Şimdi Ara

Ankara'da Oto Ses Sistemi Montaj ve Satış arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
12
Favori
67.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, internette aradım bulamadım. Çayyolunda oturuyorum, yakınlarda, ikinci el aldığım ürünleri montajlayabilecek bir yer arıyorum. Çünkü internette evime en az 40 km uzaklıkta bir nokta bulabildim daha yakınını ne yaptıysam bulamadım.



  • Aydın Elektronik'i önce telefonla aradık. Birşeyler sormak için uğrayacaktım kaça kadar açıksınız dedim. Şu an montaj yapıyorum başka zaman uğrayım dedi. O zaman yarın sabahtan uğrayım dedim. Montajım var size zaman ayıramam sonra uğrayın dedi. Pazar açıksanız Pazar geleyim dedim. Bi doktor abimizin montajı var Pazar da olmaz dedi. (Doktoru da niye ayrıca belirtiyosa)
    Yani arkadaşlar işçiliğinden herkes memnun belli ki de bu kadar da olmaz ki. Tamam montaja odaklanıp başka şeyle uğralmaması da iyi güzel ama bu tavırlar nedir böyle? Adam doymuş artık belli ki. Ben saatlerce meşgul etmeyecem seni, 1-2 soru alt tarafı. İsterr alll ister alma modunda adam ya. :) Şimdi alırsan Ekime almazsan Kasıma gibi. :) Ben esnaflığını beğenmedim.
    2007 den beri araçlarıma ses sistemi yapıyorum. Bir çoğunu kendim yaptım. Youtube den nerelerden açıldığına bakıp yapabilirsiniz. çocuk işi 2 vida sıkıp 2 kablo bağlamak hiçte zor değil. Farklı olarak bu arkadaş 1000 tl alıp ne yapacak bana? Focal marka hoparlör tamam malzeme kalitesi var bir ar-ge çalışması var dediğiniz kişinin değerini neyle ölçeceğim bir diplomasi var mı? Yok! İş geçmişi ne nerelerde çalışmış kimler tarafından eğitilmiş yok. Bana 1000 tl işçilik isteyen birini savunmayın hırsızlıktan başka bişey değil.

    Nereden mi bildim bilgisinin az olduğunu BMW koltuk altındaki subwooferı koltukları sökmeden iptal edilebildiğini bilmiyor. Bu kadr basit birşeyi bile sırf işçiliğim yüksek çünkü koltuğunu sökeceğim dediğinden anladım.

    İnsanları lütfen yanlış yönlendirmeyelim focal bayisi almakla bu işler olmuyor memnun kalanlar işçilikten değil focalin kalitesinden memnunlar bana 6000 tl para versen ben de sana inanamayacağın bir ses dinletirim. Önemli olan 1000-1500 tl 200-300 tl işçilikle tatmin edici ses alabilmektdir. Bunu yapmakta zor değildir. 2 component set 1 anfi subwoofer bağlamanın neyi işçilik yaa bana bir anlatın? Eğer ben palio clio bir araçla gitseydim 200-300 tl olacaktı işçilik emin olun.

    Ben sırf aracım BMW hani lüks diye belki montajı karmaşıktır diye gittim. Halbuki çok daha kolaymış. ERGAZİ de montaj yapılırken seyrettim hiç bir zorluğunu da görmedim. Yeni üyelik açıp 1 mesaj atıpta reklam yapmanında lüzümü yok. Buradaki insanları saf yerine koymayın...
    Telefon görüşmesi yaptım Adam dediğim şahıs çok övdüğünüz Ferhat denen kişiydi kesinlikle memnun kalmadım tavırlarından iki hoparlör değişecek bi anfi takılacak adam 500 liradan kapı açıyor malzemeler benden he he dedim kapadm sanki bana ameliyat yapacak Ergazi elektronik e gidecem böyle bi yeri Nasıl abartıyosunuz anlamak mümkün değil hiç işim olmaz böyle yerle herkese kolay gelsin
    Birkaç gün önce aracımı değiştirdim. Ses sistemine pek önem vermesem bile bunun sesi bana kötü geldi. Önceki aracımın sadece teybini değiştirerek bana yetecek sesi almıştım. Sistemden de pek anlamam zaten. Amfi gücü artırır, woofer bas sesleri verir gibi temel şeyleri bilirim sadece.

    Bu araca da ne yapılabilir diye, yolumun üzerinde bulunan, öve öve bitirilemeyen aydın elektroniğe gittim.

    Selam verip 2-3 tane soru sordum. Arkadaş eksik olmasın, ağzının kenarıyla birkaç cümle lutfetti. Bende rahatsız etmeyim diye çıkıp gittim.

