Şimdi Ara

[AOC] AGE OF CONAN -OPEN BETA- PICTURES (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
9.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada Elinde BuddyKey'i olan var mı? (: Rica Etsem ? :D Mümkünse ?
  • Kutulu olarak kimsede yokki...Early Access bağlanıyor millet şu an...
  • hmm Tüh ozaman :( EU'nun çıkmasını bekliyecez Desene (:
  • 3 gun var ne kaldı.Eline gecmesi boxların 2-3 gunu bulur yollanmaya baslamıstır ama turkiyeye getiren yerlerden gec geliyor e 23-24 undede buradaki magazalarda satılır ama acele etmek lazım.Ama sen budy key istiyorsun bence daha yakınında oynayan birilerinden iste boyle yerlerde pek vermezler daha yakınına vermek varken
  • hunter paticik te nick ne?
  • aynı 2004 mu 2005 temi ne uye oldum ama orada pek yazısmıyorum ama cok bilgi alıyorum zaten sık sık kapanıyor ama cok saglam adamlar var seni goruyorum bende oradaAltımdaki balondan tanırsın 50msj lazım o balonu patlatmak icn yoksa tanınmıyorsun orada(şaka)
  • ben balonu patlattim
  • Zorlamadım ben okadar orayı ya
  • Arkadaşlar WoW'daki gibi lvl kasarken solo takılabiliyor muyuz?Yoksa EQ daki gibi party ile mi görev yapmamız gerekiyor?
  • Ayrıca,yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum;

    Zotac 8800GT AMP GDDR3 512MB 256BIT EKRAN KARTI
    Asus M3A AMD 770-SB600 DDR2 1066 PCI-E 2.0 HT 3.0 ANAKART
    Athlon 64 X2 Dual-Core 4800+ 65nm 65W AM2 2.5 GHz CPU
    Western Digital160GB 8MB SATA2 7200RPM HARDDİSK
    Twinmos DDR2 800 4096MB Dual Channel Kit (2x2048MB)

    Nasıl performans verir sizce?
  • İyidir ama bence intele don e8400 filan al oc potansiyeli yuksek f/p oranı cok iyi suan hdd yide seagate 250gb al bunu sistem onerileri bolumunde arastırırsan bi cok kisinin bunları onerdigini/topladıgını gorebilirsin.Birde ilk 20 yi zaten solo oynuyorsun cogunlukla sonra sanırım 33 civarı bi instance filan var bazı questleride party le yapman gerekicektir tabi ama sorun olmaz cunku yeni bir oyun baya kisi yeni baslamıs olucak ve party kurmakta zorlancagını sanmıyorum.EQ yu nezaman oynadın bilmiyorum ama gercekten 2 senedir dusuk lvllerde grup bulmak zor oturmus guildlerin altları rahat okadar tabi serverında payı var bunda...
  • Bugün önsiparişi geçtim bakalım hayırlısı.Simdi sıra pc de simdilik ram ekran kartı almayı düşünüyorum ama ekran kartında karar veremdim.Uygun yollu bir 8600gt almayı düşünüyorum 110 lira çivarı öneredilirmisiniz..

    Funcomdan bir email geldi.Bir key yolladılar.Full oyun accsinde keyi aktif ettiğimde item vereceklermiş bakalım başka kimseye geldimi bu mail?


    ARTIK KÖTÜ YORUM YAZIP SAÇMA SAPAN TARTIŞMALAR AÇMAYALIM YORUMUNU YAPAN YORUMUNU YAPSIN CEVAP VERMEYELİM LÜRFEN DAHA FAZLA KİRLENMESİNKİ AOC DH DE BÜYÜSÜN GELİŞSİN

    hunterx arkadaşım boşver kimsenin düşüncesi bizi ilgilendirmez kimsede oynamak zorunda değil buraya yorum yapmak zorundada değil eğer kendini öyle hissediyor ve halk kahramanı olmak için çabalıyorsa kendini ıspatlamaya çalışmasıdır bu ki boşver kalsın öyle adamlar bu oyunu oynamasın ama ben görüyorum gelecek 4 ay içinde neler olacağı belli laf edenlerin burda sorular soracağı aşikar :D hep öyle olmadımı sanki


    iyi forumlar...




