Şimdi Ara

Ankara'nın içindeki Suriye: Önder Mahallesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bkz. İstanbul/Esenyurt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu suriyeliler bizim kendini türk diyen lanse eden fakat muhalefet maskesi altinda devlet din düşmanligı yapan hainlerden bin kat daha iyidir. Toplum huzurunu kim bozuyor, sokakta başörtülülere kim saldırıyor. Gönderilecekse bu tipler gönderilsin.Kavga kargasa cikarmak isteyen ırkina bakilmaksizin gönderilmelidir. Suriyeliler konusunda milleti kıskisrtmaya yonelik cok yalan haberler yapılıyor.Sosyal medyada da bu tip haberleri yayanlar hakkinda emniyet artik hassas davranıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknokratik kullanıcısına yanıt
    Bence sözde akp yandaşıyım diye dolaşan aslında içten içe fetöye sevdalı tipler daha tehlikelidir.

    Ergenekon kumpasından sonra gördük ergenekonun fetö kumpası olduğu ve ortaya çıktığı halde bazıları suçlu olabilir diyerek kendini ifşa eder bunlar.

    Sıralama yaparsak herkesten önce gelir bu kansızlar.
  • Suriyelilerle yurt dışında çalışan Türkleri aynı kefeye koyanlar ya pollyanadır ya da bile bile anlamamazlık yapıyordur.Yurt dışındaki Türkler Avrupaya çalışmak için gittiler.Dahası çoğunu Avrupalılar kendisi çağırdı.Ayrıca önüne gelen de Avrupaya alınmadı.Sağlık durumlarına,eğitim durumlarına,sicil raporlarına bakıldı.Yani örnek gösterdiğiniz Avrupa bile Türkleri kendi ülkesine alırken bir yığın prosedür işleme koydu.

    Ya biz?Özellikle 2014 senesinde İŞİD'in ortaya çıkması ile beraber ülkemize yönelen büyük göç dalgasında tüm Suriye sınır kapılarını ardına kadar açtık.Kimler geldi hiç bakmadık.Bunların sağlık sorunları var mı,eğitim durumları nedir,Suriyede iç savaş öncesinde hiç adli suçlara karışmış olanı var mı,cihatçı mı vs hiç bakmadan önüne geleni buyur ettik.Ha gerçi bu insanların ana hedefi Türkiye üzerinden Avrupaya geçmekti fakat buna da izin vermedik.''Hayır Türkiye'den öteye geçemezsiniz çünkü Avrupalı ağabeylerimiz sizin burada kalmanızı istiyor'' dedik adamlara.Avrupanın gönüllü sınır jandarması olduk.

    Doğal olarak bunca insan Türkiye üzerinden Avrupaya geçemeyince dahası bunlar için yapılan kamplarda ağzına kadar dolup taşınca yönetim bunların tüm Türkiye'ye dağılmasına bilerek ''göz yumdu'' böylece devletin üzerine bakmakla sorumlu olacağı sığınmacı nüfusu azaltılmış oldu.Kısacası devlet kendi üzerindeki yükü milletin üzerine doğrudan havale etti.Örneğin bu adamların dükkan açmasına izin verdi,bizim uyanık patronlarımız Türk işçiler dururken bunlar daha ucuza çalışıyor gerekçesi ile bunlara iş imkanları sundu.Yine bizim ev sahiplerimizde kendi evlerini bunlara kiralamaktan geri durmadılar.Sonuç olarak ucube birşekilde Türk toplumu içinde yer almaya başladılar.