    Elindeki işi gücü bırakıp beni aydınlatsın falan gibi bir düşüncem yok ama, insan bi yüzümüze bakar arkadaş! O kadar mı hassas çalışıyorsun yani...
  • Elindeki cihazlari bilmiyorum ama sana istedigin hizmeti werebilicek tek adresi oneriyorum ankarada

    http://www.facebook.com/pages/Aydin-Elektronik-Car-Hi-Fi/178780078836276?fref=ts

    diger kasaplara gidip arabani mahvettirme yada elindeki cihazlar car cur olmasin

    iyi forumlar




  • Aydın elektronik iyidir. 3-4 sene önce birkaç soru sormak fiyat almak icin uğramıstım sıkılmadan bıkmadan cvp verip yardımcı oldu :) Diğerleri gibi hemen malı satmaya degil işime yarıcak ihtiyacım olan ürünü vermek için dinledi cözüm sundu. Birdaha tesisat işim olursa yine oraya gidicem. Umarım hatırlar

    2016 mesaj Güncelleme

    Arkadaşlar Aydın Elektronik Ferhat geçen 5 senede yüzümü kara çıkartmadı tavsiye ettiğim hem forumdan hemde çevremden insanlar mutlu ayrıldılar. Bir tavsiyede daha bulunmak istiyorum Ferhat Keçiören'de yeri ters gelen olabilir.

    Abidinpaşa da 25 senedir aynı yerde hizmet veren internet ortamında pek bilinmeyen fakat işini çok çok iyi yapan bir yer Görkem Elektronik sahibi Talat Uzunoglu 0 (530) 327 39 35 kendisine ve yaptığı işe kefilim. Bizzat golf 7 aracımı götürdüm işçiliğini gördüm. Dükkanında dışarda bulamayacağınız internette hiç görmediğim birçok ürün mevcut. Fiyatları makul.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 9 Ocak 2016; 16:13:15 >




  • çok teşekkür ediyorum hepinize aydın elektroniğe uğramak lazım o zaman bu kadar övgüden sonra :) ayrıca bguzelsoyy sana da teşekkür ederim fakat bu işlere elim hiç yatkın değil o yüzden birisinden yardım almam gerekiyor aynı mesajı niye iki kere attın tam olarak anlayamadım. zaten bakmıştım ilk attığında.
  • Yakın zamanda component taktırmak için bende gidicem. Yapılan işlemleri adım adım resimler paylasırım sizinle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: togidevil

    çok teşekkür ediyorum hepinize aydın elektroniğe uğramak lazım o zaman bu kadar övgüden sonra :) ayrıca bguzelsoyy sana da teşekkür ederim fakat bu işlere elim hiç yatkın değil o yüzden birisinden yardım almam gerekiyor aynı mesajı niye iki kere attın tam olarak anlayamadım. zaten bakmıştım ilk attığında.

    Elinin biseye yatkin olmasi gerekmiyor.Simdi adama sifirdan gidersen 200-250 ytl para ister. Ama sen en azindan kablolari kendin cekersen sadece adama hali hazirda kablo cekilmis sadece baglamak kalirsa 50 ytl ödersin,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NosWagen

    Yakın zamanda component taktırmak için bende gidicem. Yapılan işlemleri adım adım resimler paylasırım sizinle.

    Kapilari kendin sök eski kolonlari sök kapi icine benim yapmis oldugum gibi bir calisma yap toplam 1 saatlik islem ve cok faydasi var.Sadece lök kolonlari takarsan kapilarin tak tak vurur ve canini SIKAR bi muddet sonra.Izalasyon sart.

     Ankara'da Oto Ses Sistemi Montaj ve Satış arıyorum


     Ankara'da Oto Ses Sistemi Montaj ve Satış arıyorum



     Ankara'da Oto Ses Sistemi Montaj ve Satış arıyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bguzelsoyy

    quote:

    Orijinalden alıntı: togidevil

    çok teşekkür ediyorum hepinize aydın elektroniğe uğramak lazım o zaman bu kadar övgüden sonra :) ayrıca bguzelsoyy sana da teşekkür ederim fakat bu işlere elim hiç yatkın değil o yüzden birisinden yardım almam gerekiyor aynı mesajı niye iki kere attın tam olarak anlayamadım. zaten bakmıştım ilk attığında.

    Elinin biseye yatkin olmasi gerekmiyor.Simdi adama sifirdan gidersen 200-250 ytl para ister. Ama sen en azindan kablolari kendin cekersen sadece adama hali hazirda kablo cekilmis sadece baglamak kalirsa 50 ytl ödersin,

    çok teşekkür ediyorum o kadar fiyat çıkartabilceklerini bilmiyodum kabloları kendim yaparım o zaman, amfi ve subwoofer için bir kaç fotoğraf buluyor mu elinizde bağlantıları hakkında?




