Şimdi Ara

Antalya Nissan Haşim Balaban Fatura Usülsüzlüğü(Değişmeyen parçanın parasını aldılar) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
5.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    Bence bilip bilmeden itham etmeyelim. Bakım vs benim umrumda değil. Ben ilk günden bu yana Sigorta şirketine bilgi aktardım, isterseniz arama kayıtlarını ekleyeyim kaç kere aradığımın. Kasko yaptırdığım acentedeki arkadaşımla da durumu paylaştım, bilgisini aldım. Sigorta şirketinin tek aksiyonu ödemeyi askıya almak oldu, ne aradılar, ne sordular ne de anlattıklarımı teyit edip aracı incelemek için bir yetkili yolladılar. Eksperi de arayıp durumu anlattım. Madem bakım koparma derdindeyim, bu kadar yeri neden ayağa kaldırdım sizce? Ya da ilk açılan konunun tarihine bakın, neden insanlara anlattım durumu. Sizin bahsettiğiniz gibi olsa gidip servisten bakım talep ederdim, onların da işine gelirdi, konu kapanıp giderdi bir bakıma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • westberlin kullanıcısına yanıt
    itham etmiyorum, teklif gelmedi diyen sizsiniz.

    adamların ellerinde o veya bu şekilde parça yok, siz arabanızı istemişsiniz, onlar da bir çözüm üretmişler.

    çözüm üretirken de şeytana uyup size yakalanmışlar.

    sonra parça gelince takılacağını söylemişler.

    daha neyin teklifini istiyorsunuz?
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    Saçma saçma konuşma arkadaşım, ne yakınlığın var onu söyle. O zaman tamirat anlaşması yaparken parçanın ellerinde olmadığını, ya da geliş tarihi belli olmadığını söyleyeceklerdi. Bu söylenip, ben kabul etsem o zaman hiç sorun yoktu. Nerenizle okuyorsanız konuyu, bana aracımı 7-10 gün içinde teslim edeceklerini, parçanın da Türkiye deposunda olduğunu söylediler. 120 küsğr gün geçmiş parça piyasada yok daha da ötesi ortada olmayan parçayı değiştirdik diye fatura edip parasını alıyorlar, bunun neresi normal?

