Şimdi Ara

[AOC] AGE OF CONAN -OPEN BETA- PICTURES (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188
Cevap
0
Favori
9.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wampirrr Öncelikle Kendin söylüyorsun "3.cüsü Online oyunda kestigin yaratıgın zekası degil Kesen adamın o oyuna nekadar zeka harcadıgı önemli." Sap gibi boş boş Duran bi Mob'a Nasıl bi zekayla dalabilirsin ? Boş boş Duran Mob'a Sen Anlaşılan bayaa bi Zeka harcıyosun ki hakkında süpelerim oluştu bi anda. Eğer oyunu beğenmiyorsan Fikirlerini kendine Sakla ve insanları Soğutmaya çalışma.Age of Conan Daha çıkmadan bir çok ödül aldı ve Rastgele Ödüller değiL bunlar. Sana Göre bu insanlar hiç birşey biLmiyor ve bir tek Sen biliyorsun. HeLaL Olsun bu yorumlarına.Demek Grafikerlik ve PRogramcılıkta hatta ve hatta AI'de gayet iyisin ki Böyle bir oyuna Sanki Daha iyisini yapabilecekmişsin gibi yorumlar yapıyorsun. Madem Çok iyi biliyorsun Hodrimeydan Yapay Zeka iLe iLgili bir yazılım yaz Görelim bizde.Saçma Sapan Tartışmalar çıkarmaya çalışma Online oyun oynamakla Bu biLgilere Sahip olamazsın.




  • Kutluyorum.Nekadar aklı basında lafını sakınmayan gedigine oturtan insanlar gelmeye/yazmaya basladı foruma(bu bolume) kendim yorum yazma/karsılık verme geregi bile duymuyorum benim soliceklerim soyleniyor.Hos ben biraz daha agır dille yazıyordum.İnsan bisey hakkında bilgi sahibi olmadan yazılanlar okumadan oyunu biri oynarken gormeden sadece resimden yola cıkarak bir oyunu kotuluyorsa ben onun oyun bilgisinden supe ederim.Ne oyunlar gorduk gelmeden resimleriyle sarsan oyun dunyasını sonra fos cıkıpta yuzune bile bakılmayan bir oyun grafikten once oynanabilirlik konusu ve getirdigi yeniliklerle kendini belli eder(mesela fallout yenisini senlerdir bekleyen adamlar var ve 3d yerine eski grafikle bile cıkmasına ragzılar)bu oyun ustune birde yeni nesil grafikleri ekleyip binlerce kisinin bulusup oynanmasını saglıyor.Sadece konusu icn bile alıp oynayacak 30 yas ustu adamlar var girerim grubumla kalemi kurarım craft ımı yaparım keyfime bakarım diyolar.

    Senin(wampirrr) soylediginde bir cok oyunu zaten dusuk seviyede oynadım diyorsun insan dusuk grafiklerle oynaya oynaya tabikide alısır(bende oyleyim) simdi bu low bile bana baya iyi geliyor suyun goruntusu hareketliligi filan tabikide yuksek makinada(bugun bakıcam insallah yuklemede sorunlar var suan) bi cok sey daha iyi olucak ama alıstıktan sonra oyun dinamigini etkilemeyecek sekilde oynamak lazım.Mesela hide skilli var rogue classlarda ama bunu golgelerde kullanız lazım bunun icnde golgelerin acık olması lazımki buda baya kastırıyor makinayı sadece char golgesini acmak bile anasını aglatıyor benim makinada ama yinede acaip bir zevk veriyor.Zaten bu oyunu 1-2-3-4-5 tuslarına basarak oyun oynamaya alısmıs clicker lar pek beceremez (oyunda combolar icn o combonun bulundugu tusa basıp belli bir surede istenilen yon tuslarına basmanız gerekir suan dusuk lvl de bu yon tusları 3 tane ama ilerki lvlerde 2 tus daha eklenip 5 tane oluyor ve bunları kolay kullanmak icn 1-2-3-q-e tuslarına atamalısız) hem kendi zekanın hem de npc lerin zekasına ornek olarak oyunda kendiniz blockları ve defense leri yapıyorsunuz.Mesela ustlerinde oklar cıkıyor ve ne yone agırlık verdigini goruyorsunuz siz bu sefer oteki yone vurarak daha fazla hasar veriyorsunuz combolarınızda o yone gore vurursanız(combolardan sonra yon tuslarına basmanız lazım bu korunan yone denk gelirse pek fazla damage veremez) daha saglam vurup guzel vuruslar elde edebilirsiniz.Bu getirdigi yenilikleri gormeden sadece resme gore ustelik low da oldugu soylendigi halde bir oyun hakkında fikir elde edinilemez yargılanamaz.Sen senin cevrendeki kisilerle tartısabilirsin ayrı bir topic acıp kotuleme topici yapabilirsin ama burada oyun tanıtım amacıyla acılmıs ve sen gelip bilmedigin bir oyun hakkında kotuleyici yorumlar yapamassın.Hee girersin 1 kere beyenmedim dersin anlatcagını anlatırsın ama beyenmedigin oynamayacagın bir oyun icn girip dakikalarca yapılan yorumları okumassın...