  • Amfinin zorluk biseyi yok sen sadece kablolari cek amfiyi nereye koymak istedigine karar ver yeter. Mesela koltugun altina koyucaksan

    RCA kablosunu (Kirmizi ve beyaz kablo) ve remote kablosunu ( Ac kapa kablosu ,ince) teybin arkasindan kapinin SAG tarafindan cek koltugun altina götur.

    Elektrik kablosunu akunun ordan cek kapinin SOL tarafindan kapinin altina götur.

    FAKAT ISIN INCE PUF NOKTALARINI eklemek isterim.

    1- Akuden amfiye giden guc kablosu aracin SolUNDAN cekildiyse kesinlikle rca yani AUX kablosu aracin SAGINDAN CEKILICEKTIR. Sebep motor sesini engellemek.Ayrica tedbiren yapilicak sey teybin arkasinda bi vidanin arasina kablo baglayip teyp e sase vermek.
    2- Akunden amfiye giden kablo kafaniza göre kablo olamaz.Atiyorum amfin 600wattlik ise cekicegin kablo en az 16mm2 olmak zorunda . incesini takarsan ya yakarsin yada akun yarim guc calisir.
    3-Aku ile amfiye giden kablonun arasina sigorta bagliycaksin.Atiyorum amfin 600 watt ise 70 amperlik sigorta bagliycaksin.Mumkunse bu sigorta aku ye en yakin yerde olmak zorunda.
    4-Her tesisata kapasitör koyulmaz özellikle ustteki semadaki tesisata tamamen gereksiz. Parani cöpe atmis olursun.
    5-Amfinin sase kablosunun baglanicagi yer guzel zimpara ile temizlenip altin ucla guzelce montaji yapilir. Mumkunse kalin kablo kullanilir. 16mm2 en az.
    6-Kolonlara , amfiye , akuye, butun girislerde altin uclu kaliteli montaj malzemesinin kullanilmasini öneririm. Neden ? Ucuz uclar zamanla kabloyu birakiyor baska yerlere temas edebilir ve altin uclar kadar iyi iletken degil.
    7-Afmiyi montaj ederken duzgun bi yer secin ve saglam montaj edin surekli oyniycak veya sizi engelliycek bi yer olmasin.
    8- Sisteminizde motor sesi var ise (1) e bakiniz!




  • Bugun arkadaşın sistemini taktık çalıstırdık :) cıstak cısta 21 ARALIK 2012 kıyameti kopartır heralde :)
  • valla hallettik iyi oldu ya :)
  • Güle Güle kullan Noswagen abi iyidir banada component takmıştık :)
  • bu gün aydın elektronikde ferat kardeşe teyp taktırdım.temiz iş yapıyor ayrıca orjinalligini bozmuyor.aldıgı parada uygun.tavsiye kesinlikle ederim.bp petrolün yanında yeri.
  • Ankara Keçiören de bende Aydın elektroniği öneririm.
    Ferhat bey temiz işçilik yapıyor. Bp.nin yanı.
    Ben memnun kaldım.

    Tabiki el her zaman elden üstündür.
    Hepimizden her konuda daha iyileri vardır.
  • bende geçtiğimiz cumartesi günü burada yazılan yorumları dikkate alarak dikmenden kalkıp teyp montajı için keçiörene aydın elektronik'e gittim.
    işçilik konusunda söyleyecek çok şey yok, tek kelimeyle mükemmel :) özellikle parça konusunda çok yardımcı oldu, elinde olmayan 20 liralık bi parça için dükkanı kapattı, beraber kendi arabasıyla gittik başka bi yerden aldık geldik. başkası olsa veya başka bir yer olsa eminim elimde kalmadı diyip geri gönderirdi. çok kısa sürede de montajı tamamladı. fiyatlar da işçiliğe, kullanılan yedek parça ve parça kalitesine göre gayet makuldü. fiyat-işçilik ve kalite olarak kıyaslamak gerekirse 10 numara bi yer, o kadar yol gittiğime fazlasıyla değdi, yeni projelerde tekrar görüşmek üzere.
  • Ne güzel keşke böyle yerler izmirde de olsa hepsi kasap.aksini idda eden varsa yerini yazsın gidelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aydin elektronik tam adres verebilirmisiniz keciorende .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pinarbasi mh baldiran sok 55/ c k.oren keciorenin icinde bulunan bp benzin istasyonunun hemen yani

    assadada linki war ben en son 2 sene once yalitim isleri bu kadar gundemde degilken kendisinin tavsiyesi uzerine yalitim ve haliyle ses sistemi yaptirdim iscilik esnasinda yaninda bulundum we cok hassas we temiz calistigini soyleyebilirim kesinlikle tavsiye ederim...



    https://www.facebook.com/pages/Aydin-Elektronik-Car-Hi-Fi/178780078836276




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.