Şimdi Ara

ANWAY SU ARITICI VEYA ORGANİKLİĞİ KONUSUNDA TAM CEVAP.İŞTE GERÇEKLER VE ARITMA ORANI...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • anway su arıtıcı.uzun yıllar çalışma sonucu özel bir filtre icaat ediyor.20 tane ertifikalı..waterqality(sağlığa zararlı değil)nfs(kullanılnan malzemeler sağlığa zararlı değil).waterqality onayı almış.arçelik veya vestekde bir ay makinesine bu onayı alabilir.Filtresi yeni bir icat değil bildiğin carbon(kömür)filtre ve aldığı waterwality onayı carbon filtreler içinde arıtma olarak en düşük sonucu veriyor diye.Ayrıca carbon filtre mıknatıs gibi doğası gereği pas klor yapışır.sudaki kokoyu giderir.5-10 tl den fazla etmez filtresi.

    Ayrıca enway su arıtıcısını tds metre ile ölen var mı?.muslık suyu 180 çıkıyor.arıttıktan sonra ise 178 çıkıyor.arıta oranı yüzde 1.1.diğer aytaç erikli hamidiye gibi sular 35-60 arsaı çıkıyor.içindeki çözünmüş madde oranı.Ayrıca enveyin suyu zemzem suyu gibi içilmiyor.bunda bir gariplik yokmu ?tabikide var

    ayrıca 350-700tl senede filtre parası vermekte aptallık.senelik damacana alsan 400tl tutar.
    isteen suya istanbulda iskiye izmirde izsuya..vb yerlere tahlil yaptırabilirler.koli basili sayımı,ph,sulfat,demir,aliminyum,calsiyum,magnezyum,potasyum,klor...vs.tahlil fiyatı her madde için 4.5tl-17tl-55tl arası.toplamda suya 180tl gibi rakamlara tahlil yaptırabilirsiniz.Enway carbon filtre yeni cat değil.suyu ağır içilmiyor,arıtma oranı yude 1.1,musluk suyu ile aynı değerlere sahip.

    mebran arıtıcılar tds değeri 9 çıkar.nerede ise saf su.ph 6 çıkar.buna 50-100tl lik omnipure veya pentek veya green filtre eklerseniz ph 7-8.5 arası olur ve su mineral oranı 35 şe çıkar.senelik filtre masrafı 115 tl tutar.makul ve sağlıklıdır.

    fakat en iyisi su iyonizerdir.fiyatı 4500-6500tl arasıdır.en sağlıklı son teknoloji arıtıcıdır.parası çok olanlar bunuda deneyebilir.fakat bu paralara arıtma enway gibi mantıksız.

    SONU ENWAY BİR ALDATMACADIR TIPKI ERBAĞ MARKASI GİBİ.20 TANE SERTİFİKASI VARDIR.ORGANİKTİR DİYE SATILIR.fAKAT DÜNYADA GEÇERLİ 5 ADET ORGANİK SERTİFİKASINDA BİRİNİN BİLE AMLEMİ KUTUSUNDA YOKTUR.YALANLARA İNANMAYIN.ARAŞTIRIN.ENWAY VEYA ERBAĞ VEYA TUPERWARE SADECE KAPIDAN PAZARLAMA TEKNİĞİ GİBİ BİR ALDATMACADIR.
    BU ÜRÜNLERİ TUKETENLER GENELDE KAPALI KADINLAR VEYA ÜST KESİM MODERN KADINLAR.YAHUDİ OYUNUDUR VE KARI DÜNYA SIRALAMASINDADA ÜST DÜZEYLERDEDİR.ALDANMAYIN.
    ARAŞTIRIN.Waterqalitynin sayfasına bakın.Organik sertifikaları kutu üzerindeki ambleme bakın.organig sertifikalraını öğrenin.
    adamlar enwayi size 2000tl ye satıyor senede 600tl filtre parası alıyor.senelik damacana alsan 400tl.sizden 5 senelik su parasını peşin alıyorlar.Makine kendini amorti etmediği gibi içme suyu daha pahalıya geliyor.kömür filtreyi yeni icat diye 600tl ye size satıyorlar...akıllı olun araştırın..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.