  • Yok buradaki arkadaslar kedi uzanamadıgı cigere hesabı yorumlar yapıyolar bi resimden yola cıkarak kotuluyolar filan hakketigi sekilde tabi cevabını vericem iyi yanlarını anlatıyorum getirdigi yenilikleri tabi yanında yazıyorumda kotu yanlarını sonucta betadaydı ve durmadan gelistiriyolar hergun patch koyuyolar filan adamlar bosta durmuyor bi resimden kotulenipte okadar getirdigi yenilik hice sayılmaz.Kimse zaten o adamların msjına bakıp yada sadece buradan gorduguyle oyuna baslamaz.Arastırmasını yapar kendine uygun sekilde ayarlamaları yapıp baslar yenilik isteyen wowdan sıkılan okadar cok kisi varki suanki en iyi alternatif bu freelerin baglayıcılıgı olmadıgından oyle kafadan kotulenecek bir oyun degil yani.Neyse...

    8600 yeterli olabilir tabi yanına en az bi 2 gb ram yap iyi olur orta ayarlarda 35-45 fps oynarsın sanıyorum buda yeterli zaten cok kalabalık yerlerde nasıl sorun olur bilmiyorum ama oyun stabil hale getirmeye calısıyolar bir motor sayesinde orta sistemlerde bile baya rahat calısıcakmıs.100milyona rahatlıkla bulursun islemcin yeterliyse bence direk 9600 e yonel...




  • @POLEMARCH
    bnde 8600 kullanıyorum
    medium da rahat oynayabilirsin ama bnce alma daha iyi bişiler bakabilirsin
  • İşlemci 3800+ amd dual core suan param yok.Yaz sonuna yeni pc alcam sanırım bu yeterli simdilik yani umarım
  • Hmm tabi idare eder ozamanaAyrıyetten mail geldi CE alanlara verilen Drunken cap(barlarda bedava icki veriyor tıkladıgınızda^^) itemi hediye olarak verildi bazı kisilere bende bu sanslı kisilerdenim CE almıs olanlar kızıcaktır bu duruma ama yinede sadece cap icn almadıkları icn pek sorun olucagını sanmıyorum...
  • Orjinalden alıntı: MORFEUS


    Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

    zodd üstad bak şimdi bende merak ettim bu oyundan daha güzel grafikleri olan oyunları.Söylede onlara takılalım beklemeyelim buralarda.Tutupta bana eu dışında bir oyun göstermeyeceğinden eminim,lakin eu dışındaki oyunları oynayamayacak olduğum için crysisi kadar grafiği olsun neyime yarar.
    Saygılar.

    Lineage2 resimler anladigim kadariyla hemen hemen ayni tabi dahada grafikler acilirsa daha iyi olcaktir
    Tabi bu yeni yapilan oyun oldugu icin Elbet oyun motoru daha iyi olcaktir grafikler
    Lineage3 cikinda buyuk fark atacagida kesin
    Bu arada yapay zeka olayina gelince
    Lineage de mob'lairn hpsi azaldimi evet sendne kaciyor
    Rb keserken Raid boss Healera daliyor Bunlar yapay zeka
    Varmi baska soru



    Yahu bişey yazıyorsunuz bari azcık sayfaları okuyunda yazın.Şunu okudunmu sen:










    Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

    Bar Kavgaları

    Hey neye bakiyorsun sen öyle? Alayina Ceryan Gibisinden !

    Age of Conan dünyasinda diger mmo larda olmayan, tamamen kendine özgü bir PvP event geliyor.

    Bar kavgalari! İçkinin dozunu fazla kaçiran oyunculara açik olacak bu event sayesinde tavernalarda kavga çikarabilecek ve kozlarinizi paylasabileceksiniz.

    Bar kavgalarinda belirleyici olan etkenler classlar yada skillerden ziyade, ne kadar çok içtiginiz ve silahlariniz ( masa, sise, bardak, tabure gibi ) olacak. Burada amaç sonuna kadar içip yaninizda oturan şahsın kafasına elinize geçen herhangi birşeyi geçirmek, yada ortaligi birbirine katmaktan baska birşey degil.

    Fakat bar kavgaları ciddi PvP karşılasmalarından ziyade, sadece ve sadece eğlenceye yönelik bir eventtir



    Bildiginiz gibi AoC'de Collasion yani Carpisma efekti var, yani biri onumuzde duruyorsa onun icinden gecip gidemiyoruz .. ya etrafindan dolasacaksiniz, ya da ezip uzerinden gececeksiniz. (ezebilirseniz tabi)




    Age of Conan da özel ve alabildiğine geniş araziler yer alıyor. Arazilerin bazıları da
    hammadde toplama ve inşaat alanı olarak kullanılıyor.
    Bu araziler içlerine 5-8 köy kurulacak kadar büyük alanları kapsıyor. Guildler bu arazilere yerleşip duvar inşaa edebilir, kuleler dikebilir, kaleler yapabilir ve üretim merkezleri (silah yada zırh yapmak için) faaliyete geçirebilirler.