    Başka ne çözüm bulacak demişsiniz. Farurayı düzeltecek, ben de gidip başka yerde tamirat yapacağım. Düzeltemiyorsa da yapmadığı için ücretini iade edecek, olmayan tamiratın hasar kaydını aracıma işletmeyecek. Nasıl bir kafanız var, ne yiyip, ne içiyorsunuz merak ediyorum. Umarım başınıza daha beteri gelir, hakediyorsunuz bu kafayla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayın benim kafamda oturmamasının tek nedeni de bu sigorta şirketinin tutumu. Normalde sigorta şirketleri bu tür olayları hiç affetmezler,ikili ilişkiler çoğunlukla hiçbir işe yaramaz çünkü sigorta dünyasında rekabet büyüktür ve bu şirketler patron şirketi değil yani kimse kimsenin suçunu üstlenmezler haliyle. Fakat ne bir arama var,ne bir sorma hatta eksperini bile göndermemiş. Olay yargıda olduğu için birşey diyemem tabi ama karşı tarafın da görüşünü açıkçası forumda görmek isterdim. Neyse olan olmuş,bakalım nasıl sonuçlanacak işin sonu.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Konuyu foruma açtığımda siz de yorum yapmıştınız. Yapılan yorumlardan Sigorta Şirketinin de müdahil olacağı izlenimine kapılıp mutlu olmuştum. Çünkü bir şirket ve Avukatları da sektör konusunda uzman, en azından iş güç bırakıp konunun yasal kısmını araştırmak zorunda kalmam diyordum. Belki işleyişleri böyledir, belki de şirketi defalarca aradılar bilmiyorum, konu yargıya intikal ettiği için bu kısımla alakalı yorum yapmam sağlıklı olmaz ama bildiğim ve yaşadığım şey beni aramadıkları ya da aracı kontrol edip iddialarımı araştırmak için bir yetkili yollamadıklarıdır. Servis yetkilileri internette yazdıklarımı okuyorlar, ilk konuyu açtığımda silmemi istemeleri okuduklarını gösteriyor. Yazdıklarımdan farklı birşey varsa lütfen söz haklarını kullansınlar, sonuçta teknoloji devrinde yaşıyoruz, buraya üye olup cevap yazmak zor olmasa gerek. Ayrıca konu ilk günden bu yana noktasına dokunulmadan duruyor, ben yaşadığım olumsuzluklar kadar, servisin bazı iyi niyetli yaklaşımlarını da yazdım. Özellikle son eklememde servis müdürünün olumlu tavrını da övdüm. Benim derdim herhangi bir markanın değer algısını düşürmek ya da bir şirketi karalamak değil. Farkındaysanız herhangi sözlü bir isnatım da yok, herşeyi belgelerle yazıyor ve yaşadıklarımı ekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rezalet sanki köşe başı dükkan yaptıklarına dönük umarım ceza alırlar marka yi zaten geçtim. Nissan mi tövbe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz yazılanlara göre durumu analiz ediyoruz sadece. Evet yazmıştım ama sizin yazdıklarınıza göre sigorta şirketinin işin içine gireceğine kesinlikle emindim. Ama girmemişler ve bu durumda karşı tarafın da kendi açısından yazmasını istemem normaldir. Karşı taraf bu arada sigorta firması oluyor,çünkü sizin muhatabınız onlar,sizin adınıza onlar serviste aracınızın onarımını yaptırıyorlar.

    Ben az çok otomobil dünyasını bildiğim için herkes yazarsa zaten kolayca anlarım olayın ne olup olmadığını.Sonuçta burada fikirler belirtiliyor ki bu dakikadan sonra da dediğim gibi çok önemli değil,yargı artık ne karar verir ise sonuç o olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 8 Temmuz 2020; 21:52:50 >
  • westberlin kullanıcısına yanıt
    arkadaşın markadaşın değilim, terbiyeni bozma.

    servis bir hıyarlık etmiş sen de onları koparmaya çalışmışsın işin özeti bu.

    normal işleyişte servis senin muhatabın değil, senin muhatapın sigorta , sigortanın muhatabı servis olmalı.

    sana mı fatura kesiyor ki sana iade ödeme yapsın, fatura sigorta şirketine kesiliyor,sigorta da zaten ödemesini kesmiş adamların, sigortadan almadığı paranın nesini sana verecek?

    asıl derdin eskisi takılı parçaları korurken yenilerinin parasını almaktı muhtemelen ama sonuçta bir bedava bakıma fit olmuşsun.

    bu tavrından sonra bu işin senin anlattığın gibi olmama ihtimali de güçlendi bu arada, sigorta her gün bin türlü çakalla uğraşıyor, normalde bu olayı yeme şansı yok, ya sen başta geçici olarak onay verdin, ya eksper de pay alıyor ya da olay anlattığından farklı.

    Bu çirkefleşmen de ondan kaynaklı.
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    Sen hayatında çirkef görmemişsin, çakalı da aynaya bakarsan yakından inceleme fırsatın olur. Git belanı başkasından bul, benim derdim bana yetiyor. Herkesi de kendin ve çevren gibi sanma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 140. günün sonunda, sistem üzerinden parçamı temin ettiklerine dair mesaj yolladılar. Şu an şehir dışında olduğumdan dolayı parçanın gelip gelmediğini teyit edemedim. Diğer konularla ilgili Adli süreç ise devam ediyor.

    Antalya Nissan Haşim Balaban Fatura Usülsüzlüğü(Değişmeyen parçanın parasını aldılar)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.