Şimdi Ara

Antalya Eurasia Airshow - 2018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Askeri , Ticari veya sivil havacılığın dünyadaki önde gelen üreticilerinin katılacağı Antalya Eurasia Airshow, Antalya'nın g -20 Zirvesinden sonraki en büyük ikinci organizasyonu olacak. Rusya, Çin ,Amerika, İran gibi 100 ün üzerinde ülkeden delegasyonlar katılacak. 100.000 civarı ziyaretçi hedeflenen bu önemli fuar Türkiye'nin Havacılık alanındaki en büyük organizasyonu olacak.

    Fuarın en gözde uçakları şüphesiz Amerikan yapımı F - 35 savaş uçakları olacak. Türkiyenin Amerika'dan sipariş ettiği ve Hava kuvvetlerimizin envanterine 2019 yılında katılacak olan F-35 savaş uçakları Antalya Eurasia Airshow 'da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Antalya Eurasia Airshow fuarının ülkemize 200 Milyon Tl gibi bir rakam bırakması hedefleniyor. 10 Milyar Doların üzerinde bir ticaret hacmine kapı aralayacağı diğer önemli hedefler arasında. Özellikle genç nesillerin havacılık sektörüne olan ilgilerini arttırmak oyun ve filmler ve internet ortamında bolca görmeye alıştıkları müthiş uçaklara dokunma fırsatı yakalamaları hedefleniyor. Çok uluslu akrobatik uçuş gösterileri, Çeşitli ülkelerin hava kuvvetlerine ait uçuş takımlarının gösteriler yapacağı Antalya Eurasia Airshow Havacılık sektörünün dev firmalarından tutunda, Işık, Temizlik Yedek parça, gibi havacılık sektörünün yan bileşenlerini de görücüye çıkaracak.

    2 yılda bir yapılması planlanan Antalya Eurasia Airshow, Antalya havalimanında 25 - 29 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

    Kaynak







  • Hocam merhabalar. Fuara katılacak uçakların listesine baktım ama F-35'i göremedim. Yanlışınız olmasın? F-16 ve bir çok Rus yapım uçaklar vardı Mig29 vs.

    Bir başka sorum da halka açık günlerde yanılmıyorsam 28-29 Nisan yani, bu tarihlerdeki ziyaretlerde A350-1000 modeli falan geliyormuş Qatar Airways'in. İçine girme gibi bi imkanımız olacak mı biz ziyaretçilerin? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.