    Olayin AoC'deki ismi Parrot View, omzunuzun uzerinde bir kamera varmis gibi bakiyorsunuz dunyaya .. bu kamera acisindan nisan aliyor .. Gez - Goz - Arpacik - Ahanda Bu Da Iki Kasinin Arasi diyip yapistiriyorsunuz oku/buyuyu




    Okçuluk:

    Okçuluk konusunda uzmanlaşmış classlar arkadan ok atarak yardım edebilirler,
    duvarların üzerinde defansif formasyonlara girerek, formasyon bonus alabilirler.

    Okçular herzaman cephaneye ihtiyaç duyacaklar, fakat bunun bir sıkıntı yaratmayacağı söyleniyor. Bir nevi interface yardımı ile hedef alacaklar ve bir çeşit zoom opsiyonuda yer alacak. Hedefe nasıl odaklanacağınızda önemli bir etken olacak. Kısacası hedef almak için okun ucuna bakıp, bir takım tahmiler yürütmeniz gerekmeyecek.

    Okçuluğun öğrenmesi kolay, fakat ustalaşması zor olması düşünülüyor. Petlerin kullanımı ise olması düşünülen bir seçenek değil.

    Okçulukta amaç bu işi sadece counter strike yada quake oyuncularının yararlacağı bir seçenek olması planlanmıyor. Burada amaç doğru yere, doğru nişan almak ve rakipleriniz ok yağmuruna tutmak. Mesela ayağından vurulan hedefin aksak yürümesi, kolundan vurulan adamın kılıcını rahat savuramaması, karnından vurulan hedefin süratle kan kaybetmesi, kafadan vurulan hedefin ekstra hasar görmesi gibi.

    Kalkan kullanımı:

    Kalkan ile bloklama manuel olmayacak. Her karakterin kalkan tutan koluyla gelen saldırıları bloklayabileceği bir temel bloklma yüzdesi var. Gelen saldırılardan kaçınma ise yine otomatik olarak ve bu evasion yüzdenize göre gerçekleşiyor. Fakat kalkan sadece armorunuzu yükselten bir süs olmayacak ve bloklama otomatik de olsa bir işlevselliği olacak.

    Combolar:

    Özel haraketler ile Combolar birbirinden tamamen farklı şeyler. Combolar savaş esnasında ekstra hasar verebilmeniz için tek yol olarak gözüküyor. Normal saldırı çeşitlerini belli sıralarla peşpeşe uygulayarak bunları combo haline getiriyoruz. Bu saldırılar ayrıca rakibin rahat savaşmasını engelleyeceği gibi, oyuncuya bir takım bonuslar da kazandıracak. Bu combolar sırf melee combatte değil aynı zamanda ranged ve spell bazlı combatlarda da efektif olacak. Comboların sayısı ise oyuncuya göre değişecek, belki yüzlerce çeşit combo olabileceği söyleniyor.




    Gece .. golgelerin uzadigi, gunesin Hyboria topraklarinin uzerini terk ettigi ve de yirticilarin kovuklarindan ciktigi o ozel zaman. AoC'de gece neler oluyor? Mekanikler nedir?
    Soru : Gece ne kadar karanlik?
    - Oncelikle gece zifiri karanlik degil. Ortam geceden daha ziyade aksam uzeri, alacakaranlik ile los ortam arasinda bir yerlerde anime edilmis. Yani ek bir isik kaynagi olmadan etrafi gorebileceksiniz. Forumlarda ve Developer notlarinda gece doneminde gorus menzilinin dusmesi ( ornek gunduz gorus hatti 100feet ise, gece 60 feet olarak sinirlama ) mekaniginin tartisildigi belirtiliyor olsa da henuz net bir karar alinmis, en azindan bizlere duyurulmus degil.