  • arkadaşlar siz tavus kuşu gibisiniz anlaşılan bişey hoşunuza gittimi gözünüz hiç birşeyi görmüyor. ilk olarak kusurabakmayında oyuna ortak falanmısınız - Yani oyunu sevmek beyenmek övmek ayrı - korumak laf sürdürmemek ayrı. Sen sevidigin için bakış acını atıyosun Bende kendi görüş açımı atıyorum. Bir konu başlıgında Herzaman "+" Lar olucak diye bişey yok. Tmm resimler diyosun haklısın oyunlar sadec eresimlere bakarak anlaşılmaz. Peki gönderilen video lar. Oyun tanıtımı PvP video ları ?? onlara sen bakmadın mı yahu kusura bakmada arkadasım sen kör falanmısın. Adamın pelerinini yada sırtındaki silahı + botları kıyafetleri görmüyosun. Aaaa kusura bakma dogru oyunu tanıtırkende grafikleri minumuma indirmişlerdir.. Ben görüş açımı yazıyorum istersen beyenirsin istersen beyenmezsin. AMa okuyucuların dikkatini benim gördügüm şeylerede vermesini istiyorum. Koyun gibi AA oyun cok güzel 10 sayfa boyunca oyunu övmüşler alalım hadi ,200m para verelim ,aylık 20$ verelim ,13 GB ekleyelim ,Aman tanrım oda ne 1GB patch ,Ah benim internet sınırlı.... Demeden önce Eksileride görsünler tamamen fikir sahibi olsunlar istiyorum. Benim oturdugum yerde Böyle siteler yüzünden bircok tanıdıgım Wow Aldı ve memnun olmayanlar ilk Ay oyunu bıraktılar yazık degilmi paralarına Vs. Lerine. onlarda böyle forum okudu onlarda 10 sayfalık HEP "+" msg lara aldandı. Birisi cıkıpta demediki kardesim bak bu oyun böyle oluyo ilerde şunlar şunlar kötü beyenmeye bilirsin dedi mi ???
    TAbi dese bile sizin gibi Oyun piyasasına ortak olan adamlar gelip ;sen ne anlarsın ,oyunu bilmem ne yapıosun ,kötülüyosun , zart zurt. Ben gördügümü yazıyorum Başka biride görsün dikkat etsin.


    NOT 1 : benim Cok akıllı arkadasım sivrilip bikaç kelime sokmaya calısmıs ama benim söylediklerimi neresinden anladıgını henüz kavramadım. Online oyun diyorum... Online oyun tek basınamı oynanıyorum Kuzum. Ben sana mobun zekasını napim dedim.. Oturup mob la sohpet mi edicem.
    -Ne zeki mobsun sen aa bak hele heal de veriyo kendisine Yerim seni ben....
    Oyunda benim önemsedigim şey oyuncu zekasının nekadar kısmını harcıyor oyuna. O yüzden Ben wow degil de GW oynadım anlaya biliyomusun.
    NOT 2 : diger akıllı arkadasım sana evimde 3 bilgisayar oldugunu söyledim. Hepsinin sistemi kötü demedim. Sadece 1 tanesinin kötü ve onda minumun sistemde oynuyorum. Ve bütün oyunlar her bir bilg. mevcut. Neden oldugunu sana acıklıycak degilim cunki sen onuda bitarafından anlıycan...

