Şimdi Ara

Antalya Nissan Haşim Balaban Fatura Usülsüzlüğü(Değişmeyen parçanın parasını aldılar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
5.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kanı bozuk çok maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan ne kadar büyük bir hata yaptıklarının farkındalar muhtemelen ve sizi yıldırmaya çalışıyorlar. yasal olarak her şey sizin lehinize. ortada başlı başına bir sigorta dolandırıcılığı var o bile başlarını yakmak için yeterli. bastırmaya devam edin.
  • Nissan protesto edelim mail atalım arkadaslar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şaka gibi olay,değiştirmediğin parçayı değiştir gibi göster onda markanın imajı zedelenmesin,mağdur insan hakkını aramaya kalkınca marka imajı zedelensin,ne güzel dünya

    Nissan Türkiye önce sizin mağduriyetinizi giderip sonra dönüp kendi servisine yaptırım uygulamalı yaptığınız saçmalıkla marka imajımızı zedelediniz diye.Sizin ne alakanız varmış marka imajıyla falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav isini düzgün yapip helal ekmek yemek varken ne diye harama göz dikerler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Antaya'da yaşıyorum. Qashqai aracım var. Önce bir Qashqai grubunda ardından Ekşi'de görüp kendi başıma gelmiş gibi dehşetle okudum yazınızı. İnanılır gibi değil. Bir yetkili servisin değiştirilmeyen parçalar için fatura kesip müşteriye en ufak bilgi vermeden aracı teslim etmesi, sistemin buna izin vermesi inanılır gibi değil. HAŞİM BALABAN müşterisine bir ay, iki ay ikame araç veremeyecek seviyedeyse peş peşe sıraladığı plazaları kapatmayı düşünsün bence. Özel serviste 3te 1 fiyata yapılan işe garanti uğruna 3 katı para veriyor insanlar bu yetkili servise. Normal dönemde kapısında otursanız giren çıkanı izlemekten başınız döner. Ben gruplardaki tepkileri de okudum, Qashqai kullanıcı arkadaşlarıma da gönderdim. E ŞİMDİ BİZ BU SERVİS(LER)E NASIL GÜVENİP ARAÇ TESLİM EDECEĞİZ? DİYELİM Kİ YILLIK BAKIMDA YAĞ FİLTRESİNİ ÇIKARDI AYNISINI GERİ TAKTI, NE BİLECEĞiZ? FARKEDERSEK UNUTMUŞUZ MU DİYECEKLER? EN UFAK VİDANIN PEŞİNE DÜŞECEĞİZ

    Sigorta şirketleri böyle zarar ede ede vampir gibi oldu. Birazda böyle olayların üzerine gitsinler, sizin yada karşının sigortasından ben umutluyum. Konuyu takipteyiz umarım en kısa sürede lehinize sonuçlanır.

    gereksiz ayrıntı: Aracımızı birisi çizmiş. Çizik 30cm civarı kapıda dos doğru bir çizik. HAŞİM BALABAN servis yetkilisi ön incelemeden sonra kapının tamamını kaskodan boyayabileceklerini söyledi. Anlaşmalı mini onarım merkezine de sorabilirsiniz dedi (Topçular AutoKing) Gittik konuştuk, servisin ve kaskonun yönlendirdiği yer lokal boya çözümüyle geldi. E dedim servis tüm kapıyı boyayacaktı, onlar öyle der dendi. Artık ne anlarsanız. NİYE ARAÇLARIMIZA BU KADAR PAHALI ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI VE KASKO YAPTIRIYORUZ ANLIYOR MUSUNUZ? AHLAK ŞART...




  • "Öncelikle destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. "Adil olmak" benim için önemli bir kavram, o yüzden ilk mesajımdan bu yana herhangi bir ithamda bulunmak yerine, yaşananları yalın bir dille aktardım. Uğradığımı düşündüğüm haksızlıkları yazarken, karşı tarafın olumlu yaklaşımlarını yazmaktan asla imtina etmedim. Konuya çözüm getireceklerini düşündüğüm Nissan TR ile dün yaptığım görüşme neticesinde, sulh yoluyla çözüm sağlayamayacağımız intibasına kapıldım, görüşme benim için hayal kırıklığı oldu ve konuyu yargıya taşımaya karar vermiştim. İlk günden bu yana görüştüğümüz servis müdürü Musa bey, dün de beni defalarca arayıp çözüm bulmak için çabaladı. Bu beyfendi ilk günden bu yana pozitif tavrını ve beyfendice uslübunu hiç bozmadı. Dün de insiyatif alıp, sorunu çözmek için çabaladı. Bu gün, yani 16 Mayıs'ta, Musa bey ile serviste yüzyüze görüşüp, çözüm teklifinde mutabakat sağladık. Ekstra olarak, beni olumsuz etkileyen bu süreci bir nebze unutturmak için, bir sonraki periyodik servis bakımını da Antalya Haşim Balaban servisi olarak üstlendiler. Mutabık kaldığımız çözüm ve servis bakımı hakkını ilerleyen günlerde kullanacağım, Musa beyin tavrından dolayı sözlerini tutacaklarına ikna oldum ve olgun tavrı kendisine güven duymamı sağladı. Bundan sonra "çözüm sağlandı" şeklinde son edit'i yapacağımı umut ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daha önce de yazdım özellikle bu gibi zamanlarda illa ki parça teminde sorunlar olabilir gerçi normal zamanda da yeri geliyor oluyor. Yani sektörde çalışan kişilerin başına ilk defa gelen bir durum değildir illa ki bu gibi sıkıntılar yaşarsınız. Bu tür sıkıntılar da servisin en üst yetkilisi olan servis müdürüne kesinlikle bilgi geçilir ve ne yapılması gerektiği çalışanlar tarafından sorulur. Yapılması gerekenleri ise yukarıda yazmıştım.