    Soru : NPC davranislari degisecekmi?
    - Evet .. soz konusu NPC bir "beast" ise daha saldirgan davranislar sergileyecek, ama esas degisiklik diger NPC'lerde gozlemlenecek. Soyle aciklamaya calisayim, diyelimki Tarantia'ya gittiniz ve pazar alaninda balik satan bir NPC gordunuz. Bu eleman akli basinda ve sabirla taze baliklarini satiyor, ticaretine bakiyor .. en azindan gorunuste. Ancak gece oldugunda, el ayak cekildiginde bu NPC cok farkli davranislar sergileyebilecek.
    Mesela ..
    - NPC evine gidecek, yatip uyuyacak .. onun oldugu yere gittiginizde tezgahi kapali olarak bulacaksiniz.
    - NPC balik satmayi birakip karaborsa mallari gizlice pazarliyor olacak
    - NPC size quest verecek, kendi karanlikta kalmis islerini sizin halletmenizi isteyecek
    veya o NPC'ye alakasiz bir yerde, mesela bir handa kafa cekerken raslayacaksiniz.
    Soru : Gece - Gunduz degisimi reel time ile mi olacak?
    - Hayir .. Hyboria'da zaman ve mevsimler gercek dunya takviminden farkli isliyor. Kabaca belirtmek gerekirse yaklasik 2,5 saatte bir gece - gunduz degisimi oluyor. Yani reel ile hyboria arasinda bir zaman baglantisi yok.

























    tabiki hayır.Eğer okusaydın çıkıpta burda yapay zekayı illa hp si azalınca senden kaçan mob diye düşünmezdin.Bu çok gerilerde değildi ha sadece senin postunun bikaç mesaj üzerinde.Ama nerdeeeeeee kim okur,kim takar,sonrada gelir burda böyle edebiyat yapar.

    Bak şimdi güzel kardeşim,senin o çok met ettiğin yere göre sığdıramadığın L2 ni oynadım.LVl 30 filan yaptım inanki midem bulandı sildim.Neden biliyormusun:
    Hayatımda bukadar armut gibi skill kullanan karakterlere sahip,''Çok iyi,çok güzel,çok süper grafikleri var'' denilipte bomboş arazilerde yürünülen,lvl almaya hiç bir aksiyon yansıtmayan başka bir oyun görmedim.Cabalın skillerini,grafiklerini kurban olsun L2.Aoc ile kıyaslama yapmıyorum ha Cabal diyorum onunla kıyaslıyorum lakin L2 yi Aoc ile kıyaslama gibi bir gaflete asla düşmem,L2 tırnağı olmaz Aoc nin.Şimdi 30 lvl oldunda oyunun nesini anladın nesini gördün gibi cümleler kurma,çünkü şuan tartıştığımız grafik,yapay zeka ve grafiğin ve mmonun gereği olan skill.aynı zamanda mmo ya has lvl alma mantığı.Hiç bir şey görmedinmi Aoc ile ilgili.Bir resme bile bakmadınmı.Ormanlık nasıl olurmuş,dereler ,tepeler,hoyraklar,çukurlar nasıl olrmuş görmedinmi.Biz buna dış atmosfer diyoruz ki bu l2 de yok denecek kadar az.
    Ne o dark elfmidir nedir,kafası önüne eğik bir vaziyette koşuyor.Aman Yarabbim l2 yede iyi grafik diye yedirmeye çalışıyorlarya helal.Yok siz yediyseniz birileri sizi fena kandırmış.
    2 ışıklandırmayla grafik olmaz.Grafik oyunun karakter ve dış mekan atmosferini en iyi şekilde yansıtmaya çalışır.L2de bunu sağlıyormu sence.Yüzü parlak,2 sivri kulaklı elfi bize grafik diye yutturacaksınızya helaliniz var.
    Şimdi demişsinya hani böyle ahkam keser tarzda başka soru varmı diye.Var.
    -Bar kavgalarından bahsetmişim.O tarz bir pvp mantığı varmı l2 de.
    -Gündüzleri ayrı geceleri ayrı harekkette bulunan ,geceleri karaborsacılık yapan Npc varmı L2de?
    -Bulunduğun alanı senin kütlen sayarak,Dar alandan geçmek için karşıdakini devirme mantığı varmı L2de?
    -Pvp esnasında rakibinin zayıf noktasını göstererk oraya combolar yaparak rakibini saf dışı bırakabilme mantığı varmı L2de?
    -Fps görüş açısı varmı L2de?
    -Defansı elindeki kalkanla yaptıran bir sistem varmı L2de?(bu az buçuk requiemde mevcut)
    -Üstüne bindiğin atı şhalandırp yada çifte atarak karşıya vurmanı sağlayan bir pet mantığı varmı L2de?Onu bırak o ejderhamıdır nedir onun dışında pet mantığı varmı L2de?
    -Ve olayın en kırıcı boyutu;Sword karakterlerinin bu denli real vuruş yapabilme ve aynı karakterlerin vuruş esnasında esneklik sağlatan bir sistem varmı L2de?
    Başkada sorum yyok.