    NOT 3 : Bir daha bana hakaret etmenizi istemiyorum ben oyun hakkında yorum yapıyorum siz benim hakkımda.Kusura bakmayında Anlama kabiliyetinizden şüphe etmeye başlayan asıl benim burda.




  • Wampir bak şimdi iyi dinle
    Çok oyun oynamışsın banane bundan.Bi tek kendininmi geçiriyon oyun oynayarak 8-10 saat.Yada 8-10 saat ekran başında oturman sana professyönel oyun yorumculuğumu sağlıyor.8-10 saat oturmuşun ama boşuna oturmuşun zannımca.
    Bugüne kadar hiçbir online oyuna para vermediğimi tekrar söyleyem.Nedeni ise vuruş efektleri dış mekandaki eksikler yüzündendir.Aksiyonu sağlayacak unsurların bulunmamasıdır.Para hak etmeyen oyuna para vermek bana göre ahmaklıktır.E bu ve bu sebeplerden dolayı oynamamışım.Sen para kazanmak için oyun oynuyorsun,iyi oyunda olsa kötü oynda olsa demekki sana para kazandıracak her oyunu oynuyorsun.
    Oysaki ben zevkim için oynuyorum.Burdan çıkan sonuç ney biliyormusun.Sen taştan yumuşak ne bulsan yiyorsun yemek niyetine ben ağzımın keyfini bilip dilime yakışanından tadıyorum.Aradaki farkı forumdaki arkadaşların takdirine bırakırıyorum.
    Aoc 'yi oynamadım.Oynamasam bile girip youtubeden bi baktım nasıl bişeydir diye.Sen kaç online oyunda atı şaha kaldırıp karşıya atak yapıyorsun,sen kaç online oyunda hem kılıcı hemde oku aynı anda kullanabiliyorsun.
    Sen alışmışsın sana mal mal bakan moba vurmaya tabi yapay zeka ağır geldi o zekana dimi.Kaç oyunda hp si biten mobu senden kaçarken gördün.Yapay zeka neymişki ölemi.Göstersene bana bi tane daha.okadar basitte neden bu sadece aoc de mevcut.
    Bak şimdi sadece mmo oynamam ben.Single player oyunların en güzellerini seçer orjinal parasını verip oynarım.Crysis,assasin cred gibi oyunları almışım daha pcme yüklemedim.Nedeni ney biliyormusun.Hani dedimya ağzımın keyfini bilirim,taştan yumuşak her haltı yemem diye.Pc mi full yapıp en güzel şekilde keyif almak için yapıyorum bunu.Sadece Aoc oynayacam diye değil.
    Okadar oyun oynadımki öle 8-10 saatle sınırlı kalmayacak cinsten.Çalıştığım yerin imkansızlıklarından dolayı sosyal yaşamımda sınırlı şeyler yapabiliyorum.5 günde 1 gün çalışırım geri kalan 4 günün %10 spor %10 nu
    arabamla gezip tozmak(hız yapınca bayağı bi adrenalinli oluyor :D) %80de oyun oynamakla geçiriyorum.
    Ben sana saat sölemeyeceğim sen tahmin edersin artık kaç saat pc başında oyun oynadığımı.
    Ha şuda bir geçek senin o sürer zarfı kadar oyun oynaman ne çok bilgili olduğunu gösterir nede AOC'nin kötü bir oyun olduğunu.Bir yerlerde oyun eleştirmenliği filanmı yapıyorsun çok merak ettim.
    Bana diyorsunya girip oynadınmı diye acaba sen oynadınmı.Ben bu forumda olsun başka forumlarda olsun videolarını inceleyip oyunun skill,grafik boyutu ile ilgili konuştum hala konuşuyorum,sn ''Low ayarda oynadım''diye yazan kişinin koyduğu resime bakıp yok grafik kötü diyorsun.Yok bide arkadaşımızın yazdığı yazıyı okumayarak yaptığın saygısılzık başka bir tartışma konusu zaten.Yok desemki oyunun oynanabilirliği şukadar ,rp si bukadar dersinki oynandındamı yorum yapıyorsun.Gözün gördüğünü cümlelere döküyorum.
    Oyun süper,biz oynar zevikimizi alırız,sende lakırdını yapmaya devam edersin.




