Şimdi Ara

Ankara'da Kulaklık Tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
14.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, sennheiser px100 kulaklığımın kırılan jakını değiştirmek için Ankara'da güvenilir bir teknik servis, tamir ya da elektrikçi arıyorum. Başından böyle bir olay geçen varsa, ya da tanıdığı olan varsa, ve yardım ederse çok sevinirim.



  • Çok zor bulman genelde 25 kuruşluk jaklar var onlarda hemen bozuluyor(lehim ne kadar iyi olursa olsun ). kullanmadın eski kulaklıklarından sağlam olan varsa, onun jakını alıp değiştirebilirsin. Elma sepetine vede metana sor belki ellerinde vardır ama ucuz olcanı sanmıyorum. Benim bildim o tür bir tamirci yok işallah vardır.
  • Konya sokakta çok güzel jacklar var bu büyük müzik sistemleri satan yerlerde. Oradan bir jack alıp, oradaki elektronikçilerden birine yaptırabilirsiniz.
  • Çok teşekkürler cevap için, konya sokak yolu göründü sanırım bana
  • Arkadaşım bence aldığın yere götür ve yaptır müşteri menmuniyeti için yaparlar . Altı üstü bi jak değişecek .Sonuçta SENNHEİSER marka kulaklık olmadı ben yaparım ücretsiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: answer-_-

    Arkadaşım bence aldığın yere götür ve yaptır müşteri menmuniyeti için yaparlar . Altı üstü bi jak değişecek .Sonuçta SENNHEİSER marka kulaklık olmadı ben yaparım ücretsiz.



    Kulaklığı Amerika'dayken aldığım için malesef alacağım yere götüremezdim ve garantisi de Türkiye'de geçmiyordu. Neyseki hallettim bir elektrikçide. Teşekkür ederim yine de.
  • yahu benimde cks 70 in giriş kısmında hafif temassızlık war onuda yaptırabilirmiyimki yoksa hepten bozmasınlar calısoyr cunku sadece fazla hareketlendiginde kablo sorun cıkıyo :p
  • Konuyu canlandırmış olayım. Akg k412p bir kulaklığım var sağ tarafı gitti. Servise yollandı MediaMarkt tarafından; ve gayet de tolere edilebilecek bir hata olmasına rağmen 38$ istediler tamirat için, sanki süper afilli HD kablo kullanıyorlar ne bileyim, altı üstü stock kablo. Neyse ben de aradım ettim fakat yeni bi set alsam dahi ben çok seviyorum nerdeyse evli sayılırım AKG'mle ve kablo değiştirirken daha da berbat etmekten korktuğum için işin ehline yaptırmak istiyorum. Bildiğiniz sağlam bir yer var mı? Şu da olabilir... Türkiyede nereden kaliteli kablo heathshrink falan bulabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

    yahu benimde cks 70 in giriş kısmında hafif temassızlık war onuda yaptırabilirmiyimki yoksa hepten bozmasınlar calısoyr cunku sadece fazla hareketlendiginde kablo sorun cıkıyo :p


    Audio-Technica kablosunu nasıl bozmayı başarıyorsunuz anlamıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackduck

    Konuyu canlandırmış olayım. Akg k412p bir kulaklığım var sağ tarafı gitti. Servise yollandı MediaMarkt tarafından; ve gayet de tolere edilebilecek bir hata olmasına rağmen 38$ istediler tamirat için, sanki süper afilli HD kablo kullanıyorlar ne bileyim, altı üstü stock kablo. Neyse ben de aradım ettim fakat yeni bi set alsam dahi ben çok seviyorum nerdeyse evli sayılırım AKG'mle ve kablo değiştirirken daha da berbat etmekten korktuğum için işin ehline yaptırmak istiyorum. Bildiğiniz sağlam bir yer var mı? Şu da olabilir... Türkiyede nereden kaliteli kablo heathshrink falan bulabilirim?

    Aynı sorunu I - grado da yaşıyorum Ankara da nerede yaptırabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
  • Bende konuyu bir hortlatayım. Bu Konya Sokak'da hala işimi halledecek birileri bulabilir miyim? Noise Cancelling'li mikrofon ve kulaklık için çift jaklı, kalın jaklardan, kulaklığımı tamir ettirmem gerekiyor. Kulaklıkta sanırım sorun yok, sorun jaklarda veya kabloda çünkü bluetooth ile bağlandığımda ses net geliyor ama jakları taktığımda ses çok kısık.

    Nereye götürebilirim, Ankara'da?
  • Forumhesabi F kullanıcısına yanıt
    Konya Sokak :) Orada bir yere girip sordum, onlarda yönlendirdiler. Kılıç Elektronikti sanırım.
  • Sesgelmiyo com ile tamir ettirebilirsiniz şehir farketmeksizin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.