    2012 yılını çok net hatırlıyorum.O zamanlar Türkiye'deki sığınmacı sayısı maksimum 150-200 bin civarındaydı ve hepsi sınır kamplarında tutuluyordu.Bizim galaksi lideri bu kampların birinde konuşma yapıyor ve ''Suriyeli kardeşlerimiz misafirlerimizdir.İç savaş sona erince,Esed devrilince hepsi ülkelerine geri dönecektir.Suriyelilerin Türkiye içinde yerleşeceğini söyleyenler art niyetlidir'' tarzında açıklamalar yapıyordu.Yıl 2019 oldu şurada 32 gün sonra 2020 yılına gireceğiz ve son iç işleri bakanlığı verilerine göre 97 bin Suriyeliye T.C vatandaşlığı verildi.

    Bunlarla biz Türk toplumunun kaynaşmasına imkan yok.Başka birçok konuda söyledim.Osmanlı döneminde bile araplar Anadoluya gelip yerleşmedi.Zira katı kurallar vardı.Osmanlıda bile ''Ümmet kardeşlerimiz istediği her yere yerleşebilir'' politikası yoktu.Her yerin kendine has demografik yapısı korunurdu.Aynı imparatorlukta beraber yaşadığımız dönemlerde bile ne Anadoluda Arap görürdünüz ne de Arap topraklarında Türkleri görürdünüz.Arada sınır olmamasına rağmen bu denge korunurdu.Dahası M.Ö dönemlerde bile Anadoluda hiçbir zaman bu kadar arap nüfus olmadı.Şuanki durum tarihe de ters bir durum.

    Bugün bunları ülkemize alan,Avrupayı korumak için Avrupanın gönüllü sınır jandarması olan,hem Türkleri hem de Suriyelileri kepaze ve rezil durumlara sokanlar inanın lanetle ve nefretle anılacaklar.Hiç ortalıkta iyi anılacaklarını düşünerek dolaşmasınlar.Bunlar kadar Türk milletine ve demografik yapıya bile isteye zarar veren,geleceğimizi dinamitleyen bir yönetim anlayışı Türkiye'de hiçbir zaman var olmamıştı...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknokratik

    Bu suriyeliler bizim kendini türk diyen lanse eden fakat muhalefet maskesi altinda devlet din düşmanligı yapan hainlerden bin kat daha iyidir. Toplum huzurunu kim bozuyor, sokakta başörtülülere kim saldırıyor. Gönderilecekse bu tipler gönderilsin.Kavga kargasa cikarmak isteyen ırkina bakilmaksizin gönderilmelidir. Suriyeliler konusunda milleti kıskisrtmaya yonelik cok yalan haberler yapılıyor.Sosyal medyada da bu tip haberleri yayanlar hakkinda emniyet artik hassas davranıyor.
    Ha şöyle dökün taşlarınızı ortaya kimin ne mal olduğu ortaya çıksın. Elin pis arabını kendi vatandaşından üstün tutan vatan hainlerini herkes görsün.
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bu arap seviciler o kadar seviyor ki kendileri de çocukları da taciz edilse, işkence edilse olsun onlar din kardeşimizdir deyip sineye çekerler.
  • Teknokratik kullanıcısına yanıt
    Türk kelimesi özel isimdir çakma milliyetçi kürdo büyük yaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 30 Kasım 2019; 13:44:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknokratik

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Vatanını terkedip savaştan kaçana ancak sizin gibi Türk düşmanları kucak açar. Türkiyede savaş çıksa siz de arap kardeşleriniz gibi kaçarsınız.

    Devlet kutsal değildir. Devleti sevdiğiniz kadar vatanı sevseydiniz başımıza bunlar gelmezdi.
  • Rezil bir yer. Gidip gören olmuştur buradan eminim ki... En çok da vergisini verenler varken bunların kafasına göre at koşturması koyuyor. Artık devletin vatandaş için var olduğu dönem bitmiştir iyice. Vatandaş devlet için vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Surpentor