  • resimler gece çekilmiş olduğu için karanlık olabilir..
    oyunda yaşayan dünya örneklerini vereyim dedim.. resimlerde 2 kurdun 5lvl ren geyiğine saldırıp sonrada yediğini görebilirsiniz.. Diğer resimde nehirdeki zıplayan ve yukarı yüzmeye çalışan (somon balığı sanırım) balıkları görebilirsiniz.. diğer çıplak resmimde ise önümdeki ateşin kaslı vücuduma yansımasını ve benim karizmamı görebilirsiniz bir diğer resimde ise 40 lvl üstü olanların kullanabileceği mount olan at görebilirsiniz..
    bide resimleri jpg ye convert ederken kalitesi bayaaa düştü onuda hesaba katın



     [AOC] AGE OF CONAN -OPEN BETA- PICTURES


     [AOC] AGE OF CONAN -OPEN BETA- PICTURES


     [AOC] AGE OF CONAN -OPEN BETA- PICTURES


     [AOC] AGE OF CONAN -OPEN BETA- PICTURES


    resimler kalitesiz görünüyor olabilir ama inanın oyunda tek pürüz yok bütün gmrüntüler ultra kaliteli.. daha öncede dediğim gibi fps oyunarına taş çıkartır.. ben en son grafik ayarlarında oynuyorum.. son patch ile grafik sorunlarını ve oyunun stabilite sorunlarını baya bi çözdüler, çok bomba oyun geliyor..(ah bide son patch ile rangera nerf gelmeseydi süper olacaktı)..




  • wampir bence hakaret unsuru icermeyen gayet sakin huzurlu oyunun eksilerini anlatip milletin onyargilarini kabartmayarak post at bu baslikta hepimiz belli bir saygi icerisinde yasimizin gerektirdigi gibi konusuyoruz 15 yasinda olmaya gerek yok
  • Ört laa ustunu bi suru 18 altı var burada^^ Birde Simage olarak koy ki millet buyutup gercek boyutunda bakabilsinler ayrıyetten kotalılar icinde sorun olmaz(hos bu resim fazla buyuk degil ama birde upload ederken yeniden boyutlandır)
  • zaten 200kb falan bişi olmaz kotalıya.. hunterx sen oynuomusun betada?? oynuosan hangi betada hangi serverdasın?
  • Closede beta server 1 de assassin im var lvl 9 olma yolundu pek fazla oynayamıyorum zaten bunla devam edicem kapanana kadar diger denediklerim necro cok cabuk oluyor 2 adamla savasamıyor petlerinde taunt olmadııgndan dusuk lvlde tabi ilerde guclu oludcagı kesin featler acıldıgında ranger guzel dovusuyor melee olaraktan range dısında ama nerf yemeye devam edicegi kesin oldugundan pek ustune dusmuyorum.Bear shaman denedim dun lvl 6 bi buff sayesinde damage verdikce kendine ve grubuna heal veriyor o ozelliginden dolayı acmıstım...

    Ayrıyetten tabikide tek 1 resimden bisey olmaz dalgasına soledim ama bunun gibi bi kac yere bakan ve bicok resim koyulursa tabikide biraz dokunur ole acık secik koydugundan laf atmak icn soledim onuda bilgilendirmek babaında soledim yoksa msnden zaten konuyoruz
  • bu oyunu indirsem bedava oynayabilirmiyim veya paralıysa parasi ne kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 15 Mayıs 2008; 2:01:23 >
  • Lean sen bi git cod4 oyna ne işin var burda walla bende bi yandan cod4 bi yandan aoc oynuom sırayla değiştiriom.. oyun paralı, türk sitelerde (hızlıal.com sanırım) 60a alıyorsun, d&r veya dost gibi yerlerde ise 70e.. aylık ise 15euro.. hemen hemen normal paralı bi mmorpg gibi işte.

