryerde ama hakkinda fazla bir bildim yok.



  • Marka model o kadar onemli değil.Önemli olan hangi ekran kartını kullandığı.Yanlış hatırlamıyorsam su anda piyasadaki en iyi ekran kartlı model 9800gts.Bu ekran kartını kullanan butun notebooklara bakabilirsin...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: t3

    Marka model o kadar onemli değil.Önemli olan hangi ekran kartını kullandığı.Yanlış hatırlamıyorsam su anda piyasadaki en iyi ekran kartlı model 9800gts.Bu ekran kartını kullanan butun notebooklara bakabilirsin...


    Haklısın. 1. öncelik ekran kartı. Onboard olmamasına dikkat et. 9800gts nasıl bilmiyorum ama tercihin ATI olursa, HD3650 modeli fln vardı galiba. Onlar büyük ihtimalle kaldırır ve özellikle RAMinin 4GB olmasına dikkat et.
  • grafikleri full detayda kaldıracak birşey arıyorsak?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MeanMachine

    grafikleri full detayda kaldıracak birşey arıyorsak?


    Masaüstü bilgisayar bakın o zmn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suyheuti -- 6 Mayıs 2009; 1:47:37 >
  • böyle özelliklere sahip bir laptop?

    Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi
    Intel® Core™2 Duo P8600 ( 2.4 Ghz/25W )
    2 GB DDR2 128Bit nVIDIA® GF9650M GT
    15.4" WXGA (1280 x 800)Parlak Ekran
    4 GB DDR2 800Mhz KINGSTON®
    320 GB 7200 RPM 16 MB SEAGATE®
  • Medium ayarlarda rahat oynarsin ama son ayarlarda rahat oynamak istiyorsan 2000-3000 ytl gozden cikarman lzm. Monsternotebooks sitesine goz atabilirsin. Oyunlarda verim almak istiyorsan 25 bit veri yolu olan ekran akrti tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar 7600 gt li bir laptopta problem olmaz degil mi oynamak? Full detayda gözüm yok ama mediumda falan oynamak istiyorum.
  • SAMSUNG R560 veya bir alt modeli işinii görür
  • quote:

    Orjinalden alıntı: joujoi

    SAMSUNG R560 veya bir alt modeli işinii görür


    peki bu modelde vista yüklü olması performansta düşüklük yaratır mı?
  • kesinlikle hayır hatta daha ii performas alırsın grafik olarak x10 da oyun ayrı zevkli.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: joujoi

    kesinlikle hayır hatta daha ii performas alırsın grafik olarak x10 da oyun ayrı zevkli.


    iyimiş yav. 2. el satan var mıdır acaba? :D Çok pahalı fiyatı =)
  • http://arama.gittigidiyor.com/?aramakategori=&aramakelime=+SAMSUNG+R560&submitit.x=18&submitit.y=10&submitit=ARAMA&search_type=detail buradan alabilirsin. tabi fiyatı cazip gelirse sana. şunuda unutma dahili ekran kartlarıyla oyun oynayamazsın harici ekran kartlı bir pc işini görür senin yapman gereken hariciekran kartlı 4gb ram li bir taşınabilir pc bakmak. bu markayı alırsan 3 yılla yakın bir süreoyunları etkili şekilde oynarsın sonra değişmen gerekir.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: joujoi

    http://arama.gittigidiyor.com/?aramakategori=&aramakelime=+SAMSUNG+R560&submitit.x=18&submitit.y=10&submitit=ARAMA&search_type=detail buradan alabilirsin. tabi fiyatı cazip gelirse sana. şunuda unutma dahili ekran kartlarıyla oyun oynayamazsın harici ekran kartlı bir pc işini görür senin yapman gereken hariciekran kartlı 4gb ram li bir taşınabilir pc bakmak. bu markayı alırsan 3 yılla yakın bir süreoyunları etkili şekilde oynarsın sonra değişmen gerekir.



    yok abi cok pahalı ya en iyisi masaüstü bilgisayar almak. Şimdi benim üniversite durumu var, bilgisayarı rahat goturup getirebilmek icin dizüstü istiyordum ama fiyatları öyle birşeyki bu para bende olsa hem istanbula hem adanaya 2 tane fıstık gibi 2. el masaüstü alırım :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apply_Poison -- 19 Haziran 2009; 14:59:47 >




  • Zaten ilk başta bu veya bir alt modelidemiştim r510 hakkında tam bilgim yok ama özelliklerine bakınca aoc de başarılı olur diyorum. birde bu forumda bazı arkadaşlar acıklamalar yapmışlar onları oku kararını ver oyun oynayacak taşınabilir pc o kadar basit bişi değildir.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.