    He bide şu L3 olayına çok güldüm
    Lafın aynen şöyle:
    L3 çıkACAK:Görülemeyen gelecek zaman
    Benim lafımda ayne şu:
    -Aoc çıkTI:Görülen ve yaşanılan geçmiş zaman hatta yaşandığı için geniş zaman.
    Şimdi o lafına neden güldüğümü anlamışsındır umarım.

    SANA L2 KARİYERİNDE UZUN SOLUKLU MACERALAR İÇERİSİNDE BOL BOL AKSİYONLU OYUNLAR DİLEĞİMLE.


    Not:Bir sorun yüzünden alıntı uzamış ama postu onun için yazmış olduğum Morpheusun anlıyacağından eminim.
    ''tabiki hayır'' ksımından sonrası alıntılı değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 22 Mayıs 2008; 16:34:31 >




  • Ya bosver her msjında fanboi lik yapıo zaten cevap vermeye bile gerek yok girerken aha dedim bıraktı ve baska oyunu savunucak ama nerde l2 de l2 kac senelik oyun aynı grafikte milyon tane oyun cıktı hala savunuyor.Tamam severek oynarsında bukadarda her oyunun konusuna kendi yapmıs gibi oyunu yorum yazılmazki...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MORFEUS

    Adam 30lvl Char kasmis L2 anlatmis helal olsun 30lvl lik kasma zamaninda oyunu cozmusun
    Ben 2senedir nece charlar kastim dahada ogreniyorum
    Yazdiklarinin hepsininide cevabi var ama burda vakit oldurmeye deymez
    Bende sana Basarilar dilerim
    Herkes kendi firinini over
    Lineage2 6 yasindan fazla



    Yazdıklarımı işine gelen cinsinden yorumluyorsun değilmi.
    30 lvl olmuşum oyununun nesinden bahsetmişim,grafiğinden atmosferinden,skilinden dış mekanından ve karekter tasarımı ile skill+karakter uyumundan.Bunları öğrenebilmek için 3-5 sene L2 oynamak gerekmez.3-5 gün girersin de hadi en fazla 1 ay anlarsın zaten.Oyunun 6 sene boyunca oynanması kendi neznimde hiçbirşeyini değiştirmez.Ben oynadığım süre zarfını değerlendiririm.Fikrimi övmüyorum sadece oyun yani Aoc gerçektende muhteşem bir oyun bundan bahsediyorum.Oyunun satıcısı filan olmadığım içinde körü körüne oyuna bakmayan bir kişiyim.He mukkakakiyetle zayıf yada yetersiz yönleri vardır ancak + yönleri daha fazla gözüküyor.
    Yıllardır WoW oynayan adama gelde L2 oyna yok Cabal oyna yok rohan oyna desen biraz zor oynar yada oynamaz.Ancak görünen o ki WoW den sıkılanların çoğu guilddler halinde AOC yi seçiyor.Lakin adamlar 70 ytl+20 ytl gibi bir para verecekler.Örnek verdiğim oyunlar bu oyundan daha güzel olsaydı eminimki kimse ahmak değildir tutsun bu kadar para versinler.Bu AOC nin kalitesi konusunda fikir edinebileceğimiz ufak bir örnek.
    İyi dileklerin için ayrıca teşşekkür ederim.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MORFEUS


    quote:

    Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

    zodd üstad bak şimdi bende merak ettim bu oyundan daha güzel grafikleri olan oyunları.Söylede onlara takılalım beklemeyelim buralarda.Tutupta bana eu dışında bir oyun göstermeyeceğinden eminim,lakin eu dışındaki oyunları oynayamayacak olduğum için crysisi kadar grafiği olsun neyime yarar.
    Saygılar.

    Lineage2 resimler anladigim kadariyla hemen hemen ayni tabi dahada grafikler acilirsa daha iyi olcaktir
    Tabi bu yeni yapilan oyun oldugu icin Elbet oyun motoru daha iyi olcaktir grafikler
    Lineage3 cikinda buyuk fark atacagida kesin
    Bu arada yapay zeka olayina gelince
    Lineage de mob'lairn hpsi azaldimi evet sendne kaciyor
    Rb keserken Raid boss Healera daliyor Bunlar yapay zeka
    Varmi baska soru


    arkadaşım ben l2yi 3 sene oynadım(c2den beri).. ve saçmalıyorsun.. hani normalde herkesin düşüncesi zevki ayrıdır derim ama seninki saçmalık olmuş.. tartışma olsun die yazmıyorum ama çok yanlış düşünüyorsun




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.