    Şimdi benim anlamadığım bu olay çıktıktan sonra veya öncesi de olur servis müdürü yardımcı olmaya çalışıyor ama zorlanıyor veya olamıyor veya oluyor neyse bir türlü tam oturmadı bende. Ya arkadaşın hiç birşeyden haberi yok arkasından iş çevirmişler ya kendisi yetkili bir kişi değil şirkette kararları başkası veriyor ya da ki en vahimi biz böyle yapalım yakalanınca bakarız bir çaresine işleyişi hakim orada.

    İnsanın aklına hediye edilen bakımı bile yaptık deyip yapmadan gönderip göndermeyecekleri gelmiyor değil.Çok ciddi güven bunalımı olan bir süreç. Tabi birebir muhatap olan sizsiniz ama ben sorunun asıl sebebini konusunda açıkçası ikna olmadım.




  • Geçmiş olsun;son durum ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abim bende aynı firmanın Pejo su ile aynı şekilde bi fatura aldım bu ay içerisinde konular aynı sisirme fatura eğer antalydaysan benimle iletişime gecebilirmisin beraber hareket edersek daha başarılı olabiliriz seni bulduğuma sevindim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mollaoglu444 M kullanıcısına yanıt
    Özel mesajla numaramı attım, müsait olduğunuzda ararsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tica T kullanıcısına yanıt
    Hocam son durum hiç iç açıcı görünmüyor. Pazartesi konuyu güncelleyeceğim.
  • Arkadaşlar konu artık yargıya taşındı, ilk mesajı editledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: westberlin

    Arkadaşlar konu artık yargıya taşındı, ilk mesajı editledim.
    Nissan bu kadar sürede bu arabayı yapamıyorsa zaten kapatsın çekilsin türkiyeden 120 günde bir kamyon araba yapılır sıfır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • help21 kullanıcısına yanıt
    Beyanlarına göre parça temin edemiyorlarmış! İşin garibi, Nissan Türkiye bile parça temin edecekleri tarihi veremiyor. Bizim buradaki marketler bile ürün geleceği tarihi biliyor işin garibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlattıkların ve servisin tavırlarından yola çıkarak şöyle söyleyim ki taktıkları parçaların yan sanayi yada çıkma parça olma ihtimali bile var. o kapasiteyi sezdim ben. geçmiş olsun.
    ortada devlet olmayınca tehdit de yersin, böyleleri yüzünden katil de olursun.

    Türklerden Avrupa neden nefret ediyor daha iyi anlıyorum. adamlar haklı amk. 3 kagıt, dalavere, p. ştluk, hak yeme, cahillik her bk var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhteşem! Nissan da yalanmış, Japon derdik, güvenirdik. Geçmiş olsun, hakkınızı aradığınız için tebrik eder, kolaylıklar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim merak ettiğim sigorta şirketiniz bu olayların neresinde? Tamamlanmamış veya eksik yapılmış iş için "tam" ödeme yaptıkları anlaşılıyor. Kim kime eksik işin karşılığı tam para verip peşine düşmez
    Tekrar geçmiş olsun, can sıkıcı olaylar. Aynı şehirde aynı markayı kullanıyorum, bunlar hep bize ders...
  • 10 yıldır satış lideri olan qashqai 6 aylık satışlarda ilk 10 da yok.
    neden acep?
  • eksperle servis şirket kurmuş. sigorta şirketleri cevvaldir normalde yememeleri lazım bu numaraları.

    arkadaş da bir bedava bakım koparmak için çok fazla sıkmış canını.

    Madem parçayı takmadılar, Sigorta şirketine durumu aktarıp iade faturası kestirirsin, parçalar gelince süreç kaldığı yerden devam eder.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.