Şimdi Ara

Anker SoundCore Liberty 3 Pro İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anker SoundCore Liberty 3 Pro


    Önceliğim müzik dinlerken güzel bir ses almak , telefon görüşmesi de iyi olursa yeterli düşünerek , 1000 TL ile bütçe ile başladım ( 200 daha ver şunu al al derken Anker SoundCore Liberty 3 Pro İnceleme ) , bir çok yorum kulaklık incelemesi vs. okudum sonunda bu kulaklığa karar verdim ve Amazon'dan 2300 Tl' ye aldım.




    Anker SoundCore Liberty 3 Pro İnceleme
    Anker SoundCore Liberty 3 Pro İnceleme


    Anker SoundCore Liberty 3 Pro İnceleme

    Anker SoundCore Liberty 3 Pro İnceleme


    Anker SoundCore Liberty 3 Pro İnceleme




    Kendi Kişisel Görüşlerime göre 1 hafta kullanım yorumlarım ;


    + Ses Kalitesi gerçekten güzel, Baslar , Midler , Tizler hepsi olması gerektiği kadar , ne baslar , midlerin, tizlerin önüne , ne de tizle diğerlerinin önüne geçiyor , çok dengeli bir kulaklık ve ayrıntıları duymak , her enstrürman ayrımını yapmak gerçekten hoş. + LDAC


    + Soundcore uygulaması ile HearID ile kulağınaza göre ayar ile kulaklık derinliği, ses tınıları yerine göre daha güzel oluyor. ama bazen Saoundcore Signature ile daha iyi..


    + Kulakta oturuşu için 4 takım uç ile kanat ile ideal bir oturuş yakalayabiliyorsunuz ve soundcore uygulamasında fit test ile oturuşunu test edebiliyorsunuz.


    + Kulaklık Bağlantı hızı iyi ve 3 oda sonrasında kopma olmadı, kutu alışmışın dışında farklı bir tarzı var.


    + ANC başarılı transparan mod orta+


    + Telefon görüşmelerinde iyi dönüşler aldım.



    Eksi düşüncelerim


    • Kulaklıklar gerçekten büyük
    • Fiyat .. tartışmalı ama ( TR şartları ) , bence biraz daha düşük olabilirdi.
    • Bazen HearID tizleri öne bir tık fazla çıkarıyor , eq ayarı ile sorun kalmıyor.





    Aklıma gelenler şimdilik bu kadar .. Daha önce kullandığım kulaklıklar kablosuz kulaklıklara örnekler TTEC Airbeat Duo , Anker R100 ( hiç beğenmediğim bir kulaklık) , Galaxy Buds Live..








  • Hocam bende kulaklık alicam cok kararsiz kaldim . telefonum samsung.ve Galaxy buds pro düşünüyorum bir yandan da cok para vermeyim diye anker r100 de düşünebilirim.kullananlar cok memnum r100 den siz neden beğenmediniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

    Anker R100 kullananların neden memnun bende anlamış değilim .


    Anker R100 bass mod yada normal modda , baslar bütün mid, tizleri eziyor , boğuyor , ses ahengi çok kötü , iddia edildiği gibi temiz bir bas bile vermiyor. Örnek eskilerden efsane Creative Ep-630 bas ağırlıklı bir kulaklıktı ama tüm diğer sesleri aman aman bozmaz , boğmazdı ..

    Kişisel zevkler ama ben önermiyorum.

  • Ses konusunda herkesin zevki ve hissiyatı aynı olmuyor.ama sanirim fiyati uygun olduğu için herkes sesinden memnun mesela 1000 tl bi fiyati olsa ses kalitesi hoş gelmeyebilirdi bi cok kişiye.neyse ben siparis verdim 400 tl ye geldi bklim ins memnun kalırım.cok üst duzey bir beklentim yok ztn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 6 Nisan 2022; 21:38:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun hocam .

  • @Lukany Kulaklığı iyi günlerde kullanın. Bu kulaklık için çok fazla inceleme okudum ve bir çoğunda 2 saatte 1 bağlantı kopma sorunu(kısa süreli) olduğunu yazdılar. Özellikle LDAC kullanırken. Siz de kopma sorunu yaşadınız mı?

  • Kan Turalı K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler temenni için, Hocam ben 2 saat üstü Deezer ile müzik dinledim ama bağlantı kopma sorunu yaşamadım , Bluetooth versiyon ile telefon bt ver. olayından kaynaklanıyor olabilir , genelde diğer kulaklarda Bluetooth versiyon uyumsuzluğundan olur.
    Bende OnePlus 8t var , telefon 5.0 , kulaklık 5.2 BT ver. Bir sorun yaşamadım. Yaşayan kisilerin telefon modeli BT ver. araştırmak lazım gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam,güle güle kullanın.

    Bende eşime mor renk bir kulaklık almayı düşünüyorum. Piyasadaki ürünlerden mor rengi olan, bu ürün ile Galaxy Buds Pro arasında kaldım. Bu üründeki tek çekincem sizinde eksi not verdiğiniz ürünün büyüklüğü. Ürün kulakta çok mu kaba duruyor acaba.