    yok bende takılıom olesine hunterx.. walla bear shaman group için yararlı bi char hakkaten heal falanda atıyor ama ranger nerften sonra bile çatır çutur dmg verio.. bi skillle zaten mobun healtının yarısını alıyor.. oyunun şu ana kadar 2 kötü noktası var benim için, onlarda bi haritada rahat dolaşamıyorsun öle dağa tepeye çıkamıyorsun hani keşfedeyim gezeyim dolaşayım falan die illa kapıdan çıkacan belli yollardan geçecen.. bi de armor ve weaponlar hep standart yani lvl 5tede kullandığım bow aynıydı lvl 26tıda da aynı ok var(şekil olarak yani yoksa özellikler, dmg, lvl farklı) sadece ismi değişiyor.. armorlarda öle, uyuz oldum ama releasede değişir belki.. bide karizma deiller conan çağı olduğu için, alışmışım lineage2ye karizma itemler arıyorum.. paso etek ne biçim erkeğiz anlamadım(bkz. achilles).. ama diğer herşeyiyle çok kaliteli oyun derim mutlaka oynanmalı..




  • her yeni gelen patch de oyun kendinden geçiyo şuan low da bile 15 fps yi geçemiyorum
  • hhehe olmaz bisey takıl iste az kaldı gorucegini gordun karar verdin verdin veremedin okumaya devam 1 ay icnde oturur karar verirsin
  • Rajeesh Senin Makinenin özellikler ne ? (:
  • amd 5600+
    2gb ram
    512mb 8600gt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 15 Mayıs 2008; 19:42:30 >
  • Oynayanlar oynamayanlar alın size guzel bir site combolar skillerin acıklaması ile birlikte acıklamalar dogrudur ama combolar biraz karısmıs gibi.Cunku ilk combolar daha cok tek yon tusuyla yapılıyor ama orada lvl2 combo bile 2 ok la gosterilmis.Onlara bakmadan en azından skiller/combolar neler onları ogrenebilirsiniz.Tabi daha yeni oldugundan butun classlar yok hatta sadece combolar var denebilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 16 Mayıs 2008; 14:25:33 >
  • Güzel :D Ama site nerde yoksa ben mi göremiyorum :S
  • Gorme bosver unutmusum o arada site yazısına koyucaktım^^ simdi vereyim bari tamamlanmamıs ama biraz ise yarar

    http://www.hybes.de/abilities.php
  • Sevgili arkadaşlar,
    Boş vaktim vardı oturdum 3 sayfayı da okudum Merak ettiğim bir oyundu AoC öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
    Oyunu iki şekilde de eleştirebilmek lazım.Oyun f2p değil para vereceğiz bu oyun için ve bilgisayarımızın sağlam olması gerekiyor.

    amd 5600+
    2gb ram
    512mb 8600gt şu sistemle arkadaşımız 15pfs'yi geçememiş yani bayağı sağlam olması gerekiyor