    Türk kelimesi özel isimdir çakma milliyetçi kürdo büyük yaz.
    Dilbilgisi çok gelişmiş arkadaşım, senin küçük harflerle yazdığın, hatta yazamadığın Akparti , özel isim değil midir. Forum ortaminda harf kelime hatalari olur. Mükemmel bir imla ile mesaj yazdığımı iddia etmiyorum ama başkalarına ders vermeye kalkan tiplerin kapak olmalarına da cok üzülüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eeee Bunun adı Türk düşmanlığı kendi halkına vatandaşına yurttaşına düşmanlık hainlik değilde nedir? böyle bir mülteci alımı olur mu? video sonuna kadar her şeyi özetlemektedir. Dindar bir nesil yetiştireceğim dini hayatın merkezine koyacağım gibi söylemlerin zeminini hazırlamak içindir bu Suriyeli politikası. Amaç Türk toplumunun yapısını tamamen bozmak dağıtmak ve Arapları egemen kılmaktır. Yakın zaman da onlar mülteci sığınmacı değil din kardeşlerimiz bizde onlara bakmaya devam edeceğiz gitmeyecekler söylemleri olmuştu... Zaten bu şartlar altında kimsede bir yere gitmez gün be gün hızlıca çoğalıyorlar da özetle ülkemiz milletimiz için çok büyük sorundur.
  • Bu tarz haberleri gördükçe içim cız ediyor. Yaşadığım şehirde bunlardan neyse ki fazla yok. Sinir krizi geçirmiyorum ama haberlerde gördükçe moralim bozuluyor. Sorulması gereken çok fazla soru var.

    Medya neden bunları yayınlamıyor?
    Ülkenin en büyük sorunu "mülteci" sorunu iken muhalefet neden iktidarın yüzüne vurmuyor bunu?
    En ufak olayda bütünleşen halkımız neden bunlara karşı bütünleşemiyor?

    Mesela Aleviler ile ilgili özel bir günde Twitter'da o kadar şey yazıldı. Peki bu suriyeliler ile ilgili neden bir şey yazılmıyor?

    Hala sen şu partiye oy verdin sen bunu destekledin yazanlar var. Beyler bu gemide hepimiz biriz. Bunların çocukları büyüyünce nolacak? Soruyor musunuz hiç? 1 milyon kürt geldi pkk oldu. 5 milyon mülteci geldi neler olacak? Bunların ceremesini biz çekeceğiz.
  • Kanser hücresi gibi hızla yayılıyor ve ürüyorlar. Bu hastalığın bir yerden sonra tedavisi de mümkün değil. Sonuçta istila ettikleri bünye ölüyor.
  • Ulan Şu Ülkede bir rahatsız olmadığım tek ırk Zenciler yemin ediyorum 10 numara insanlar saatçiler filan mahallemiz'de Davy diye var bir tane her gün oturup muhabbet ediyoruz. futbolcu olmak için gelmiş buraya birde teyzemlerin üstünde oturanlar var 4-5 kişi geçerken selamün aleyküm diyorlar giderken tekrar diyorlar hiç bir zararlarını görmedim şu zamana kadar. ama gelde surilere bak
  • Teknokratik kullanıcısına yanıt
    Hadi len ordan kendin akp yazıyorsun besleme troll

    Hadsiz birde rte yazmış.


    Ankara'nın içindeki Suriye: Önder Mahallesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 30 Kasım 2019; 14:56:40 >
  • Bedava sağlık hizmeti alıyorlar mı?
    Vergisiz dükkan açıyorlar mı?
    Hastanelerde ve yollarda Türkçe tabela ile yollarını buluyorlar mı?
    Gittikleri okullarda Türkçe konuşan rehber buluyorlar mı?
    Aradıkları mobil operatörlerde Türkçe olarak müşteri hizmetleriyle görüşebiliyorlar mı???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Surpentor

    Hadi len ordan kendin akp yazıyorsun besleme troll

    Hadsiz birde rte yazmış.


    Hatasiz yazdiğimi iddia etmedim zaten. Cok duzgun yaziyormus gibi benim yazim hatami konu eden sensin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara dükkan verenlerin de Allah belasını versin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.