    (Galaxy Buds Pro'daki çekincem de telefon görüşmelerinde sesin boğuk gelmesiyle ilgili çok şikayet olması)

  • özgüç55 Ö kullanıcısına yanıt

    Sağolun hocam , Kulaklık bir erkek için büyük ama bayan için kötü durmayabilir , aksesuar küpe gibi güzel durabilir.

    Telefon görüşmesi ile bir sıkıntı yaşamadım , ama şunu unutmayın tam bir ahize telefon görüşmesi gibi düşünmeyin tabii ki.

  • Hocam hayırlı olsun. Airpods pro ve liberty 3 pro arasında sıkıştım kaldım. İkisini de kullanan varsa biraz ayrıntı verebilir mi ? Şu an aralarında 800 lira gibi bir fark var fakat fiyata da takılmıyorum. İphone kullanıcısıyım. Bazı arkadaşlar ios da tavsiye etmiyorum gibi yorumlar yapmışlar anker için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beybileyd B kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun , keşke yardımcı olabilsem ama airpods pro deneme şansım olmadı. ios cihaz sahibi olmanızdan airpods pro seçeneği bir tık daha önde olmalı gibi, ama net bir şey söylemeyem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son 1 aylık kullanım ile ilgili ekleyecek hususlar ise;

    * Genel olarak hearID tiz olarak ağırlik oluyor genelde vokal şarkılarda kullanıyorum, artık pek kullanmıyorum. ( Tiz yoruyor)
    soundcore uygulamadan Grammy ödül kazana prodüktörlerin ses seçimi
    * Krish Sharma ve Brian vibberts
    Ve soundcore signature kullanıyorum , bazen r&b ve hip hop EQ ayarı alıyorum.

    Bu kulaklık için net söyleyeceğim bir şey ise ROCK müzik için çok başarılı.. Rock müzikde başarılı olmak gerçekten zor bir şey, ve en zor şarkılarda bile sorunsuz tını lar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Görüşleriniz için teşekkür ederim. Özellikle tasarım konusunda dikkatimi çeken bir kulaklıktı.


    Fiyatı bir tık daha düşük olsa hiç düşünmeden alırım ben

  • Düşünen varsa ben satıyorum bir aylık hatasız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba @Lukany . Kulaklığı alalı yaklaşık 1 yıl olmuş, hala kullanıyor musunuz ve kullanıyorsanız hala memnun musunuz? Bir de, alıntı yaptığım mesajınızın içeriğinde "ama şunu unutmayın tam bir ahize telefon görüşmesi gibi düşünmeyin" yazmışsınız. Bunu olumsuz bir deneyimden dolayı mı yazdınız, mümkünse biraz detaylandırabilir misiniz rica etsem.

  • kyibe kullanıcısına yanıt

    Evet Hocam hala kullanıyorum, Memnunum , Telefon görüşmesi sorun yaşamadım ama telefon ahizesi ile görüşme netliği beklemeyin anlamında , üzmez yani.

  • Hocam selamlar dun kulakligi telefondan sildim ses az geldigi icin tekrardan baglarim duzeltirim diye ancak sildikten sonra tum talimatlari izlememe ragmen bluetooth aygitlar listesinde gozukmuyor baska telefon veya cihazdan da denedim ama cikmiyor sarji da var baya nasil duzeltebilirim bu problemi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Lukany & @gasparado


    Arkadaşlar dün eve gelirken artık çok severek kullandığım kabloluya iyi bir alternatif olsun diye LP3 aldım ancak kulaklığın Son ses seviyesi o kadar düşük ki, bu kadar düşük olması bence saçma.. Kulaklıkta bir sorun olduğunu sanmıyorum çalışmasında falan ama neden böyle.. Detaylar yerli yerinde, bass okey ama son ses seviyesi çok çok düşük.. Bir eksta ayar falan mı yapmak lazım telefonda anlamadım.. Yazılımını kurdum baktım ama üstün körü baktım ve pekte bir şey anlamadım, LDAC'i kurdum zaten güncelleme geldi onu yaptım LDAC'de ayarladım ama bunun dışında telefonda da bir yerlerde bir ayar mı yapmak lazım sizce.. Ses tertemiz duyuluyor ama ne bileyim son ses seviyesi çok çok çok düşük geldi bana.. Eğer bu şekilde ise bu kulaklık yazık yani ben tavsiye etmem kimseye, ama bir yerlerde bir ayarı yapmam gerekiyorsa veya telefonda veya programda veya kulaklıkta denemek isterim..





  • gasparado G kullanıcısına yanıt
    Hocam kutu üzerindeki tuşa 5-10 saniye basılı tutup , BT reset atarak dener misiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Hocam çok çok düşük olamayacağını düşunuyorum, belki beklentisi seviyesinde olmayabilir ama çok çok düşük olamayacağını varsayıyorum, son seste uzun süre ben dinleyemiyorum yüksek geliyor bana, başka bir telefon ile dener misiniz, telefon model ve BT versionu nedir ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.