    wampir adlı arkadaşımız oyunun - yönlerinden bahsetmek istemiş.Siz lafı ağzına tıkmışsınız.
    Oyunu bedava denemek gibi de bir şansımız yok.Buddy key falan diyosunuz da,adamın yoksa çevresinde AoC alan tüm hayalleri suya düşmüştür o zaman.Şimdi ortalama bir Türk oyuncusunun gözünden bakalım.Adamın interneti kotalı,AoC alan arkadaşı yok,sistemi iyi değil ama biraz kasar para toplarsa hepsini halledebilir.Konuştuğumuz şeyler bu adama AoC aldıracak kadar ikna edici değil.AI yani yapay zekayı burada saatlerce yazın oynamadan anlayamazsınız.Skill sanırım kılıç kullanan karakterlerde yok tamamen combolarla sağlanıyor bunun da yaşattığı duyguları videodan falan anlayamazsınız.Combolar arası geçişin estetik durup durmadığı,comboları yaparken parmaklarımızın çatlama sınırına gelip gelmediğini,gerçekten savaşıyormuş gibi bir his yaratıp yaratmadığını anlamak mümkün değil.Oyunun grafiklerini yermek ya da savunmak için çok kırmışsınız birbirinizi ancak oyunun grafikleri gerçekten ne mükemmel ne de kötü oyunun grafikleri orta falan da değil oyunun grafikleri iyi! Ama neye göre iyi işte asıl soru budur.Oyunun toplam boyutunun 35 gb'ı bulduğunu okumuştum eğer ki bu doğruysa 35gb'lık bir oyuna göre iyi değil grafikler.İstediği sistemin hakkını veriyor sonuçta mmorpg oyunudur.Harita çok büyüktür ve o haritada sizden başka gezinen 1000lerce oyuncu vardır.Hiç bir zaman Crysis 2'nin screenshotlarıyla bunu kıyaslamayın single playerlar her zaman mmorpgleri geçecektir.(Buradan Crysis 2'nin de yapım aşamasında olduğunu duyurduk :P ssleri var internette araştırma yapın bulursunuz)
    Şimdi ortalama Türk oyuncusu profilimize geri dönelim =)
    Adamımızın yapması gerekenler:
    -İnternetini kotalıdan sınırsıza çekecek
    -PC'sini yenileyecek (en az 1000ytl'lik bir harcama ile )
    -150 YTL cd'ye verecek
    Bu adam eğer bu forumda yazılanları oyunda bulamadıysa,(Örnek veriyorum:Burada herkes combolar güzel dediyse ama adam beğenmediyse,güzellik kavramı kişiden kişiye değişir kimse yargılayamaz.Sen combonun yapılışına bakarsın,ben arasındaki geçişe bakarım,o çıkarttığı sese bakar şu hepsini birden ister...)adamımızın cebinden çıkan para 1000-3000 YTL (8800gtx 768 mb kendi başına 1.200 YTL )
    Bu kadar masraf isteyen bir oyunu 10 dakika olsa bile denenmesi lazım ister arkadaşında dener ister internet cafede artık bizim adamımızın bileceği iş o :D ama deneyemiyor işte! bakın LOTRO'ya bir hafta mı 2 hafta mı ne deneyebiliosunuz ben ve arkadaşım denedik ben beğenmedim arkadaşım beğendi aldı oynuyor.Ben anlamadım AoC'de neden böyle bir olay olmadığını :@
    Elimizde yapabileceğimiz fazla bişey de yok
    o yüzden konunun başından beri burada yazanların yani insanların rehber olarak danışacağı kişiler,sözüne güveneceği kişilere bazı sorumluluklar düşüyor!
    1)Oyunun -'lerini yazanı direk konudan uzaklaştırmaya çalışmayın.Adam yazsın insanlar ona göre karar versin
    2)Varsa buddy keylerinizi burada isteyene verin ya da dağıtılan bir yer varsa insanları oraya yönlendirin
    3)Daha objektif bakın ve oyunu eleştiren adamların gözünden görmeye çalışın
    daha da yapabileceğiniz pek bişey yok ne kadar video ve screenshot koyarsanız koyun belli şeyleri oynamadan anlayamayız.
    Ben bu oyunu sadece merak ediyordum oyunu oynamayacağım.Conan'ı sevmem barbar kılıçlarını da sevmem.Benim istediğim şey Osmanlı-Selçuklu dönemini anlatan oyunlardır ama maalesef yok =) Asya kültürü daha estetik gelir bana neyse bunları niye yazıyorum size ne benim sevdiğim kültürden Daha anlayışlı ve açıklayıcı olun burada bu forumun en değerli kişilerini görüyorum bu insanları kırmanın anlamı yok oyunu eleştirirken de daha kibarca eleştirin bu insanlar deli gibi harcama yaptılar gün saydılar çıksın diye siz gelip bu "bu ne yaa iğrenç grafikler" ya da "berbat bi oyun bu ne be" derseniz bu adamların da tepesi atar tabi Oyunu oynamasamda forumu takip edeceğim yine mesajları okuyacağım yorumlar yapacağım
    mesaj attı kaçtı olmayacak yani Umarım yazdıklarımdan zihnimde geçenleri anlatabilmişimdir...
    Saygılarımla....




  • Dandik oyun. Oyuna aylık para verilmez, zaten Telekoma para bayılıp duruyoruz her ay. Hadi bakalım atlayın, yok şöyle de böyle de diye. Yemişim grafiklerini şusunu busunu....
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.